LUTOWE STARANIA!!!!!!:-)
-
WIADOMOŚĆ
-
kotek27 wrote:anetta28 wrote:dzień dobry lutowe starania chyba pozytywne robiłam rano test i wyszedł pozytywny tylko ta druga keseczka bledsza ! bardzo bledzsa co o tym myślicie ? czy to ciąża ?
Anetta28 też śle ciche by nie zapeszyć gratulację!! Cieszy mnie taka wiadomość, warto się starać i nie tracić nadzieji!
A który cykl się staraliście? i test robilas w ktorym dniu cyklu?
Pozdrowienia i uściski! ))))))))
drugi cykl starań test robiony w 31 dc a cykle mam tak 32-35 dni dlatego może ta druga kreseczka taka bladziutka może rzeczywiście zrobię tą betę narazie nie dziękuje pozdrawiam -
alexis wrote:anetta28 wrote:dzień dobry lutowe starania chyba pozytywne robiłam rano test i wyszedł pozytywny tylko ta druga keseczka bledsza ! bardzo bledzsa co o tym myślicie ? czy to ciąża ?
Gratuluję Anetta28!!! Ja też miałam na początku bladziutka kreseczkę, pod okno musiałam podchodzić żeby ją zobaczyć i jestem w ciąży, także i Tobie gratuluję zrób sobie najlepiej jeszcze test z krwi beta HCG- i powtórz go po 48 godzinach- ja za jedno badanie płaciłam w szpitalu 20 zł.
gratulacje dziewczyny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyjm życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,
bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki!
karoam, kotek27, Meginka, anetta28, agula, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego Naj z Okazji naszego święta Kobietki!!
Ja jutro testuje z samego rana, ale nastawiam się na jedną I kreske...
Póki co swój instynkt macieżyński przelewam na zwierzątko które posiadamy czyli kota (biedny kot) ) hehe
Czy to nie może być wszystko łatwiejsze, pstryk i już ?!
To dopiero 3cykl,a ja już mam dość z natury jestem niecerpliwa do tego stres w pracy-to wszystko nie pomaga ((
Pozdrawiam i miłego dnia życze!!karoam, anetta28 lubią tę wiadomość
-
Powodzenia Wam życzę babeczki, owocnych starań i duuużo miłości z okazji naszego święta
Mnie dziś cycki mocno bolą, ale nie narzekam szczególnie bo to jest namacalny dowód mojej ciąży ogólnie nic poza bólem piersi i sutków nie czuję, żadnych mdłości ani nic...ale to raczej mnie ominie, bo w poprzednej ciaży też mdłości nie miałam- a moja średnia siostra dwie ciąże przeszła bez mdłości i wymiotów...ale też bym nie narzekała jakby mnie jadnak dopadły jakieś mdłości i wymioty...podobno jest to oznaka tego, ze ciaża prawidłowo się rozwija
Samirko koniecznie napisz jak tam beta u Ciebie...
Miłego dnia Wam życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 13:47
karoam, anetta28, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:no i już wiem Beta negatywna :**** skończył mi się dobry humor i chęć na cokolwiek :****
chyba odłożę starania na dwa do trzech miesięcy aby podleczyć jelita i stawy,schudnąć i wyregulować cykl !!!
Przykro mi Samirko ale nie martw się...w końcu się uda- może właśnie jak sobie odpuścisz to na spokojnie bez napinki się uda- pewnie nawet się nie będziesz tego spodziewała moje kolezanki twierdzą, że najlepiej jest gdzies wyjechać w neutralne miejsce z małżonkiem- np na jakiś weekend do spa... Powodzenia- trzymam kciuki :* -
Dzień dobry kobitki!!! Wszystkiego najlepszego!!!
Samirko, nie załamuj się, proszę!!! W końcu się uda! Trzymam mocno kciuki!!!
Ja się doczekałam USG. Maluszek ma caaaaałe, ogrooooomne 6mm i serduszko jak dzwon!martula, alexis, anetta28, ewajoanna, samira, kotek27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anetta28 wrote:Jak myślicie kiedy powinnam iść do lekarza w poniedziałek czy pożniej to poczatek 5 tyg
Mi mój ginekolog powiedział, że jak nic nie będzie się działo złego, żadnych plamień, bóli itp to mam się zgłosić do niego na pierwszą wiztę w 6-7 tygodniu- tak, żeby już fasoleczka i serduszko było już na usg widoczneanetta28, samira lubią tę wiadomość
-
alexis wrote:anetta28 wrote:Jak myślicie kiedy powinnam iść do lekarza w poniedziałek czy pożniej to poczatek 5 tyg
Mi mój ginekolog powiedział, że jak nic nie będzie się działo złego, żadnych plamień, bóli itp to mam się zgłosić do niego na pierwszą wiztę w 6-7 tygodniu- tak, żeby już fasoleczka i serduszko było już na usg widoczne
to jesteśmy w tym samym prawie tyg ciąży ja jestem w 4 tyg i 4 dnialexis, samira lubią tę wiadomość