LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też gotowanie, czas spędzony z najbliższymi, książki i seriale sprawdzają się idealnie kiedy chce odsunac myśli od starań.
A teraz każde wyjście do toalety z duszą na ramieniu i sprawdzanie czy jest "czerwono" czy nie
Madame trzymam kciuki za owocne poszukiwania i jednak żebyś potrafiła to rozdzielić i się tak nie przejmować :* :* -
nick nieaktualnyDziewczyny ja oszalaje, zrobiłam rano test na pierwszy rzut oka jedna kreska, ale jakiś czas temu jak chciałam go wyrzucić zobaczyłam cień cienia cienia. Czy wy coś widzicie?
Dziś mam 28 dc czyli 13dpo, wczorajszy test negatyw na pewno. Już się pogdziłam z @ nawet odstawiłam dziś lutka, ale teraz zaczynam się bać czy jeśli jednak coś tam jest to nie powinnam wrócić do niego.
https://zapodaj.net/fe30a94ed6780.jpg.html
Nie chyba jednak tam nic nie ma (((((Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 13:14
-
Ffilpiek wrote:Dziewczyny ja oszalaje, zrobiłam rano test na pierwszy rzut oka jedna kreska, ale jakiś czas temu jak chciałam go wyrzucić zobaczyłam cień cienia cienia. Czy wy coś widzicie?
Dziś mam 28 dc czyli 13dpo, wczorajszy test negatyw na pewno. Już się pogdziłam z @ nawet odstawiłam dziś lutka, ale teraz zaczynam się bać czy jeśli jednak coś tam jest to nie powinnam wrócić do niego.
Nie chyba jednak tam nic nie ma ((((( -
nick nieaktualny
-
Ffilpiek wrote:Zastanawiam się czy nie pójść na betę jutro dla 100% pewności, bo trochę mnie rozłożyło i muszę chyba zaaplikować sobie coś mocniejszego.
-
Ffilpiek wrote:Zastanawiam się czy nie pójść na betę jutro dla 100% pewności, bo trochę mnie rozłożyło i muszę chyba zaaplikować sobie coś mocniejszego .
Chyba mi się wydaję że w tym miejscu co jest wgniecione jest cień cienia,(z bliska nic nie widzę,ale jak odsunełam się od monitora to coś majaczy),nie wiem ,może to światło tak po prostu pada na test.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 13:50
ignite -
Ffilipek wydaje mi się, że to odbarwienie, nie wygląda jak kreska. Ja takie miałam, po czasie.
Co do pracy, ja swoją chyba rzucam. Nie mam zamiaru się męczyć tylko dlatego, że moge zajść w ciążę. Przez ponad rok mi się to nie udało. Ja zajmuję się"kreatywną" pracą i np. wszystkie moje pomysły są przypisywane kierowniczce a to chyba najbardziej mnie wk*wia :p
Dzisiaj mam monitoring, proszę o trzymanie kciuków!!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Ffilpiek wrote:Dziewczyny ja oszalaje, zrobiłam rano test na pierwszy rzut oka jedna kreska, ale jakiś czas temu jak chciałam go wyrzucić zobaczyłam cień cienia cienia. Czy wy coś widzicie?
Nie chyba jednak tam nic nie ma (((((
Ja równiez widzę cień cienia i trzymam kciuki, żeby to nie było odbarwienie
Wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda!
-
_Hania wrote:Ffilipek wydaje mi się, że to odbarwienie, nie wygląda jak kreska. Ja takie miałam, po czasie.
Co do pracy, ja swoją chyba rzucam. Nie mam zamiaru się męczyć tylko dlatego, że moge zajść w ciążę. Przez ponad rok mi się to nie udało. Ja zajmuję się"kreatywną" pracą i np. wszystkie moje pomysły są przypisywane kierowniczce a to chyba najbardziej mnie wk*wia :p
Dzisiaj mam monitoring, proszę o trzymanie kciuków!!
Haniu trzymam mocno i napisz od razu co tam a Ty jutro za mnie trzymaj moja droga:-* ale idę dopiero na 18.00.
Filipek kurczę coś tam trochę widać pod tym zadrapaniem, powtórz jutro test albo idź na betę faktycznie przed tymi lekami na przeziebienie w 14dpo powinna już być miarodajna_Hania lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Testy po czasie czasem się odbarwiaja, kilka razy już miałam nadzieję... Ale 3 mam kciuki!! Kiedy powinnaś mieć okres?rocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00 -
Współczuję Wam dziewczyny z tą pracą .... Ja pracuję w szkole już szósty rok i chyba już nauczyłam się cierpliwości i tego, że pewne rzeczy jednym uchem mi wchodza, a drugim wychodzą...na początku przejmowałam się wszystkim, dziećmi, rodzicami itp. a teraz luz, za to najbardziej przytłacza mnie ilość roboty w domu i weekendy spędzone nad przygotowaniem się do zajęć, gazetek, sprawozdań itp. Kto pracuje w szkole ten wie o czym mówię Poza tym mam tak fajna ekipę w pracy, bez zazdrości, podkładania kłód pod nogi że naprawdę chyba rzadko się to zdarza:-) chociaż w przyszłym roku idą zmiany, nasza Pani Dyrektor odchodzi na emeryturę, pedagog też się zmieni, dwie koleżanki w ciąży, i nasza kochana Pani że świetlicy też na emeryturę, a że to mała szkoła to aż boje się co to będzie za rok...obym była wtedy na macierzyńskim albo chociaż na L4 hehe:-)
MałaMi90, ams lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Hania mocno trzymam kciuki :* daj znać po
Almond chyba też miała iść na monitoring ?
Karolcia to super że masz taką atmosferę w pracy, ja też mam super, jestem mega zadowolona, mam fajne koleżanki, codziennie jest wesoło, zero stresu, możemy się sobie zwierzyć. Do tego mamy mega super kierownika, który zawsze nas zrozumie czy idzie na rękę dziewczynom które mają już dzieci. Także o to się nie martwię , byle teraz zajść przeglądałam wykresy w galerii, jest sporo takich co po temperaturze nikt by się nie spodziewał ll kresek więc nie tracę nadziejiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 14:38
-
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Malinka, Sanka niestety urodzenie dzieci z 1 ds nie gwarantuje równie skutecznej płodności później. Ciąża wyzwala czasem choroby i miesza w hormonach. Tak jak u mnie. Po 2 ciązach z 1 cs mam jak w podpisie... Jeśli się nie badalyscie to polecam.
A żadna różnica wieku nie gwarantuje zgody między rodzeństwem. U mnie ok 1.5 roku różnicy i też się tłuką. I to jak...
Malinka jesteś pewna, że karmienie miesza? Badalas hormony w 7 dpo? -
Hej, nie wiem czy pamiętacie mnie jeszcze. Byłam dziś na wizycie i fasolinek ma 6t4d, bije mu serduszko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 16:04
Paula_30, Malinka23x, ams, Karolcia27, Natalia91!, Sanka, Magda - mbc, Ikulinka29, MałaMi90, pumka1990, Ewelinaaaa lubią tę wiadomość
Księżniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t