LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia27 wrote:Nie dziwię Ci się dziewczyno, że sie trzęsiesz:) niestety, sama nie wiem co w takiej sytuacji będzie najlepsze, masz możliwość zadzwonić do swojego gina?
No właśnie pech chciał, ze moja gin jest na urlopie i będzie dopiero jutro. Ta u której byłam wczoraj powiedziała, ze mogę brać, żeby mieć poczucie, ze zrobiłam wszystko co mogłam, ale wiecie, ja płakałam, ona miała łzy w oczach, wiec nie chciała pewnie mnie dobijać po prostu. Nawet kasy za wizytę ode mnie nie wzięła. Przemyśle sprawę, w sumie skoro dziś wyszedł prog 39, to jest w porzadku, a jutro już idę na konsultacje...
Wybaczcie dziewczyny, ze ja dziś tylko tak o sobie, ale zupełnie nie umiem myśleć o niczym innym... Najgorsze ze za miesiąc mam mega ważny obszerny egzamin, a jestem totalnie w d. z nauka przez to wszystko... Najpjerw bo euforia, potem bo załamka, a obecnego stanu nawet nie umiem opisać... -
Tak się zastanwiam bo dziś 31dc. A byłam u gin w 17dc i był pęcherzyk 17mm. Tak naprawdę nie wiem czy pękł. Stąd nie wiem ile jestem dpo więc straciłam nadzieje ale czekam co przyniosą dni. najgorsze to co może być to czekanie...07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Dobrze to ujęłaś "rollercoaster emocjonalny". Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale mogę tylko wyobrażać sobie co czujesz:) mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Musi być! Wszystkie tu trzymamy mocno kciuki:* mnie już aż palce bolą
Napisz od razu jak po wizycie:* a egzamin na pewno zdasz śpiewająco:* wszystko się ułoży:*
SMag kochana, ja już tak zrobiłam w Walentynki i niestety nie podziałało:( idę do gorącej kąpieli, może to pomoże znacie jakieś inne "domowe" sposoby na przyspieszenie @? Czy nie ma takich? No wiem właśnie,że powinno się złuszczać... jaką powinno mieć endo grubość w okolicach @?1000 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
1000 wrote:
Wybaczcie dziewczyny, ze ja dziś tylko tak o sobie, ale zupełnie nie umiem myśleć o niczym innym... Najgorsze ze za miesiąc mam mega ważny obszerny egzamin, a jestem totalnie w d. z nauka przez to wszystko... Najpjerw bo euforia, potem bo załamka, a obecnego stanu nawet nie umiem opisać...
Od tego miedzy innymi jest to forum !! zeby sie wygadac, wyzalic, ale tez dzielic radosciami.
Zaciskam kciuki (ale te u stop, bo musze pracowac na kompie ) najmocniej jak sie da i czekam na wiesci !!!
a ta gin z wczoraj Cie nie przebadala?
1000, dorot lubią tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
KlaudyŚ wrote:Agniecha mogłaś poczeka do rana z testem . Teraz napewno by ci nie wyszło. A zresztą miałyśmy razem robić
Zostawiłam mnie na placu boju i teraz napewno i ja nie wytrzymam
Robiłam rano dziś, tzn w sumie w nocy. Przebudziłam się, nie mogłam spowrotem usnąć i coś mnie naszło, żeby test zrobić. A teraz jestem na siebie wściekła, że to zrobiłam. Nie trzymam więcej testów w domu!
Ucz się na moich błędach i nie rób wcześniej Dla towarzystwa zrobię z Tobą jeszcze raz jak @ nie przyjdzie👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Agniecha w tamtym cyklu zrobiłam chyba z 10 i były negatywne i dodatkowo przez to spóźniła mi się 2 dni :d
Mnie też nachodzi żeby jutro rano zrobić ale 10 dpo to chyba za wcześnie
Chociaz w tamtej ciąży zrobiłam 11 dpo i juz cień cienia wyszedłWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 16:15
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:O, widzę, że bierzesz Glucophage, mnie gin uprzedzał, że mogę się po nim dziwnie czuć i mam ograniczyć do minimum węgle. Tak się składa, że węgle ograniczyłam już dawno temu - nie jem chleba, słodyczy bardzo mało. Kocham za to makarony, ale trudno, od jutra nie jem A Ty jak odnajdujesz ten lek? Wiem, że mamy go z innych powodów, bo ja go biorę niezgodnie z przeznaczeniem na podniesienie shbg, ale i tak jestem ciekawa co myśliszPCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
KlaudyŚ wrote:Agniecha w tamtym cyklu zrobiłam chyba z 10 i były negatywne i dodatkowo przez to spóźniła mi się 2 dni :d
Chociaz w tamtej ciąży zrobiłam 11 dpo i juz cień cienia wyszedł
Mi w 10DPO wyszedl bladzioch
Ale jest duzo dziewczyn, ktore dwie kreski widza dopiero 12 DPO albo i pozniej...Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
1000 wrote:Ja już wiem, ze nigdy nie uciesze się na widok dwóch kresek, tak jak wtedy 13 lutego. Po prostu wiem już, ze to nie znaczy zupełnie nic. Okropnie się czuje, nie sądziłam, ze mnie to tak dobije. Kilka dziewczyn tutaj przeszło to samo i nie wyobrażałam sobie wtedy, ze to może aż tak bolec.PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
1000 trzymam mocno kciuki za twoją fasolkę, jest silna i da radę, taka jak mamusia. :*
AMS beta ładnie rośnie więc gratulacje.
A ja do lekarza w poniedziałek. Jak na razie czuję się dobrze, czasem mnie mdli i brzuch pobolewa ale nie ma tragedii. Schudłam 3 kg. W piątek czekają mnie wyniki.ams, 1000 lubią tę wiadomość
Księżniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
KlaudyŚ wrote:I teraz zastanawiam się czy nie zrobić jutro :d
Tak mnie strasznie korci
nie namawiam Cie, ale doskonale Cie rozumiem... ja zaczelam testowac juz 8DPO, bo czulam, ze sie udalo, ale nic nie bylo wtedy jeszcze widac, haha
Zatestuj i daj znac
a jak bedzie bialo, to bez zalamki, bo moze bedzie jeszcze za wczesnie :*Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
KlaudyŚ wrote:Agniecha w tamtym cyklu zrobiłam chyba z 10 i były negatywne i dodatkowo przez to spóźniła mi się 2 dni :d
Chociaz w tamtej ciąży zrobiłam 11 dpo i juz cień cienia wyszedł
U mnie nawet pod lupą bym nic nie dojrzała ajj nie wiem co myśleć... trochę się podłamałam, ale i trochę mam nadzieję jeszcze.
A weź tu i nie rób testów wcześniej, jak same dziewczyny piszą, że im tak wcześnie już bladziochy wychodziłyams lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:U mnie nawet pod lupą bym nic nie dojrzała ajj nie wiem co myśleć... trochę się podłamałam, ale i trochę mam nadzieję jeszcze.
A weź tu i nie rób testów wcześniej, jak same dziewczyny piszą, że im tak wcześnie już bladziochy wychodziły
Kobieta z reguły silna psychikę ma ale jeżeli chodzi o plany założenia rodziny i robienie testów szybko poddaje się pokusieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 17:06
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Kobieta z reguły silna psychikę ma ale jeżeli chodzi o plany założenia rodziny i robienie testów szybko poddaje się pokusie
Lecimy na testy jak Ewa na jablko ...
Przepraszam, tak mi sie jakos skojarzylodorot, KlaudyŚ, agniecha2101, Diamond92 lubią tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte