LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
właśnie @ mam na dziś, a to mój 7 cykl starań, a najlepsze jest to że mam 4 letnią córcie!
-
Alexis gratuluje z calego serca i spokojnych 9 miesiecy ja jednak czekam do 8 marca na testowanie mam jakies dobre przeczucie i jeszcze do tego dzis w nocy mialam taka zgage ze nie moglam usnac a dodam ze nigdy w zyciu nie mialam zgagi i to jest dziwne ale jeszcze boje sie robic testu.
alexis, samira lubią tę wiadomość
-
madzianka wrote:Alexis gratuluje z calego serca i spokojnych 9 miesiecy ja jednak czekam do 8 marca na testowanie mam jakies dobre przeczucie i jeszcze do tego dzis w nocy mialam taka zgage ze nie moglam usnac a dodam ze nigdy w zyciu nie mialam zgagi i to jest dziwne ale jeszcze boje sie robic testu.
Madzianko ja też zgagę miałam przedwczoraj wieczorem- ciężko ślinę było przełykać...i wczoraj test z rana pozytywny wyszedł...chociaż nie spodziewałam się, że zgaga może byś jakimś objawem ciąży... powodzenia Madzianko!!! -
zobaczymy mysle pozytywnie zwariuje do piatku chyba moja mama z moim mlodszym bratem cala ciaze miala zgage. i piersi bardzo mi sie powiekszyly i bola i bardziej zylki na nich widac ale sie nie nakrecam i lapie tez te Twoje fluidki ciazowe trzymam kciuki i prosze Wy tez je mocno trzymajcie
alexis, samira lubią tę wiadomość
-
madzianka wrote:zobaczymy mysle pozytywnie zwariuje do piatku chyba moja mama z moim mlodszym bratem cala ciaze miala zgage. i piersi bardzo mi sie powiekszyly i bola i bardziej zylki na nich widac ale sie nie nakrecam i lapie tez te Twoje fluidki ciazowe trzymam kciuki i prosze Wy tez je mocno trzymajcie
Trzymam kciuki moocno && i wysyłam fluidki ***** - pięciogwiazdkowe powodzenia!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie nie trzeba być na czczo
alexis lubi tę wiadomość
-
alexis wrote:AnMi wrote:właśnie @ mam na dziś, a to mój 7 cykl starań, a najlepsze jest to że mam 4 letnią córcie!
A test dziś robiłaś albo @ dostałaś że już mówisz, ze nic z tego?
nie nie robiłam choć sobie obiecałam że jak nie spadnie to zrobię , zobaczę jutro co będzie się działo i zrobię.alexis lubi tę wiadomość
-
Hejka Kochane! Ja dziś mam 33 dc. Piersi zaczynają boleć, ale nie tak jak na miesiaczkę, którą swoją drogą miałam mieć 28dc lub 31dc. Testy wychodzą pozytywnie, ale słaba kreseczka "cień" dziś byłam na beta, ale wyniki jutro po 12:00 trzymacie &&
Malvinka, karoam, alexis lubią tę wiadomość
Chwalebny Ojcze, święty Dominiku, który otrzymałeś od Boga tyle pomocy dla tych, którzy polecają się Tobie w obrazie z Soriano , weź także i mnie pod swoją łaskawą opiekę i wyjednaj łaski dla duszy oraz inne dobrodziejstwa, tak mi obecnie potrzebne. Amen. -
to chyba tylko formalność!
Catherine lubi tę wiadomość