LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:coś mnie podkusiło i zrobiłam test płytkowy i jedna krecha albo za wcześnie albo znów zonk
wiem ze nie powinnam i tak sobie obiecałam bo cały czas był luz i co ...i diabełek podkusił..wrrr jestem zła na siebie
ostatnio moj lekarz powiedzial mi ze zapłodnione jajeczko wedruje do macicy przez 7 dni, wiec trzeba dac mu szanse i czekac:)
Tak wiec samirko jest jeszcze za wczesnie:) wiec luzic, niech sie maly lokator zadowmowi a napewno da ci o sobie znac;)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
madzianka wrote:O to w miare szybko sie Tobie udalo :-)ja staram sie z moim narzyczonym juz prawie 2 lata i nic... ja mam zamiar testowac w piatek jezeli oczywiscie @ nie przyjdzie. jeszcze raz gratujacje
no zobaczymy jutro po badaniach i wtedy się uspokoje.dziękuje za gratulacje i życzę Tobie żebyś jutro też ujrzała dwie kreski. -
ja wam powiem, że teraz jak patrzę na ten mój cykl, to jakieś 3 dni po owu byłam nie do życia i tak przez 5 dni aż 26 dnia cyklu przyszły bóle na @ i mam je do teraz no i 3 dni temu zaczęły mnie sutki boleć i się powiekszyły.wzięłam nospę a jutro biegnę do gin.
samira lubi tę wiadomość
-
darijka wrote:madzianka wrote:O to w miare szybko sie Tobie udalo :-)ja staram sie z moim narzyczonym juz prawie 2 lata i nic... ja mam zamiar testowac w piatek jezeli oczywiscie @ nie przyjdzie. jeszcze raz gratujacje
no zobaczymy jutro po badaniach i wtedy się uspokoje.dziękuje za gratulacje i życzę Tobie żebyś jutro też ujrzała dwie kreski.
ja dopiero bede testowac w piatek bo tak powinnam dostac @ nie chce sie nakrecac zeby sie nie rozczarowac. trzymam mocno kciuki zeby badania wyszly Tobie rewelacyjnie -
Normy hormonu gonadotropiny kosmówkowej beta są następujące:
3-4 tydzień ciąży: 9-130 mlU/ml
4-5 tydzień ciąży: 75-2600 mlU/ml
5-6 tydzień ciąży: 850-20800 mlU/ml
6-7 tydzień ciąży: 4000-100200 mlU/ml
Takie cos znalazlam w internecie bo ja ekspertem nie jestem nigdy w ciazy nie bylam. -
alexis wrote:Mam wyniki, mam nadzieję, że się znacie:
Beta - HCG- 18,83 mIU/ml
Progesteron: 31,37 ng/ml
dobrze, czy nie dobrze, bo ja o tym nie mam zielonego pojęcia!!!
bete najlepiej powtórzyc 48 godzin później:)i zobaczyc czy przyrastaalexis lubi tę wiadomość
-
ann2224 wrote:alexis wrote:Mam wyniki, mam nadzieję, że się znacie:
Beta - HCG- 18,83 mIU/ml
Progesteron: 31,37 ng/ml
dobrze, czy nie dobrze, bo ja o tym nie mam zielonego pojęcia!!!
bete najlepiej powtórzyc 48 godzin później:)i zobaczyc czy przyrasta
tak też zrobię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martula wrote:darijka wrote:dziewczyny zrobiłąm dzisiaj test i są 2 krechy. nadal nie mogę w to uwierzyć, aż się popłakałam ze szczęścia. jutro zrobię bete i jeszcze jeden test.
Gratulacje! Spokojnych 9 miesięcy!
dziękuję bardzosamira lubi tę wiadomość
-
Wszystkim zafasolkowanym gratuluje z całego serduszka, ja tez jeszcze jestem z lutowych starań więc jak jutro nie przyjdzie (a pobolewa mnie brzuch na @) to zatestuje i zobaczymy, pełna nadzieji raczej nie jestem, bo wiem ze niektóre z Was próbują przez wiele cykli, a ja dopiero pierwszy mam za sobą. Ale pulsujący lewy jajnik i te pobolewania to chyba @
samira, darijka lubią tę wiadomość