LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
maia1991 wrote:karoam wrote:Maia, Nicol- serdeczne gratulacje!!
Ja tak do 15.03 oczekuje na malpe wiec chyba zostane ostatnia na placu boju Wszystkie juz prawie zafasolkowane albo na marcowych staraniach
bedzie dobrze trymam kciuki
Gratulację maia -
Nicol i Maia1991 Gratuluję!! Spokojnej ciąży życzę.
Effcia28 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Jutro powinnam dostać okres, już sama niewiem czy czuje sie ze przyjdzie... Ciężkie te czekanie. Dedektor ciazy pokazuje 80%test ciazowy-ale to tylko objawy. Pozdrawiam. I gratuluje wszystkim, którym udało sie w lutym!!!))
karoam, darijka, alexis, anetta28 lubią tę wiadomość
-
I ja trzymam kciuki za Was- Kotek i Karoam- niech @ trzym się od Was z daleka
Jak Wam weekend minął?? Mi tak jak wczesniej czas szybko leciał, tak teraz się dłuuuży...już się wizyty u ginekologa doczekać nie mogę- a tu jeszcze 15 dni do niej
No a w tym tygodniu czeka mnie poważna rozmowa z szefową...mam nadzieję, ze zgodzi się na pójść na moje propozycje...chodzi o moją przyszłość także też trzymajcie kciuki, proszę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2013, 17:48
karoam, samira, kotek27, martula lubią tę wiadomość
-
alexis wrote:I ja trzymam kciuki za Was- Kotek i Karoam- niech @ trzym się od Was z daleka
Jak Wam weekend minął?? Mi tak jak wczesniej czas szybko leciał, tak teraz się dłuuuży...już się wizyty u ginekologa doczekać nie mogę- a tu jeszcze 15 dni do niej
No a w tym tygodniu czeka mnie poważna rozmowa z szefową...mam nadzieję, ze zgodzi się na pójść na moje propozycje...chodzi o moją przyszłość także też trzymajcie kciuki, proszę!
Weekend w pracy Ja mam wolne w środy więc się nie mogę z Wami wolnym cieszyć
Trzymam kciukasy za pozytywne pertraktacje z szefową!alexis, samira lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczęta, ja wolne w weekend do środy włącznie także leniuchuje.
Czekam dziś na @ zobaczymy ;/ Dziś 31 dzień cyklu. Czasem cykle mam 28 dniowe wtedy @ przychodzi rano. A jak mam 31 dniowy cykl to @ przychodzi popołudniu.
Anetta28 - trzymam kciuki za wizytę u lekarza!
Alexis - trzymam kciuki za rozmowę z szefową! Grunt to pozytywne myślenie, wiadomo praca jest ważna ale najważniejsze teraz Twoje zdrowie i maluszek.
Pozdrawiam
ps. test wyszedł mi negatwyny 28dnia cyklu... ;(dlatego czekam na @ ;((Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2013, 09:24
alexis, anetta28 lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:alexis- nie bardzo sie znam na tym, ale to chyba nie jest zbyt drastyczny spadek? Nie martw sie na zapas kochana
anetta- trzymam kciuki
hehe najpierw ja Ciebie pocieszałam z temperaturą a teraz Ty mnie pocieszasz dziękikaroam lubi tę wiadomość