LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysamira wrote:olaola wrote:sama_ja wrote:olaola wrote:witajcie Dziewczynki, ale macie tempo w produkowaniu postów u mnie nic się nie dzieje, spokojnie czekam termin @ 5/6 marca niedawno powiedziałam mojemu ze zawsze chciałam mieć 3 dzieci a tu pierwszego nie idzie zrobić i że będę starą matką
OlaOla a ile masz lat, jeśli mogę wiedzieć? ja pierwsze dziecko urodziłam w wieku 27 lat i uważam, że to jest ok lepiej być taką "starą matką" niż 15letnim dzieckiem w ciąży
ja w tym roku skończę 29, mój m 31. wiecie co, ja bym się tak naprawde z ciąży cieszyła jakbym zaliczyła wpadkę albo po pierwszyxch staraniach, teraz jestem zrezygnowana, mysle skoro wczesniej się nie udawalo to czemu ma się udac teraz. myślę ze dostane @ i znów bede ryczeć i tak bedzie zawsze. Jestem urodzoną pesymistką.
polecam książkę "Potęga Podświadomości " chyba znów ja przeczytam
dzięki, u mnie na półce stoi "Moc pozytywnego myślenia" Chyba czas na nią
Jaka dziś jestem zmęczona, cała noc przespałam a czuję się jakby mnie czołg przejechał ... a ze sklepu wrócilam taka zdychana jakbym z 10km przebiegła -
nick nieaktualnyangela wrote:angela wrote:Ja też do Was dołączam - co prawda u mnie cykl in vitro - więc nic nie mogę mierzyć i przewidywać, ale wciąż mam nadzieję, że może się uda - serce tak - rozum nie - walczą ze sobą okropnie
Lutowe starania zakończone fasolką - udało się i żeby już tak pozostało!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2013, 11:41
angela lubi tę wiadomość
-
olaola wrote:samira wrote:olaola wrote:sama_ja wrote:olaola wrote:witajcie Dziewczynki, ale macie tempo w produkowaniu postów u mnie nic się nie dzieje, spokojnie czekam termin @ 5/6 marca niedawno powiedziałam mojemu ze zawsze chciałam mieć 3 dzieci a tu pierwszego nie idzie zrobić i że będę starą matką
OlaOla a ile masz lat, jeśli mogę wiedzieć? ja pierwsze dziecko urodziłam w wieku 27 lat i uważam, że to jest ok lepiej być taką "starą matką" niż 15letnim dzieckiem w ciąży
ja w tym roku skończę 29, mój m 31. wiecie co, ja bym się tak naprawde z ciąży cieszyła jakbym zaliczyła wpadkę albo po pierwszyxch staraniach, teraz jestem zrezygnowana, mysle skoro wczesniej się nie udawalo to czemu ma się udac teraz. myślę ze dostane @ i znów bede ryczeć i tak bedzie zawsze. Jestem urodzoną pesymistką.
polecam książkę "Potęga Podświadomości " chyba znów ja przeczytam
dzięki, u mnie na półce stoi "Moc pozytywnego myślenia" Chyba czas na nią
Jaka dziś jestem zmęczona, cała noc przespałam a czuję się jakby mnie czołg przejechał ... a ze sklepu wrócilam taka zdychana jakbym z 10km przebiegła
Chyba zakupie sobie ta ksiazke bo ostatnio kiepsko z moim pozytywnym mysleniem -
angela wrote:angela wrote:Ja też do Was dołączam - co prawda u mnie cykl in vitro - więc nic nie mogę mierzyć i przewidywać, ale wciąż mam nadzieję, że może się uda - serce tak - rozum nie - walczą ze sobą okropnie
Lutowe starania zakończone fasolką - udało się i żeby już tak pozostało!
gratuluje moze mi tez sie uda tak jakos dziwnie sie czuje dzis:) ale nie nakrecam sie za bardzoangela lubi tę wiadomość
-
iśka wrote:Dziewczynki baaaaaaaaaaaaardzo dziękuję! No mamy dokładnie Walentykowy prezent i pomyśleć,że męża miało nie być ale zrobił mi nispodziankę i został...Pamiętajcie,że MUSICIE myśleć pozytywnie i naprawdę wierzyć,że się uda! Przecież marzenia się spełniają!!! Przesyłam Wam wszelkie ciążowe fluidki, wiruski i co tam tylko można! (~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~)
Dziś druga beta zaraz lecę i lekarz.
