LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smutas z tego co wiem to takie budzneie sie w nocy nie ma wiekszego wplywu na tempke, według prof. Roeztera w wstawanie wnocy dod ziecka itd nie wpływa znacząco na temperature wiec i nocne wstawanie siusiu tez nie, ja tez czasem w nocyw stawalam tak jak piszesz i nie zauwazylam zeby to mialo jakis wplywna teperature, takze spokojnie
-
Anula81 wrote:Aga11 wrote:Hej, dziewczyny. Termin @ mam na 5 marca, ale mnie pobolewa podbrzusze tak jak bym Tego małpiszona miała dostać już teraz. A piersi to mam takie nabrzmiałe i do tego trochę bolą...Czy TY MALWINKA TEŻ TAK MIAŁAŚ JAK CI SIĘ TERMIN @ ZBLIŻAŁ???????????????????
Ja ostatnio też tak mam przed @. Wcześniej nie mialam tak silnych objawów, a teraz piersi mało mi nie eksplodują już conajmniej na tydzień przed spodziewaną i mam plamienia. Nie wiem dlaczego tak mi się pozmieniało. Okresu powinnam dostac 26-27 luty a dostałam z 23 na 24. Siodmego marca idę go gina, więc postaram sie czegoś dowiedzieć.
To pewnie oznacza że mogę się przenieść na marcowe starania*** -
a musze sie wam pochwalic, ze w urodziny mojego M 13 maraca idziemy do ginekologa, to będzie chyba najlpeszy prezent dla niego, jak zobaczymy pierwszy raz nasza kruszynke, nic wiecej nie musze wymyslac i chucham tu na was wszystkie co byscie sie do marcowych staranek nie musiały zpaisywac
samira, Malvinka, Konwalia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:a musze sie wam pochwalic, ze w urodziny mojego M 13 maraca idziemy do ginekologa, to będzie chyba najlpeszy prezent dla niego, jak zobaczymy pierwszy raz nasza kruszynke, nic wiecej nie musze wymyslac i chucham tu na was wszystkie co byscie sie do marcowych staranek nie musiały zpaisywac
moja mama ma tego dnia imieniny a 14 urodziny fajnie ,na pewno to będzie dla was obojga przeżycie...Amicizia lubi tę wiadomość
-
Samira trzymam kciuki.
sprawdzam też czy widać mój wykres na forum
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:Amicizia wrote:a musze sie wam pochwalic, ze w urodziny mojego M 13 maraca idziemy do ginekologa, to będzie chyba najlpeszy prezent dla niego, jak zobaczymy pierwszy raz nasza kruszynke, nic wiecej nie musze wymyslac i chucham tu na was wszystkie co byscie sie do marcowych staranek nie musiały zpaisywac
moja mama ma tego dnia imieniny a 14 urodziny fajnie ,na pewno to będzie dla was obojga przeżycie...
o mojej ciąży dowiedziałam się dwa dni przed ślubem ślub mieliśmy 3 dni przed urodzinami P., a na pierwszą wizytę u lekarza z usg poszliśmy w pierwszą rocznicę naszego związkuAmicizia, Malvinka, samira, Konwalia lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Amicizia wrote:a musze sie wam pochwalic, ze w urodziny mojego M 13 maraca idziemy do ginekologa, to będzie chyba najlpeszy prezent dla niego, jak zobaczymy pierwszy raz nasza kruszynke, nic wiecej nie musze wymyslac i chucham tu na was wszystkie co byscie sie do marcowych staranek nie musiały zpaisywac
moja mama ma tego dnia imieniny a 14 urodziny fajnie ,na pewno to będzie dla was obojga przeżycie...
