LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nasze starania również zakończone! Udało się beta jest ok. Jutro powtórka i lekarz. Mam nadzieję,że tym razem się już uda i wszystko zakończy się za 8mcy szczęśliwie!!!
Samirko ja również uwielbiam te książki! Wracam do nich jak mi żle...angela, Libra, alexis, samira, Malvinka, martula, Amicizia, agula, Kfjatus, olaola, maia1991, darijka lubią tę wiadomość
-
Z całego serca gratuluje nowym mamuśkom.
Ja również polecam "Potęge podświadomości". Motywuje, pokazuje jak spojrzeć właściwie na przeciwności losu i jak wiele zależy od naszego nastawienia. Warto mieć na zawsze, bo jest to książka do której się wraca na różnych etapach życia.angela, samira lubią tę wiadomość
-
Gratuluję Angela i Iśka!!! Super! Zdrówka Wam teraz życzę i spokojnych 9 miesiecy...już chyba nawet 8 Wy też ciążowe wibracje wysyłajcie pozostałym lutowym i już marcowym staraczkom Jak mówi potęga podświadomości- pozytywnym myśleniem można sprowadzić szczęście nie tylko na siebie ale tez na innych także poproszę o te pozytywne wibracje Jeszcze raz gratuluję ))
samira, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela, Iśka GRATULUJE!
angela lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
Gratulacje nowym zafasolowanym
Kurcze, niezłą skuteczność tu w lutym mamy Kiedyś w ramach nudy podliczę ilu nam się udało, bo straciłam rachubę.
A reszcie dziewczynek ślemy ciążowe fluidki! Mam nadzieję, że bardzo szybko do nas dołączycie!alexis, Libra, martula, Amicizia, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalvinka wrote:Gratulacje nowym zafasolowanym
Kurcze, niezłą skuteczność tu w lutym mamy Kiedyś w ramach nudy podliczę ilu nam się udało, bo straciłam rachubę.
A reszcie dziewczynek ślemy ciążowe fluidki! Mam nadzieję, że bardzo szybko do nas dołączycie!
mam nadzieję ze skuteczność z dnia na dzień będzie wzrastałaLibra, angela, Meginka, alexis, gocha04 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:angela wrote:Ja też do Was dołączam - co prawda u mnie cykl in vitro - więc nic nie mogę mierzyć i przewidywać, ale wciąż mam nadzieję, że może się uda - serce tak - rozum nie - walczą ze sobą okropnie
Lutowe starania zakończone fasolką - udało się i żeby już tak pozostało!
Gratulacje!angela lubi tę wiadomość
-
iśka wrote:Nasze starania również zakończone! Udało się beta jest ok. Jutro powtórka i lekarz. Mam nadzieję,że tym razem się już uda i wszystko zakończy się za 8mcy szczęśliwie!!!
Samirko ja również uwielbiam te książki! Wracam do nich jak mi żle...
Rownież gratuluję fasoleczki! -
Gratulacje dla szczesliwych mamusiek:)Tak bym chciala przezyc to jeszcze raz...Pozdrawiam i zdrówka życze!
angela lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki baaaaaaaaaaaaardzo dziękuję! No mamy dokładnie Walentykowy prezent i pomyśleć,że męża miało nie być ale zrobił mi nispodziankę i został...Pamiętajcie,że MUSICIE myśleć pozytywnie i naprawdę wierzyć,że się uda! Przecież marzenia się spełniają!!! Przesyłam Wam wszelkie ciążowe fluidki, wiruski i co tam tylko można! (~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~)
Dziś druga beta zaraz lecę i lekarz.Libra, angela, alexis, gocha04, agula lubią tę wiadomość
-
Ja również dziękuję za piękne słowa i tyle pozytywnych emocji - kochane życzę Wam ,żeby nastąpiła marcowa epidemia zielonych kropek, a już zafasolkowanym cudnych bobasów - trzymam mocno kciuki
alexis, Libra, agula lubią tę wiadomość