LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, ja dziś miałam dostać @ może jeszcze przyjdzie. Bałam sie testować, jak do jutra nie przyjdzie to zrobię test z rana. Darijka wiem, ze bóle czasem są w ciąży ale ja jakoś mam dziwne wrażenie ze przyjdzie.
maia1991 lubi tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:Kochane, ja dziś miałam dostać @ może jeszcze przyjdzie. Bałam sie testować, jak do jutra nie przyjdzie to zrobię test z rana. Darijka wiem, ze bóle czasem są w ciąży ale ja jakoś mam dziwne wrażenie ze przyjdzie.
Trzymam kciuki aby @ sie nie pokazala jeszcze dluuuuugoalexis, maia1991 lubią tę wiadomość
-
kurde ja mam dosyć, albo niech ta @ się rozkręci , albo niech spada!!
karoam, alexis, samira lubią tę wiadomość
-
Cześć
Ja okres mam mieć w planach dopiero 16-17 marca, także powinnam już być po owulacji i tak chyba jest z moich obserwacji.
Ciągnie mnie w dole brzucha jak na okres...
Kurcze - niedawno przecież byłam w ciąży a już zdążyłam zapomnieć jak to wszystko wygląda...alexis, samira lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane @ nie ma, objawy są, owulacja nie wykryta, testy pozytywne 7 szt 3 innych firm "są na tak" co prawda cień, cienia, ale są, ale BETA <1,20 a powinno być powyżej <5 nie wiem o co chodzi...
samira lubi tę wiadomość
Chwalebny Ojcze, święty Dominiku, który otrzymałeś od Boga tyle pomocy dla tych, którzy polecają się Tobie w obrazie z Soriano , weź także i mnie pod swoją łaskawą opiekę i wyjednaj łaski dla duszy oraz inne dobrodziejstwa, tak mi obecnie potrzebne. Amen. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCatherine wrote:Hej Kochane @ nie ma, objawy są, owulacja nie wykryta, testy pozytywne 7 szt 3 innych firm "są na tak" co prawda cień, cienia, ale są, ale BETA <1,20 a powinno być powyżej <5 nie wiem o co chodzi...
beta wskazuje na brak ciąży i jest w 99% wiarygodna a kiedy masz termin @ ?? -
Miesiączkę powinnam dostać w 28dniu czyli 27 lutego, ale czasami dostaję 31dnia czyli powinna być 2 marca. Dziś jest 34 dzień cyklu. Małpy nie ma... Raz zdarzyło się, że przyszła 38 dnia więc czekam jeszcze do przyszłego wtorku i wtedy zobaczę co z tego wyjdzie. NIC NIE ROZUMIEM...
samira lubi tę wiadomość
Chwalebny Ojcze, święty Dominiku, który otrzymałeś od Boga tyle pomocy dla tych, którzy polecają się Tobie w obrazie z Soriano , weź także i mnie pod swoją łaskawą opiekę i wyjednaj łaski dla duszy oraz inne dobrodziejstwa, tak mi obecnie potrzebne. Amen. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCatherine wrote:Miesiączkę powinnam dostać w 28dniu czyli 27 lutego, ale czasami dostaję 31dnia czyli powinna być 2 marca. Dziś jest 34 dzień cyklu. Małpy nie ma... Raz zdarzyło się, że przyszła 38 dnia więc czekam jeszcze do przyszłego wtorku i wtedy zobaczę co z tego wyjdzie. NIC NIE ROZUMIEM...
może po prostu się spóźni a testy z moczu często się mylą...niekiedy jest tak ze widzimy to co chcemy widzieć ale beta ewidentnie wskazuje niestety na barak ciąży ...
wiem ze to przykre bo człowiek ma nadzieje ze jednak się udało...ale nowy cykl nowa nadzieja :*