LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
kotek27 wrote:Dziewczyny dziś u mnie 32 dzień cyklu, okres spóźnia się tylko 1 dzień-zrobiłam test ciążowy i sama niewiem. Drugiej kreska prawie niewidoczna jest cień cienia jak to się mówi
Zaznaczę że to test ten cienkiutki z allegro dodawany gratis do testów owulacyjnych. Robiąc test w 24 dc wyszedł negatywny i nie miałam złudzeń co do drugiej kreski,dziś zrobiłam i coś tam się pojawiło jak się wytęrzy wzrok. Powtórzę test jutro. Tylko mi nie gratulujcie proszę - bo wiecie-naprawdę nie nakręcam się!!
Pozdrawiam
ps. od kilku dni bóle jak na okres jednak trochę inne...
Kotus- czekam z niecierpliwoscia na ponowne testowanie!kotek27 lubi tę wiadomość
-
Chyba naprawdę mało kto tu już zagląda, hihihi, karoam, mi temperatura dziś spadła, wczoraj zrobiłam test owulacyjny (czasem wykrywa wczesną ciążę, ale chyba nie te z allegro,heh), ale za Ciebie nadal trzymam kciuki, niech się zieleni!
karoam lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Powtorzylam test dziś o 16tej, taki już z apteki. Druga kreska tez wyszła blada, ale już widoczna ciutke bardziej niż test rano. Nie mogę uwierzyć, żeby mi sie już udało ) dlatego podchodzę do tego sceptycznie. Powtórzę test jutro z samego rana. Dopóki nie ujrzeć wyraźnej drugiej kreski to chyba nie uwierze....
darijka, alexis, karoam lubią tę wiadomość
-
kotek27 jak nie masz możliwości dojazdu do miasta autobusem to może poproś kogoś z sąsiadów by Cię zawiózł - nie ma większości niż bhcg:)! Kciuki oczywiście nadal będę ściskać!
kotek27, alexis lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
kotek27 wrote:Powtorzylam test dziś o 16tej, taki już z apteki. Druga kreska tez wyszła blada, ale już widoczna ciutke bardziej niż test rano. Nie mogę uwierzyć, żeby mi sie już udało ) dlatego podchodzę do tego sceptycznie. Powtórzę test jutro z samego rana. Dopóki nie ujrzeć wyraźnej drugiej kreski to chyba nie uwierze....
coś mi się wydaje, że fasolinka u Ciebie zamieszkała. ja też bym na bete pojechała, bo jutro też Ci może wyjść test z bladą kreska, bo to wczesna ciąża. jedz na bete kochana!!kotek27, alexis, samira lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, jutro ostatni dzień wolnego mam, odsnieze auto i pojadę z tym problemu niema. Tylko leniwa trochę jestem, nie wierze ze to sie dzieje naprawde. Cały czas sprawdzam czy @ nie przyszła. Hehe paranoja!!! dziękuje za wsparcie!!!
alexis lubi tę wiadomość
-
kotek27 wrote:Dzięki dziewczyny, jutro ostatni dzień wolnego mam, odsnieze auto i pojadę z tym problemu niema. Tylko leniwa trochę jestem, nie wierze ze to sie dzieje naprawde. Cały czas sprawdzam czy @ nie przyszła. Hehe paranoja!!! dziękuje za wsparcie!!!
daj jutro znać jaki wynik,bo my tu wszystkie ciekawe jesteśmyalexis, kotek27 lubią tę wiadomość
-
kotek- zbieraj tyłek w troki i jedź na bete bo ja tu jajko zniosę z niepewności! Wysokiego wyniku życzę! (ewentualnie grubej drugiej krechy )
gunia- no jak nic ostatnia na placu boju zostanę A dziś już byłam pewna, że @ idzie- bóle miesiączkowe, wzdęcie, migrena, osłabienie- a tu nic- @ sie w chowanego ze mną bawi Może dziś w nocy przylezie (tempka też mi spadła)samira, alexis, kotek27 lubią tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny ja sobie zaklepalam fasolke na jednej z pierwszych stron Lutowych Staran i jeszcze czekam na final cyklu.a tu w miedzy czasie tyle zielonych kropek :)Karoam powodzenia. U mnie podobnie. Sprawdzam co chwile czy @ przylazla.
