LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
1000 wrote:Ja Ci powiem tak... możesz zrobić, jak wyjdzie wysoka to znaczy ze świetnie przyrasta, bbf Ci szybko obliczy czy jest okej. Może Cię to uspokoi, jeśli się denerwujesz.. Z drugiej strony, skoro już się wykazałaś taka cierpliwością i nie odczuwasz jakiejś wielkiej potrzeby sprawdzenia bety, to może po prostu nie rób. Po moich przeżyciach wiem ze może to tylko spowodować niepotrzebny stres :DI tak za tydzień czy dwa masz pewnie wizytę u lekarza
Zatem już się chyba więcej nie będę stresować i poczekam już spokojnie na wizytę. Po półtorej roku starań ciesze się ale z ogromną dozą niepewności...
Wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda!
-
1000 dziwne.. w tamtym cyklu też odczuwał ale zaciskał zęby
Jest jeszcze jakiś pre-seed - może jeszcze spróbuje ten. Muszę się wgłębić czy ma parabeny czy nie, ale chyba nie. -
Hej Dziewczyny,
Jestem tu nowa i jak czytam ilości badań, które robicie to doznaje szoku :p
Zapiszę się na marcowe testowanie, bo ten cykl już stracony Biorę luteine na wywołanie i czekam na marzecWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 14:36
Hugolina87, agniecha2101 lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
1000 wrote:Dziewczyny, jestem po wizycie. Pani doktor powiedziała, ze ten drugi wynik to musiał być błąd labo. Ciąża jest bardzo wczesna, ale widać pęcherzyk w macicy Mam pierwsze zdjęcie fasolki Mam się cieszyć ostrożnie, bo wiadomo, ze wszystko może się wydarzyć, ale jak na 4t i 5d ciazy jest wszystko tak jak powinno być Matko, co za ulga...
Bardzo fajnie..gratuluje i trzymamy kciuki za fasolkę1000 lubi tę wiadomość
Dorka -
1000 dobrze ze wszystko u ciebie w porządku a maluszku ty rośnij w brzuszku zdrowy i silny :*
Dziewczyny możecie mi podpowiedzieć jak wygląda szyjka przed miesiaczka?
Moja jest wysoko rozpulchniona, twarda i wydaje mi się ze jest otwarta1000 lubi tę wiadomość
-
1000 kilka dni mnie nie bylo a taka akcja! Kochana napewno wszysko jest dobrze i fasoleczka rosnie pieknie! Glupie lab sie pewnie pomylilo! Mi w 1szej ciazy dali dodatni wynik rozuczki boze ile ka sie wtedy naplakalam a wynik byl pomylony...
Smag trzymam kciuki i dawaj info:***
Ja w tym cyklu znowu Lametta, jutro gin i pozniej lecimy na urlopik do ciepelka:) wiec mam nadzieje na dobre wiesci!! Trzymajcie kciuki, bo sie nie poddajemy:)
1000, Magda - mbc lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
1000 tak się cieszę :* teraz już musi być tylko dobrze :* ale wkurzające że już nawet na laboratorium może się pomylić
1000 lubi tę wiadomość
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
KlaudyŚ wrote:Agniecha to zmienimy termin testowania na 23.02 albo 24.02
Ok?
Ja myślałam, żeby poczekać nawet do 25.02, bo do tego dnia jeszcze bardzo prawdopodobne, że mogę dostać @, tylko nie wiem czy wytrzymam No chyba, że dostanę wcześniej, to się oczywiście też pochwalę👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
OlivkowaMama wrote:Hej Dziewczyny,
Jestem tu nowa i jak czytam ilości badań, które robicie to doznaje szoku :p
Zapiszę się na marcowe testowanie, bo ten cykl już stracony Biorę luteine na wywołanie i czekam na marzec
Hej
Długo się już starasz?
Napisz coś więcej o sobie👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dopiero 2cs pechowy, więc się jeszcze nie martwie. Od marca bardziej się przyłoże, tj. wiesiolek, żel conceive... A nóż coś to da.
Może być ciężko bo o pierwsze dziecko staraliśmy się rok i w końcu się udało bez wspomagaczy33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:1000 dobrze ze wszystko u ciebie w porządku a maluszku ty rośnij w brzuszku zdrowy i silny :*
Dziewczyny możecie mi podpowiedzieć jak wygląda szyjka przed miesiaczka?
