LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:Przepraszam ze pytam. Poprostu kiedyś nawet chyba Ty Malvinko napisałas mi w odpowiedzi na moje pytanie. Cyt. 'W razie jakiś pytań, pytaj' ale masz racje mogłam sama poszukać. Dziękuje za podpowiedź.
Ależ oczywiście, że pytaj! Tylko fajnie by było jakbyś najpierw spróbowała sama znaleźć odpowiedź. Może się okazać, że pytania nie ma A Ty też będziesz szybciej wiedzieć, zamiast czekać, aż któraś z nas Ci odpowie. Tym bardziej, że kwestia śluzu podczas cyklu wałkowana była już naprawdę miliony razy, wiedza to jest dość podstawowa i nie zawsze chce się odpowiadać na te same lub podobne pytania po raz któryś Tak więc pytaj, jeśli masz potrzebę. Ale spróbuj też dowiedzieć się czegoś sama. Korzyść będzie obopólnasamira, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
Helloooo dziewuszki Ja mam dziś wenę do porządków Wywlekłam wszystko z szafek w kuchni, powycierałam, ładnie ułożyłam I to jeszcze nie koniec :)Wszystko ma lśnić Jakoś tak mnie naszło dzisiaj Wczoraj cały dzień się leniłam przed kompem i tv, to dziś troszkę nadrobię a co tam u Was???
Malvinka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka ja mam tak dziś z praniem przeszukałam wszystkie zakątki mieszkania, wysypałam wszystkie brudy z kosza na brudne rzeczy posegregowałam i wkładam do pralki po kolei własnie wstawiłam już 4 pranie a najwięcej oczywiście ciuchów córeczki
Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysama_ja wrote:olaola wrote:witajcie Dziewczynki, ale macie tempo w produkowaniu postów u mnie nic się nie dzieje, spokojnie czekam termin @ 5/6 marca niedawno powiedziałam mojemu ze zawsze chciałam mieć 3 dzieci a tu pierwszego nie idzie zrobić i że będę starą matką
OlaOla a ile masz lat, jeśli mogę wiedzieć? ja pierwsze dziecko urodziłam w wieku 27 lat i uważam, że to jest ok lepiej być taką "starą matką" niż 15letnim dzieckiem w ciąży
ja w tym roku skończę 29, mój m 31. wiecie co, ja bym się tak naprawde z ciąży cieszyła jakbym zaliczyła wpadkę albo po pierwszyxch staraniach, teraz jestem zrezygnowana, mysle skoro wczesniej się nie udawalo to czemu ma się udac teraz. myślę ze dostane @ i znów bede ryczeć i tak bedzie zawsze. Jestem urodzoną pesymistką.samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olaola wrote:sama_ja wrote:olaola wrote:witajcie Dziewczynki, ale macie tempo w produkowaniu postów u mnie nic się nie dzieje, spokojnie czekam termin @ 5/6 marca niedawno powiedziałam mojemu ze zawsze chciałam mieć 3 dzieci a tu pierwszego nie idzie zrobić i że będę starą matką
OlaOla a ile masz lat, jeśli mogę wiedzieć? ja pierwsze dziecko urodziłam w wieku 27 lat i uważam, że to jest ok lepiej być taką "starą matką" niż 15letnim dzieckiem w ciąży
ja w tym roku skończę 29, mój m 31. wiecie co, ja bym się tak naprawde z ciąży cieszyła jakbym zaliczyła wpadkę albo po pierwszyxch staraniach, teraz jestem zrezygnowana, mysle skoro wczesniej się nie udawalo to czemu ma się udac teraz. myślę ze dostane @ i znów bede ryczeć i tak bedzie zawsze. Jestem urodzoną pesymistką.
