LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MP25 trzymam mocno kciuki za betę!
Mała_mi gratuluje!!! Oszczędzaj się teraz i dbaj o siebie i fasolkę :*
SMag jeszcze nic na straty nie spisuj, nie mysl o tym, róbcie swoje bez zbędnej spiny:* na każda z nas przyjdzie pora -na jedne szybciej, drugie później wiesz ze gorąco Ci kibicuje może przy tym clo owulacja się przesunęła albo coś... -
1000 trzymam mocno kciuki zobaczysz ze będzie dobrze to musi być dobry znak !❤️
Smag tak jak Natalia 91 pisze spokojnie możliwe jest ze przy cło twój cykl będzie inny owulacja w innym dniu wiec spokojnie zobaczysz będzie dobrze prędzej czy później ! Ale ja trzymam kciuki za prędzej1000 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
1000 wrote:Dziewczyny, ja przysięgam, ze zwariuje... beta z dzisiaj 2416... dzwoniłam do labo, żeby się upewnić, ze to nie pomyłka... nie wiem co mam myśleć...
Moze poprzedni wynik byl pomylka?
i zapomnieli dodac 0 na koncu... ?
albo gdzies po srodku ...
Trzymam bardzo mocno kciuki, zeby wszystko sie szybko wyjasnilo !!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 13:32
1000 lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Hej wszystkim:*
Kurczę, 1000 a już miałam pędzić na ratunek z pocieszaniem, a tu takie jaja! Trzymam mega mocno kciuki :* może jeszcze nie wszystko stracone, może w lab się ostatnio pomylili? To się może zdarzyć... bidulko pewnie cała jesteś w nerwach teraz, koniecznie powtórz jeszcze tą betę i moze faktycznie idź do gina, a masz jakieś ciążowe objawy?
AMS super, gratulacje:* i dla pozostałych dziewczyn również:*
U mnie dzisiaj dziwne kłucie jajników, już brak bóli okresowych:( za dwa dni (w 10 dniu po odstawieniu) zadzwonię do swojego gina, że ten dupek to na mnie nie zadziałał chyba:( co myślicie? Ja chce już @ !! No bo ile można czekać ;(ams, 1000 lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
ams wrote:1000 na ktora idziesz dzis do lekarza?
Idę jutro na 10.30 czy jakoś tak. Przy takiej becie już powinno być cokolwiek widać. Może to ciąża ekotopowa, może były dwa zarodki i jeden obumarł, moze jednak gdzieś w labo ktoś się pomylił... Moze, moze, moze... Iskierka nadziei znów się pojawiła. Emocjonalny rollercoster. -
1000 wrote:Idę jutro na 10.30 czy jakoś tak. Przy takiej becie już powinno być cokolwiek widać. Może to ciąża ekotopowa, może były dwa zarodki i jeden obumarł, moze jednak gdzieś w labo ktoś się pomylił... Moze, moze, moze... Iskierka nadziei znów się pojawiła. Emocjonalny rollercoster.
1000 - KCIUKAM Z CAŁYCH SIŁ!!!1000 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ale tu się ostatnio dużo dzieje .
Ehh jak ja juz bym chciała mieć te dwie kreseczki
Dobrze ze mąż w domu i się synkiem zajmuje bo nie wiem jak bym dziś funkcjonowała. Kawę dziś juz wypiłam a spanie dalej mnie bierze . I jem w dużych ilościach . I sałatki porowe mniam -
No masakra jakaś po prostu... ale wiecie co? Jednak wszystko jest możliwe, nawet jak już nadziei brak ... oby w Twoim przypadku okazało się, że wszystko będzie dobrze;* sama chyba nie wytrzymam co to się okaże:* trzymam mocno kciuki:*4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Karolcia a czy Ty zrobiłaś może test? Nie chce tu nic sugerować bo pisałaś ze cykl bezowulacyjny ale różnie to może być pamietam ze jakos chwile po mnie miałaś dostac @ a mi już się zdarzyła skonczyc tydzien temu...
