LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:cos nie moge wstawic tego mojego suwaczka...
może zły kod wprowadzasz bo jak robisz suwaczek to wychodzą ze trzy kody w takich ramkach ,spróbuj wklejać każdy po kolei ,oczywiście kasując poprzednieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2013, 08:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojjjj...ależ mam dzisiaj nerwa! Rano było tak spokojnie a teraz mam ochotę wszystko roznieść. Na wstępie na menadżera nawrzeszczałam i zagroziłam, że jak się do mnie jeszcze dzisiaj odezwie to idę do domu Ależ mam zołzowaty dzień, chyba trzeba kawkę na uspokojenie strzelić
Jakoś tak dziwnie mój wykresik temp. się spłaszczył, na początku góry skaliste a teraz od 3 dni non stop 36,9, może przeziębiona jestem czy coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2013, 08:48
samira, Meginka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Ojjjj...ależ mam dzisiaj nerwa! Rano było tak spokojnie a teraz mam ochotę wszystko roznieść. Na wstępie na menadżera nawrzeszczałam i zagroziłam, że jak się do mnie jeszcze dzisiaj odezwie to idę do domu Ależ mam zołzowaty dzień, chyba trzeba kawkę na uspokojenie strzelić
Jakoś tak dziwnie mój wykresik temp. się spłaszczył, na początku góry skaliste a teraz od 3 dni non stop 36,9, może przeziębiona jestem czy coś?
ale tampka ładna,a ja radze kupić termometr z dwoma miejscami po przecinku jest dokładniejszy i tempki nie będą takie płaskie np. ty masz 36,90 a na takim z dwoma miejscami może być 36,97 najlepiej mierzyć w pochwie o tej samej porze ale ja bym mierzyła wcześniej a najpóźniej o 7:30 i nie można wstać z łóżka i nic pić przed mierzeniem ,wprowadzać go wto miejsce na ok.4cm (tempka jest wtedy najbardziej optymalna)i trzymać go tam jeszcze ok. 30sekund po pikaniu ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2013, 09:00
karoam lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki! Dzisiaj wielki dzień. Jedziemy do rodziców i im powiemy o bąblu małym. Mamy kartki dla babci i dziadka i mamy zamiar wręczyć jako "spóźniony prezent". Napisane są na nich "spóźnione, ale szczere i radosne życzenia z okazji pierwszego dnia babci/dziadka". Powiem Wam, że wiem, że się ucieszą, ale stresa mam sporego
A nie wiem czy już się Wam chwaliłam jak mój M. wspiął się na wyżyny swojej słodkości Przyszedł ze sklepu i powiedział "Kupiłem trzy pączki. Jeden dla Ciebie, jeden dla mnie i jeden dla dzidziusia... Ale ten dla dzidziusia zjem ja."
I tym pozytywnym akcentem życzę Wam miłego dnia! A przed wyjściem z pracy jeszcze do Was napiszę i będę Wam kazała trzymać kciuki za moje spotkanie z rodzicami. Relację zdam pewnie jutro, albo może nawet po weekendzie (w zależności od dostępu do sieci)madzianka, Libra, Meginka, gocha04, Aga11 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:karoam wrote:Ojjjj...ależ mam dzisiaj nerwa! Rano było tak spokojnie a teraz mam ochotę wszystko roznieść. Na wstępie na menadżera nawrzeszczałam i zagroziłam, że jak się do mnie jeszcze dzisiaj odezwie to idę do domu Ależ mam zołzowaty dzień, chyba trzeba kawkę na uspokojenie strzelić
Jakoś tak dziwnie mój wykresik temp. się spłaszczył, na początku góry skaliste a teraz od 3 dni non stop 36,9, może przeziębiona jestem czy coś?
ale tampka ładna,a ja radze kupić termometr z dwoma miejscami po przecinku jest dokładniejszy i tempki nie będą takie płaskie np. ty masz 36,90 a na takim z dwoma miejscami może być 36,97 najlepiej mierzyć w pochwie o tej samej porze ale ja bym mierzyła wcześniej a najpóźniej o 7:30 i nie można wstać z łóżka i nic pić przed mierzeniem ,wprowadzać go wto miejsce na ok.4cm (tempka jest wtedy najbardziej optymalna)i trzymać go tam jeszcze ok. 30sekund po pikaniu ...
Może w nowym cyklu zakupię nowy termometr, jednak pozostanę przy mierzeniu w ustach Wcześniejszy mierzenie też raczej nie wchodzi w grę bo 8:00/8:30 to moja pora budzenia