ładnie oj na pewno bedzie to przezycie i wychodzi an to ze malenstwo urodzi sie w okolicy urodzin moich i mojej mamy, bo mamam jest z 1 listopada a ja z 7 a według owvu termn jest na 5 listopada, wiec mamam dostanie wnuczka/wnuczke w prezencie a ja dzieciatko i pomyslec ze ten cykl na wstepie spisalam an straty i sie nie staralismy a tu taka neispodziankasamira, martula lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:a musze sie wam pochwalic, ze w urodziny mojego M 13 maraca idziemy do ginekologa, to będzie chyba najlpeszy prezent dla niego, jak zobaczymy pierwszy raz nasza kruszynke, nic wiecej nie musze wymyslac i chucham tu na was wszystkie co byscie sie do marcowych staranek nie musiały zpaisywac
Ja też mam wizytę 13.03! Ale USG mam szybciej, 8.05. Bo u mnie USG nie robi lekarz, tylko skierowanie wystawia i trzeba się osobno umawiać a do gina iść z wynikami -
Amicizia wrote:Smutas z tego co wiem to takie budzneie sie w nocy nie ma wiekszego wplywu na tempke, według prof. Roeztera w wstawanie wnocy dod ziecka itd nie wpływa znacząco na temperature wiec i nocne wstawanie siusiu tez nie, ja tez czasem w nocyw stawalam tak jak piszesz i nie zauwazylam zeby to mialo jakis wplywna teperature, takze spokojnie
To dobrze wiedzieć, dzięki za odpowiedź ale te wstawanie mnie i tak denerwuje hehe -
sama_ja wrote:samira wrote:Amicizia wrote:a musze sie wam pochwalic, ze w urodziny mojego M 13 maraca idziemy do ginekologa, to będzie chyba najlpeszy prezent dla niego, jak zobaczymy pierwszy raz nasza kruszynke, nic wiecej nie musze wymyslac i chucham tu na was wszystkie co byscie sie do marcowych staranek nie musiały zpaisywac
o mojej ciąży dowiedziałam się dwa dni przed ślubem ślub mieliśmy 3 dni przed urodzinami P., a na pierwszą wizytę u lekarza z usg poszliśmy w pierwszą rocznicę naszego związku
Mi termin ciąży wypada 27.10. Ja mam urodziny 12.10, a moja siostra 26.10samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalvinka wrote:sama_ja wrote:samira wrote:Amicizia wrote:a musze sie wam pochwalic, ze w urodziny mojego M 13 maraca idziemy do ginekologa, to będzie chyba najlpeszy prezent dla niego, jak zobaczymy pierwszy raz nasza kruszynke, nic wiecej nie musze wymyslac i chucham tu na was wszystkie co byscie sie do marcowych staranek nie musiały zpaisywac
o mojej ciąży dowiedziałam się dwa dni przed ślubem ślub mieliśmy 3 dni przed urodzinami P., a na pierwszą wizytę u lekarza z usg poszliśmy w pierwszą rocznicę naszego związku
Mi termin ciąży wypada 27.10. Ja mam urodziny 12.10, a moja siostra 26.10
ja mam urodziny 28.10 dokładnie w imieniny mojego Taty
mi lekarz wyznaczył termin na tydzień po urodzinach, całą ciążę mówiłam, że i tak urodzę 28/10, a w rezultacie urodziłam 15/11 - lekarz nie wziął pod uwagę, że moje cykle trwały 31 dni a jednak ma to znaczenie przy ustalaniu daty porodu -
Przepraszam ze pytam. Poprostu kiedyś nawet chyba Ty Malvinko napisałas mi w odpowiedzi na moje pytanie. Cyt. 'W razie jakiś pytań, pytaj' ale masz racje mogłam sama poszukać. Dziękuje za podpowiedź.
Malvinka lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnysama_ja wrote:samira wrote:Amicizia wrote:a musze sie wam pochwalic, ze w urodziny mojego M 13 maraca idziemy do ginekologa, to będzie chyba najlpeszy prezent dla niego, jak zobaczymy pierwszy raz nasza kruszynke, nic wiecej nie musze wymyslac i chucham tu na was wszystkie co byscie sie do marcowych staranek nie musiały zpaisywac
hehe jakie fajne daty -
nick nieaktualnyMalvinka wrote:sama_ja wrote:samira wrote:Amicizia wrote:a musze sie wam pochwalic, ze w urodziny mojego M 13 maraca idziemy do ginekologa, to będzie chyba najlpeszy prezent dla niego, jak zobaczymy pierwszy raz nasza kruszynke, nic wiecej nie musze wymyslac i chucham tu na was wszystkie co byscie sie do marcowych staranek nie musiały zpaisywac
Mi termin ciąży wypada 27.10. Ja mam urodziny 12.10, a moja siostra 26.10
ja z synem miałam termin na 26.10 a urodziłam 6.10 -
ja mam regularne cykle i nigdy poza wybitna choroba nie przekroczyly 29 dni na razie do daty porodu nie przykladam wiekszej wagi ale na pewno w okolicy naszych urodzin sie urodzi. zobaczymy co lekarz powie. Jak byla ostatnio u mojej ginki to mówiła, że wczesniej niz 2 tygodnie po terminie @ nie ma sensu przychidzic, wiec tak sie zpaisalam, u nas lekarz ma aparat do usg w gabincie i od razu takie rzeczy robi na wizycie wiec jak pojde to od razu na pewno zobaczy co i jak i jz sie doczekac nei moge
Malvinka lubi tę wiadomość
-
Smutas wrote:Amicizia wrote:Smutas z tego co wiem to takie budzneie sie w nocy nie ma wiekszego wplywu na tempke, według prof. Roeztera w wstawanie wnocy dod ziecka itd nie wpływa znacząco na temperature wiec i nocne wstawanie siusiu tez nie, ja tez czasem w nocyw stawalam tak jak piszesz i nie zauwazylam zeby to mialo jakis wplywna teperature, takze spokojnie
To dobrze wiedzieć, dzięki za odpowiedź ale te wstawanie mnie i tak denerwuje hehe
kogo by nie denerwowało