LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny, wiedziałam że poprawicie mi humor jak się tu wygadam
Obawiam się tylko że nawet jak wieczorem będzie to za późno już, no ale cóż nic na to nie poradzę, widocznie dane mi testowanie w marcu.
Gratuluje wszystkim nowo zafasolkowanym! I trzymam za Was kciuki żeby nie było komplikacji
KAL ja widzę wyraźnie drugą kreseczkę, mam nadzieję że tym razem sie utrzyma Kochana i będzie szczęśliwe zakończenie za 9 msc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 10:07
KAL lubi tę wiadomość
26.08- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego -
Kajkaa wrote:Byłam wpisana wczoraj na testowanie ale byłam przekonana że idzie @ i nawet testu nie kupiłam, a teraz chodzę od rana i co chwila majtki sprawdzam Heh
@ brak, objawów jakichkolwiek brak, chyba dziś jednak kupie test
Polecałyście chyba bobo ale jakiś konkretny a nie pamietam, możecie przypomnieć?
Bobo test o czułości 25 wg mnie jest najlepszy wstawiam wyżej zdjęcia Bobo czułość 10 i 25 no i komentować nie muszęAkceptacja! -
Kajkaa wrote:Byłam wpisana wczoraj na testowanie ale byłam przekonana że idzie @ i nawet testu nie kupiłam, a teraz chodzę od rana i co chwila majtki sprawdzam Heh
@ brak, objawów jakichkolwiek brak, chyba dziś jednak kupie test
Polecałyście chyba bobo ale jakiś konkretny a nie pamietam, możecie przypomnieć?
Facelle z Rossmanna. Ewentualnie Bobo żółty.Szimi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KAL mialam przeczucia ze bedziesz w ciazy!!! dla mnie to ladny bladzioch i tez juz wiele razu czytalam ze bobo test 25 jest najlepszy:) kciuki trzymam mocno!!!!
Hania a te plamienia podczas brania luteiny/dupka mialas przez caly czas brania czy jakos blizej @???KAL lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
chyba wbrew temu co wszyscy myślą, ja bardzo nie lubię testu Bobo, każdego koloru, zawsze po ok. 7-10 min pokazuje mi cień kreski. Inne pozostają białe a ten zawsze mi robi nadzieję..
KAL mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej! 3 mam kciuki.KAL lubi tę wiadomość
rocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00 -
KAL wrote:Bobo test o czułości 25 wg mnie jest najlepszy wstawiam wyżej zdjęcia Bobo czułość 10 i 25 no i komentować nie muszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 10:22
KAL lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Powiem wam że po tym zimnym kuble wody miesiąc temu jakoś teraz się nie napalam hehe z resztą w tym Msc wszystko mi jedno będę się cieszyć z pozytywu jak i negatywu a na betę pójdę w sobotę jak test wyjdzie widoczny w regulaminowym czasie 5 minut ot tak sobie założyłam a w domu mam jeszcze cały arsenał testów ( z 5 chyba) wlać je wykorzystam heheAkceptacja!
-
KAL wrote:Powiem wam że po tym zimnym kuble wody miesiąc temu jakoś teraz się nie napalam hehe z resztą w tym Msc wszystko mi jedno będę się cieszyć z pozytywu jak i negatywu a na betę pójdę w sobotę jak test wyjdzie widoczny w regulaminowym czasie 5 minut ot tak sobie założyłam a w domu mam jeszcze cały arsenał testów ( z 5 chyba) wlać je wykorzystam hehe
KAL lubi tę wiadomość
ignite -
KAL podoba mi się Twoje podejście trzymam kciuki :*
KAL lubi tę wiadomość
-
KAL wrote:Powiem wam że po tym zimnym kuble wody miesiąc temu jakoś teraz się nie napalam hehe z resztą w tym Msc wszystko mi jedno będę się cieszyć z pozytywu jak i negatywu a na betę pójdę w sobotę jak test wyjdzie widoczny w regulaminowym czasie 5 minut ot tak sobie założyłam a w domu mam jeszcze cały arsenał testów ( z 5 chyba) wlać je wykorzystam hehe
czułam czułam... ;* 3mam za Ciebie kciuki Ty byczku rozplodowy hihi oby tym razem pyklo wierze w Ciebie mocno ;*
-
KAL bardzo Ci kibicuję!! Ale dobrze, że masz ostrożny ten swój entuzjazm, też bym wolała powtórzyć, bo sama miałam kreskę na teście bladą a to nic nie znaczyło. Ale u Ciebie wygląda to pięknie. Ja miałam taki test jak Twój ten strumieniowy ale innej firmy wyglądał identycznie i nie polecam.
Zrób betę, a jak masz jeszcze taki arsenał testów to pewnie - sprawdź jutro/pojutrze czy kreska ciemnieje.
Almond, miałam plamienie przed okresem, ok 2 dni? Raz na Dupku czekałam na @ 5 dni, raz plamienie się zaczęło przed @ jak jeszcze brałam, a luteinę brałam raz i 2 dni plamienia (drugi dzień niebyłąm pewna czy już okres), odstawiłam więc luteinę i nast dnia dostałam normalną @.
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Almond wrote:1000 jak u Ciebie?
Jestem 7 dpo, trochę pobolewa mnie podbrzusze, ale nie wiąże tego z niczym w sumie... cycki dość mocno nawalaja, ale tak już wcześniej miałam... żadnych plamien nie mam. Ogólnie się nastawiam się bardziej skupiają się moje myśli na tym żeby moc w następnym cyklu mieć stymulację, co może okazać się trudne, bo mojej ginki nie ma do 18 lutego, a to oznacza brak recepty pewnie nie wytrzymam z testowaniem do 16 lutego i równiutko dwa tygodnie po Ovitrelle sikne, czyli w najbliższy poniedziałek