LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smutas wrote:Cześć dziewczynki ja juz po ovulacji i staraliśmy się bardzo a mysle że znowu nic z tego. A to już będzie 3 cykl za nami.
Myśl pozytywnie kochana- jak już teraz się zaczniesz zadręczać, że nic z tego, to stres, smutek i zniechęcenie tylko Ci zaszkodzą. Nie nastawiaj się, że się udało ale i nie myśl całkowicie negatywnie. Co ma być to będzieGunia, kotek27 lubią tę wiadomość
-
alexis wrote:Cześć Dziewczynki ja dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test ciążowy- to daltego że mam ich az 10 w szufladzie w łazience hehe i ciężko się powstrzymać...jestem 4-5 dni przed spodziewaną @ no i na teście 1 kreska chociaż oczywiście podeszłam z testem do okna w kuchni i pod światło coś tam widzę...tak jakby 2 kreski były, ale to chyba już zwidy...nawet mój mąż mówi że zwidy mam i tam nic nie ma...ale powtórze test pojutrze- się okaże wtedy czy to fatamorgana czy nie miłego dnia wszystkim życzę o i widzę, ze już przyjaciółką Waszą jestem hehehe
Ja też mam od groma tych testów i testuje co dwa dni zobaczymy. Dzisiaj mi spadła trochę temp. Sprawdzam Twój wykres i trzymam kciukialexis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie Dziewczyny, ja się przenoszę na marcowe starania ... ;( Życzę żebyście Wy nie musiały tego robić. Niby się nie nastawiałam że coś z tego będzie ale jakoś mi smutno.
Wczoraj jednorazowo po stosunku śluz brązowy, a dziś śluz z krwią więc @ jest, za wcześnie. Może to i dobrze, szybciej następne staranka będą...
Pozdrawiam. -
samira wrote:agula wrote:hej dziewczyny mnie dzisiaj cycki bola wlasnie tak po bokach zewnetrznych, szczegolnie lewy, boli przy najmniejszym dotyku
mnie bolą identycznie,są ciężkie i bolą tez sutki !!
ja to już nie mogę z bólu tak mnie cycorki bolą lewy bardziej niż prawy, a o sutkach już nie wspomnę. -
Mój mąż w końcu zobaczył drugą kreskę na teście...ja już ją też dokładniej widzę...ale cały czas mam jakieś wątpliwości, że może ten test z Allegro jakiś trefny albo coś...no nic- jak narazie zaznaczę w wykresie pozytywny test- jutro z rana zrobię drugi- jak będzie + to we wtorek pójdę na Betę proszę- trzymajcie kciuki za mnie dziewczynki- jestem już po 1 poronieniu i teraz ta ciąża będzie pewnie pełna obaw...
martula, samira, ewajoanna, Malvinka, kotek27, gocha04 lubią tę wiadomość
-
A mnie właśnie zalało...ale śluzem normalnie byłam pewna, że @ dostałam tak się mokro zrobiło. Rano było zwyczajnie (czyt.ubogo) a tu taka niespodziewajka Z tym że tak jak kilka dni temu- białawy i rozciągliwy- coś szaleje ten mój śluzik
Alexis- kciuki trzymamy cały czasalexis, samira, agula lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny!!! Mam nadzieję, że to wszystko prawda, że test mnie nie oszukał, z ginekologiem swoim sie umówiłam, ze jak w ciążę zajdę to mam się zgłosić do niego w 6-7 tyg ciąży, żeby już na usg było coś widać...także cały marzec niepewności będzie...czy dobrze umiejscowiła się fasoleczka, czy wszystko okej...no nic- narazie tylko betę będę robić co jakiś czas...no i piersi mnie zaczęły boleć
samira, kotek27 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Ilonko!!! Powodzenia Tobie życzę- oby Ci się udało jak najszybciej zafasolkować- u mnie się sprawdziła metoda- "poduszka pod pupę i nogi na ścianę" hehe leżałam tak jakieś 15 min po każdym stosunku... jejku- oby tylko ta kreska którą zobaczyłam była prawdziwa i żebym żadnych plamień ani krwawień nie miała, i żeby fasolinka była dobrze umiejscowiona!!! Jutro się odezwę i napiszę czy test poranny pozytywny wyszedł...
agula, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alexis gratuluje serdecznie i sciskam kciuki zeby bylo wszystko dobrze
alexis lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
Cześć, zrobiłam 2 testy dziś paskowy i płytkowy i na obu jest blada druga kreska, na paskowym bledsza, na płytkowym blada ale można juz ją zobaczyć bez podchodzenia pod okno- także jutro idę na betę a później za 48 godzin żeby zobaczyć czy dobrze hcg wzrasta- takie mam plany ale jakoś jeszcze wielkiej radości nie mam- w zasadzie same obawy albo obojętność... chyba po ostatnim poronieniu się boję nakręcać, podniecać, żeby później ewentualnie mniej cierpienia było...
samira, karoam, Malvinka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Dziewczynki, wpisałam dzisiaj nową tempkę- 37,7 i owulacja przesunęła się z 10 na 16 dzień cyklu. Kurczę nie wiem czy nie powinnam zaznaczyć "nie bierz tej temp pod uwagę" tak jak wczoraj- ze wzgędu na to, iż w sobotę miałam wyrywaną ósemkę i mogę mieć stan zapalny, no i biorę antybiotyk- jak myślicie- brać tę tempkę pod uwagę czy nie?
Miłego dnia wszystkim!