Moja jest wysoko rozpulchniona, twarda i wydaje mi się ze jest otwarta
w moim przypadku od rana była caly czas nisko,twarda i otwarta i @ pojawila sie kolo godziny 11.30
Pamiętam że na ciązę miałam u córki wysoko,twardą i lekko otwarą albo nawet zamknięta bo cieżko troszke to odróżnic czujac delikatny otwór - czytalam ze bedac juz po pierwszym porodzie szyjka może się całkowicie nie zamykać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 16:42
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
agniecha2101 wrote:OlivkowaMama nie zakładaj odrazu, że będzie ciężko, może tym razem pójdzie dużo łatwiej niż poprzednio Grunt to pozytywne myślenie Trzymam kciuki oczywiście
Podczytuje Was od jakiegoś czasu i za każdą z osobna trzymam kciukiagniecha2101 lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Dziewczyny, jeszcze raz dziękuje za wszystkie miłe słowa Gdybym nie miała się komu wypisać, to naprawdę chyba bym zwariowała przez ostatnie dni Mąż oczywiście wspiera i jest nieoceniony, ale jednak to co innego niż Wy
Blondas_29 wrote:Dokładnie za tydzień mam wizytę u gina, w piątek tylko muszę podejść na krew i zrobić prolaktynę, bo lekarz kazał mi brać cały czas po pół tabletki bromocornu.
Zatem już się chyba więcej nie będę stresować i poczekam już spokojnie na wizytę. Po półtorej roku starań ciesze się ale z ogromną dozą niepewności...
Dokładnie, kilka miesięcy starań daje w kość... a potem gdy już się uda to jest tylko gorzej
Almond wrote:1000 kilka dni mnie nie bylo a taka akcja! Kochana napewno wszysko jest dobrze i fasoleczka rosnie pieknie! Glupie lab sie pewnie pomylilo! Mi w 1szej ciazy dali dodatni wynik rozuczki boze ile ka sie wtedy naplakalam a wynik byl pomylony...
Smag trzymam kciuki i dawaj info:***
Ja w tym cyklu znowu Lametta, jutro gin i pozniej lecimy na urlopik do ciepelka:) wiec mam nadzieje na dobre wiesci!! Trzymajcie kciuki, bo sie nie poddajemy:)
Wiesz, ja po takiej akcji już zawsze będę z dużą dozą wątpliwości odczytywać wyniki, zwłaszcza te pozytywne... Życzę dobrych wieści u gina i szaleństwa na wyjeździe Słoneczko na pewno wprawi w świetny nastrój -
Jestem po wizycie, mam mieszane uczucia.
Miałam USG - jajniki wyszły ok, endometrium nieco ponad 10 mm, widział płyn w zatoce, więc owulacja była (z lewego jajnika - tak jak czułam ), potwierdził tyłozgięcie (i zapewnił, że nie utrudnia zajścia).
Jeśli chodzi o badania z krwi to jeszcze by zaczekał... Mam spokojnie się starać i jeżeli do wakacji się nie uda to wtedy mam przyjść i mi wszystko rozpisze.
Hmmmm...28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
1000 a ochłonęłas już troszeczkę po tym wszystkim?
Almond ale zazdroszczę też bym wygrzala dupkę na słoneczku działajcie oj działajcie na tym wyjeździe
Ja za 30min mam wizytę u gina no i zobaczymy co tam w trawie piszczy, bo okresu nadal brak, czasami zaboli brzuch tak okresowo, ale bardziej jajniki dają mi w kośćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 17:30
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Madame_butterly wrote:Jestem po wizycie, mam mieszane uczucia.
Miałam USG - jajniki wyszły ok, endometrium nieco ponad 10 mm, widział płyn w zatoce, więc owulacja była (z lewego jajnika - tak jak czułam ), potwierdził tyłozgięcie (i zapewnił, że nie utrudnia zajścia).
Jeśli chodzi o badania z krwi to jeszcze by zaczekał... Mam spokojnie się starać i jeżeli do wakacji się nie uda to wtedy mam przyjść i mi wszystko rozpisze.
Hmmmm...
To super, że owulka była trochę mnie zaniepokoiło, że kazał czekać aż do wakacji, ja bym raczej się z tym nie zgodzila, a robiłaś jakieś badania?Może męża trzeba też przebadac?4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G