alexis lubi tę wiadomość
-
karoam wrote:kotek- zbieraj tyłek w troki i jedź na bete bo ja tu jajko zniosę z niepewności! Wysokiego wyniku życzę! (ewentualnie grubej drugiej krechy )
gunia- no jak nic ostatnia na placu boju zostanę A dziś już byłam pewna, że @ idzie- bóle miesiączkowe, wzdęcie, migrena, osłabienie- a tu nic- @ sie w chowanego ze mną bawi Może dziś w nocy przylezie (tempka też mi spadła)
sama nie zostaniesz bo jeszcze ja jestem i zagladam na forum tylko nie pisze bo u mnie nuda i nie ma o czym pisac pozdrawiamkaroam, alexis lubią tę wiadomość
-
aniczka wrote:karoam wrote:kotek- zbieraj tyłek w troki i jedź na bete bo ja tu jajko zniosę z niepewności! Wysokiego wyniku życzę! (ewentualnie grubej drugiej krechy )
gunia- no jak nic ostatnia na placu boju zostanę A dziś już byłam pewna, że @ idzie- bóle miesiączkowe, wzdęcie, migrena, osłabienie- a tu nic- @ sie w chowanego ze mną bawi Może dziś w nocy przylezie (tempka też mi spadła)
sama nie zostaniesz bo jeszcze ja jestem i zagladam na forum tylko nie pisze bo u mnie nuda i nie ma o czym pisac pozdrawiam
Ja juz tez dlugo nie zostane- pewnie dzis sie przeniose do marcowek...tempka idzie w dol i to juz kwestia kilku godzin jak mnie zaleje
A tak wogole to Dziendoberek -
Dzień dobry,
Wiem, że powinnam zwinąć tyłek w troki i jechać na betę. Pojadę ale w tygodniu. Dziś powtórzyłam rano test też ledwo co widoczna kreska, najbardziej widoczna już gołym okiem była ta wczoraj wykonana popołudniu testem z apteki. Okres nie nadszedł wiec Karoam wykrakałaś może rzeczywiscie nie przyjdzie przez najbliższe 9mcy Temperatury nie mierze, ale czułam się naprawdę jak na okres. Teraz ten ból minoł, tylko czasem zaciągnie mnie bół w podbrzuszu. A moja cera masakra, pryszcz na każdej parti twarzy-wiąże to z ciążą-bo tyle eksperymentów to nigdy na twarzy nie miałam ;((alexis, karoam lubią tę wiadomość
-
alexis wrote:No to chyba tak cichutko mogę już pogratulować...ale narazie tak cichutko...no i życzę Ci Kotku zdrówka i aby ta @ rzeczywiście przez 9 m-cy nie nadeszła super!!! Coraz nas więcej zafasolkowanych
Nie dziękuje, żeby nie zapeszać. Będę relacjonować na bieżąco.
Postaram się teraz wyciszyć, ponieważ już na zapas wybiegam w przyszłość i martwie się pracą mam bardzo stresującą, pracuje pod presją czasu. Dlatego przez ten stres sądziłam, że będzie problem z zajściem w ciąże.
Dziękuje za wsparcie, życze dużo zdrówka dla Ciebie i małej Fasolki rosnącej w Twoim brzuszku. A za pozostałe kobietki && trzymam by @ nie nadeszła!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 09:44
alexis, karoam lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:aniczka wrote:karoam wrote:kotek- zbieraj tyłek w troki i jedź na bete bo ja tu jajko zniosę z niepewności! Wysokiego wyniku życzę! (ewentualnie grubej drugiej krechy )
sama nie zostaniesz bo jeszcze ja jestem i zagladam na forum tylko nie pisze bo u mnie nuda i nie ma o czym pisac pozdrawiam
Ja juz tez dlugo nie zostane- pewnie dzis sie przeniose do marcowek...tempka idzie w dol i to juz kwestia kilku godzin jak mnie zaleje
A tak wogole to Dziendoberek
ja juz w marcowych jestem bo lutowe zakonczyly sie klapa @spoznila sie 5 dni ale testy byly negatywne po czym przylazla wiec jestem w marcowych a lutowe podczytuje zeby byc nabierzacoalexis lubi tę wiadomość
-
karoam wrote:kotek- no ja mam nadzieje, ze mi sie udalo wykrakac! Mam tez cicha nadzieje, ze ktos mi tez kiedys wykracze A poki co wciaz czekam na @ bo cholera sie czai ale nie pokazuje
Jak tam Karoam?? @ przyszła?? A może jednak się nie pokaże u Ciebie... -
Miejmy nadzieję, że się nie pokaże, bo niby po co skoro nie jest mile widziana? Ja nadal na lutowym forum, jeśli chodzi o mój wykres i moje czekanie to już mi wszystko jedno, myslenie nic nie da, a tylko przeszkadza się skupić.Obstawiam @ w piątek, chociaż może się zlituje i przyjdzie w weekend, bo mnie zawsze tak męczy, że ostatnio musiałam urlop wziąć tak wredota się nade mną znęcała... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
-
Alexis a z Twoim suwaczkiem wszystko ok? Chyba nie odlicza dni, zatrzymał się na 4 tyg. i 4 dniu ciąży.
O, i Papieża wybrali, za niecałe pół godzinki okaże się kogo, pozdrawiam dziewczynki i przepraszam za me gadulstwo... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...