gratulacje:) -
nick nieaktualny
-
a ja chyba jednak poczekam do tego 8 marca i jak nie przyjdzie @ to dopiero wtedy kupie test nie chce sie znowu bolesnie rozczarowac za duzo razy juz przez to przechodzilam i nie chce nakrecac mojego narzyczonego bo On tez bardzo pragnie miec dziecko. musimy miec nadzieje chociaz jest mi to coraz ciezej. trzymam mocno za nas kciuki
alexis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madzianka wrote:jeszcze 8 dni czekania chyba zwariuje do tego czasu ale staram sie myslec pozytywnie moze to zadziala :-)staram sie nie nakrecac chociaz to bardzo trudne szczegolnie jak sie siedzi w domu.
hmmm, wiem coś o tym... Ja też siedzę w domu, ciągle czytam jakieś artykuły, fora na temat ciąży, porodu itp. Wmawiam sobie żeby się nie nakręcać, ale podświadomość robi swoje. No jak tu o tym nie myśleć, kiedy się człowiek stara i nic. Ale w tym cyklu jestem trochę inaczej nastawiona, z nadzieją :)A jak się teraz nie uda- to robię wiosenne porządki- ale z sobą Mam parę kilo do zrzucenia, także trochę dam na luzik ze staraniami i zadbam bardziej o kondycję. Ale póki co- wierzę w te 2 krechyKfjatus, liloe, alexis, samira lubią tę wiadomość
-
Zgadzam sie z Wami dziewczynki i wmawianie sobie tylko sie nie nakrecac w sumie dziala zupelnie odwrotnie a niecierpliwosc robi swoje... ale w tym miesiacu staram sie myslec co ma byc to bedzie ale wierze w te 2 kreski zobaczymy co bedzie 8 marca.
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
marienka wrote:Czesc dziewczyny:) Mam do Was pytanie,dwa dni temu mialam duzo sluzu kremowego,lepkiego,caly czas bola mnie piersi,nie mam ochoty na seks od paru dni.Czy to moze byc .....
hmmm, trochę za mało napisałaś, żeby coś wywnioskować wklej swój wykres to może coś więcej się dowiemy -
nick nieaktualnyMeginka wrote:marienka wrote:Czesc dziewczyny:) Mam do Was pytanie,dwa dni temu mialam duzo sluzu kremowego,lepkiego,caly czas bola mnie piersi,nie mam ochoty na seks od paru dni.Czy to moze byc .....
hmmm, trochę za mało napisałaś, żeby coś wywnioskować wklej swój wykres to może coś więcej się dowiemy
Juz wklejam jestem dzisiaj jakas zakrecona i caly czas placze:( oczywiscie nie ma powodu. https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html -
marienka chyba coś nie tak wkleiłaś jeśli chcesz to chętnie pomogę i udzielę Ci instrukcji
Pod swoim wykresem klikasz "udostępnij wykres" -> klikasz u góry "wykresy na tablicy" -> "udostępnij dla wszystkich" (plus jeśli chcesz to klikasz na dole- udostępnij czas współżycia- większość dziewczyn klika, ale to Twoja decyzja )-> u góry "miniatura" -> kopiuj link -> ok
Nad wykresem u góry -> ustawienia -> społeczność -> w ramce Twój Podpis na forum wklej link i zapisz. Teraz Twój wykres powinien być pod każdym postem -
Malvinka wrote:Ech, kobitki. Zaraz uciekam. Trzymajcie kciuki!
Sama nie rozumiem swojej reakcji. Mam świetny kontakt z rodzicami, wiem, że się ucieszą, a mimo to się stresuję...
No nic. Byle do wieczora
trzymam mocno kciuki bedzie wszystko dobrze -
alexis wrote:Madzianka czekamy razem jeszcze 8 dłuugich dni...ja pewnie nie wytrzymam i jak temperaturka nie spadnie to pierwszy test zrobię w poniedziałek 4go marca...jestem bardzo niecierpliwa...
To podobnie jak ja. Test zrobię w sobotę a co tam mam ich sporo.alexis lubi tę wiadomość