1000 zycze teraz dużo cierpliwości, najlepiej jakbys poszła spac i obudziła się przed sama wizyta aby się tym nie martwic :*1000 lubi tę wiadomość
-
Karolcia27 wrote:Hej wszystkim:*
Kurczę, 1000 a już miałam pędzić na ratunek z pocieszaniem, a tu takie jaja! Trzymam mega mocno kciuki :* może jeszcze nie wszystko stracone, może w lab się ostatnio pomylili? To się może zdarzyć... bidulko pewnie cała jesteś w nerwach teraz, koniecznie powtórz jeszcze tą betę i moze faktycznie idź do gina, a masz jakieś ciążowe objawy?
AMS super, gratulacje:* i dla pozostałych dziewczyn również:*
U mnie dzisiaj dziwne kłucie jajników, już brak bóli okresowych:( za dwa dni (w 10 dniu po odstawieniu) zadzwonię do swojego gina, że ten dupek to na mnie nie zadziałał chyba:( co myślicie? Ja chce już @ !! No bo ile można czekać ;(
Nie dziwię się że czekasz już na @ jak na zbawienie..
1000 będzie dobrze !!! :*
Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Też już tak do tego podchodzę że przyjdzie czas i na mnie...1000 lubi tę wiadomość
-
Kochana nie robiłam, bo raczej chyba nie ma sensu, byłam na monitoringu i gin stwiedził, że owu nie ma i nie będzie i dał dupka na wywołanie, poza tym miałam bardzo niski estradiol, więc raczej na 100 % ciąża u mnie wykluczona.
Ale to czekanie na @ jest najgorsze, jeszcze wczoraj były lekkie bóle okresowe i myśłałam cholercia, że tuż...tuż a tu dupka:( a już myślałam, że będzie tak pięknie, że wymęczy mnie @ akurat jak mam wolne i nię bedzie kombinowania w pracy, żeby w 3 dc brać urlop, więc do jutra musi przyjść!4 cs - 29 marca II kreseczki
-
nick nieaktualny
-
SMag podchodzę do tego tak samo jak Ty:* w ogóle to jakoś tak zawsze mamy podobne zdania:P dziś już mój 34 dc, 8 dzień po odstawieniu dupka, a brałam przez 6 dni po 2 tabsy.4 cs - 29 marca II kreseczki
-
1000 - szaleństwo! Może faktycznie, tak jak dziewczyny piszą, wcześniejsza beta to pomyłka?
Dostałaś coś na progesteron? Może zareagowałaś w odpowiednim czasie i wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki!!!28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Dzięki dziewczyny za wsparcie... Ja się cała trzęsę... Jakby wyeliminować sobotni wynik to jest całkiem okej. Co radzicie - brać na własna rękę dalej duphaston? Wczoraj w panice wzięłam, ale nie sadze, aby miało to jakikolwiek wpływ na wynik bety, bo od piątku już nie brałam... Progesteron mi wyszedł dziś 39...
-
Karolcia27 wrote:SMag podchodzę do tego tak samo jak Ty:* w ogóle to jakoś tak zawsze mamy podobne zdania:P dziś już mój 34 dc, 8 dzień po odstawieniu dupka, a brałam przez 6 dni po 2 tabsy.
Długo Cię trzyma... Chyba Malinka pisała że dupek albo pomaga w zagnieżdżeniu jak doszło do zapłodnienia albo złuszcza endometrium...
Ja w cyklu z dupkiem wypiłam dwa kieliszki wina i nad ranem @ dostałam, może sprobuj tego sposobu -
Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych;) Cieszy to że jednak każdej z nas prędzej czy póżniej sie udaje;)
1000 extra i czuje że będzie dobrze!
Ja dziś powinnam mieć @ ale nie ma. Za to biust jak co miesiąć napięty i bolący. Robiłam test rano ale negatywny. Więc czekam co się wydarzy. W sobotę moj M leci na badanie nasionek:) będziemy wiedzieć czy plemniczki są okej i wtedy ja lecę z doagnostykąams lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)