Ech, jak sobie przypominam jak jeszcze nie dawno panicznie bałam się wpadki A teraz co? Człowiek się starać musi. OlaOla- aż taką pesymistką to już nie bądź, nie ma co najgorszego zakładać. I ryczeć też nie ma co- w żadnym wypadku to nie pomoże a tylko się zestresujesz. Nie namawiam do optymistycznych uniesień, to jakoś na mnie nie działa Najlepsze jest to co pomiędzy- zdrowy realizm, co by w skrajności nie popadaćsamira, agula, olaola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Helloooo dziewuszki Ja mam dziś wenę do porządków Wywlekłam wszystko z szafek w kuchni, powycierałam, ładnie ułożyłam I to jeszcze nie koniec :)Wszystko ma lśnić Jakoś tak mnie naszło dzisiaj Wczoraj cały dzień się leniłam przed kompem i tv, to dziś troszkę nadrobię a co tam u Was???
hehe przedwiośnie to i przedwiosenne porządki :p a tak w sumie to tylko miesiąc do kolejnych świąt także czas je zacząćMeginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolaola wrote:sama_ja wrote:olaola wrote:witajcie Dziewczynki, ale macie tempo w produkowaniu postów u mnie nic się nie dzieje, spokojnie czekam termin @ 5/6 marca niedawno powiedziałam mojemu ze zawsze chciałam mieć 3 dzieci a tu pierwszego nie idzie zrobić i że będę starą matką
ja w tym roku skończę 29, mój m 31. wiecie co, ja bym się tak naprawde z ciąży cieszyła jakbym zaliczyła wpadkę albo po pierwszyxch staraniach, teraz jestem zrezygnowana, mysle skoro wczesniej się nie udawalo to czemu ma się udac teraz. myślę ze dostane @ i znów bede ryczeć i tak bedzie zawsze. Jestem urodzoną pesymistką.
polecam książkę "Potęga Podświadomości " chyba znów ja przeczytamalexis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Meginka wrote:Helloooo dziewuszki Ja mam dziś wenę do porządków Wywlekłam wszystko z szafek w kuchni, powycierałam, ładnie ułożyłam I to jeszcze nie koniec :)Wszystko ma lśnić Jakoś tak mnie naszło dzisiaj Wczoraj cały dzień się leniłam przed kompem i tv, to dziś troszkę nadrobię a co tam u Was???
hehe przedwiośnie to i przedwiosenne porządki :p a tak w sumie to tylko miesiąc do kolejnych świąt także czas je zacząć
noooo starczy na dziś tych porządków, jestem wykończona, kuchnia już prawie błyszczy- jeszcze na jutro została mi zmora- piekarnik. Nienawidzę tego.
No to teraz czas na ploteczki, co tam nowego na forum się dzieje?? Zaraz muszę nadrobić, co żeście tam naskrobałyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2013, 19:04
samira lubi tę wiadomość
-
samira wrote:olaola wrote:sama_ja wrote:olaola wrote:witajcie Dziewczynki, ale macie tempo w produkowaniu postów u mnie nic się nie dzieje, spokojnie czekam termin @ 5/6 marca niedawno powiedziałam mojemu ze zawsze chciałam mieć 3 dzieci a tu pierwszego nie idzie zrobić i że będę starą matką
polecam książkę "Potęga Podświadomości " chyba znów ja przeczytam
Potęga podświadomości Murphego jest to moja można by rzec druga Biblia... Wracam do tej książki zawsze, gdy tracę nadzieję czy to w ludzi, czy w siebie itp
Polecam również książki Paula McKenna i książkę Pattersona ''mOc podświadomosci''.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2013, 18:55
samira lubi tę wiadomość
-
angela wrote:Ja też do Was dołączam - co prawda u mnie cykl in vitro - więc nic nie mogę mierzyć i przewidywać, ale wciąż mam nadzieję, że może się uda - serce tak - rozum nie - walczą ze sobą okropnie
Lutowe starania zakończone fasolką - udało się i żeby już tak pozostało!Libra, Meginka, alexis, gocha04, Malvinka, martula, Amicizia, olaola, Aga11, Gunia lubią tę wiadomość
-
Angela gratulacje! Która następna?!
angela, samira lubią tę wiadomość