LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lisaveta_ wrote:Hej, nie wiem czy pamiętacie mnie jeszcze. Byłam dziś na wizycie i fasolinek ma 6t4d, bije mu serduszko.
Pewnie że pamiętamy :-* kochana to super wiadomość ostatnio u gina prawie się poryczalam, ale nie że smutku tylko ze wzruszenia jak słychać było przez drzwi bicie serduszka u pacjentki w ciąży która była przede mną4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dostałam takich skurczy żołądka i jelit że myślałam że umrę..normalnie mnie w pół zginalo..a potem biegunka..
Nie wiem od czego, nic takiego nie jadałam co by mogło zaszkodzić -
O to współczuję Ci... Może jakaś grypa żołądkowa? U mnie ostatnio cały czas ktoś był chory, w tym mój mąż...strasznie go męczyło bidulka:-( pij dużo żeby się nie odwodnić4 cs - 29 marca II kreseczki
-
SMag ile cynku bierzesz? Widzę na Twoim wykresie że monitor owu niski - jaki miałaś oecherzyk?Bo dwa dni później wyznaczyło owulkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 17:12
4 cs - 29 marca II kreseczki
-
SMag biegunka tez moze byc objawem ciązy:D
Ja bardzo lubie swoja prace, aczkolwiek zakres obowiazkow jest dosc duzy i towarzyszy temu ciagly stres, tylko ze mnie stres motywuje i nakreca do dzialania:D mamy super atmosfere! I tak sobie myslalam, ze jak bede w ciazy to so 5 m-ca chcialbym pracowacSMag lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Karolcia27 wrote:SMag ile cynku bierzesz? Widzę na Twoim wykresie że monitor owu niski - jaki miałaś oecherzyk?Bo dwa dni później wyznaczyło owulkę.
Zaznaczyłam niski bo wtedy w 14 DC miałam pęcherzyk 17,5 mm. Lekarka kazała zrobić zastrzyk w środę wieczorem, że niby potem do piątku owulka,ale z temperatury wyszło że w środę była, w czwartek już miałam śluz niepłodny, kremowy i biały. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SMag wrote:Dziewczyny dostałam takich skurczy żołądka i jelit że myślałam że umrę..normalnie mnie w pół zginalo..a potem biegunka..
Nie wiem od czego, nic takiego nie jadałam co by mogło zaszkodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 17:43
ignite -
Karolcia27 wrote:Współczuję Wam dziewczyny z tą pracą .... Ja pracuję w szkole już szósty rok i chyba już nauczyłam się cierpliwości i tego, że pewne rzeczy jednym uchem mi wchodza, a drugim wychodzą...na początku przejmowałam się wszystkim, dziećmi, rodzicami itp. a teraz luz, za to najbardziej przytłacza mnie ilość roboty w domu i weekendy spędzone nad przygotowaniem się do zajęć, gazetek, sprawozdań itp. Kto pracuje w szkole ten wie o czym mówię Poza tym mam tak fajna ekipę w pracy, bez zazdrości, podkładania kłód pod nogi że naprawdę chyba rzadko się to zdarza:-) chociaż w przyszłym roku idą zmiany, nasza Pani Dyrektor odchodzi na emeryturę, pedagog też się zmieni, dwie koleżanki w ciąży, i nasza kochana Pani że świetlicy też na emeryturę, a że to mała szkoła to aż boje się co to będzie za rok...obym była wtedy na macierzyńskim albo chociaż na L4 hehe:-)
Tez pracuje w szkole i doskonale Cie rozumiem - jest meeeeega duzo pracy w domu, zwlaszcza przy nauczaniu poczatkowym...
Tak jak Ty, mam fajna ekipe, ale tez chyba beda jakies zmiany w przyszlym roku i tez chetnie bylabym na maciezynskim
Trzymam za nas kciukiOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
SMag wrote:Dziewczyny dostałam takich skurczy żołądka i jelit że myślałam że umrę..normalnie mnie w pół zginalo..a potem biegunka..
Nie wiem od czego, nic takiego nie jadałam co by mogło zaszkodzić
U mnie bardzo podobnie !!!
do tego bol jak na okres....
ale teoretycznie jestem 2-3 dni po owu...
bleh
zdrowka !!!Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Karolcia27 wrote:Ineczko co tam w ogóle? Jak się czujesz?:*
ams, Karolcia27 lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
ams wrote:U mnie bardzo podobnie !!!
do tego bol jak na okres....
ale teoretycznie jestem 2-3 dni po owu...
bleh
zdrowka !!!
Tobie również ;*ams lubi tę wiadomość
-
ignite wrote:ams ale u Cebie góry i doliny,zawsze taką tempkę miałaś?,jakich testów owu używałaś?paskowych czy płytkowych?Pytam bo ja mam płytkowe,paskowe u mnie nie zdały egzaminu
To jest pierwszy cykl, do ktorego sie przykladam i, w ktorym mierze temperature, takze nie moge Ci powiedziec ...
poza tym kilka razy nie mierzylam o tej samej godzinie, a to tez moze miec wplyw
uzywalam clear blue ovulation test
czyli mialam usmiechnieta buzke jak to byl TEN dzien, hehe (ale moglam tez zobaczyc na pasku i bylo dokladnie widac dwie takie same kreski....)
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Do mnie już @ przychodzi, zaczęłam plamic. Kurde, znów zawód i smutekrocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00 -
Hej, u mnie chyba kiepsko. Jest po owulacji, ciałko żólte, ale endometrium coś nie halo. Ta gin mówiła, że jest od zrobienia monitoringu, jak ma potwierdzić czy miałam owulacje - to potwierdza owulacje, ale endometrium cienkie. Ile ma mm? "wszystko pani opiszę". Niestety nie zapisała w końcu jest po prostu "endometrium mm" Pewnie zapomniała wpisać, a na usg widzę tylko trzon macicy ze 33 mm, prawy jajnik wielkosc i lewy jajnik wielkosc
Ta kobieta była tak niemiła, że wzięłam ten opis i wyszłam, a w domu zobaczyłam dopiero że nic na nim nie ma, poza info, że mam ciałko żółte.
ZObaczymy co się z tego wykluje, ale mam złe przeczucia.syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ?