Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
Odpowiedz

Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • Mstka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2025, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule, wow! GRATULACJE! 😍

Saule lubi tę wiadomość

♀️27 ♂️ 27

➡️ 8cs

❌ PCOS
    ❌ Niedoczynność tarczycy, Hashimoto

💊 Siofor 1000 XR, Euthyrox 37,5, probiotyk, wit. D, wit. B complex, zioła ojca Sroki, omega3, magnez, cynk i wiele innych.
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedzielna aktualizacja - ostateczna biel ⚪ 14 dpo, biorę dziś ostatnią dawkę proga i czekam grzecznie na okres ;)

Powiem wam, że cały ten smutek i żal przeżyłam chyba w piątek i teraz czuję ulgę, że skończył się ten okropny okres oczekiwania. Przez chwilę będę mogła złapać oddech, nie zastanawiać się tylko normalnie żyć 🤷🏻‍♀️

Pogodnej niedzieli ☀️

S_va_88, Nayeli, Tindaya, Darrika, Maniaaa., Mstka, Marzycielka94 lubią tę wiadomość

👫 31 & 31
    starania naturalne od 01.2024
    z pomocą medyczną od 08.2024 (4 stymulacje Lametta + Ovitrelle, przerwane przez operację ŻPN)

👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
    💊 Euthyrox + Glucophage + dieta niski IG + suple
    ▪️brak/rzadkie naturalne owulacje
    ▪️prawy jajowód niedrożny/wątpliwy
    🧬 PAI1 tylko hetero;
    ▪️zespół antyfosfolipidowy - Acard
    ▪️KIR AA
    ▪️cd138 ok ✔️
    ▪️ANA ok ✔️
    ▪️AMH 4,6

🧔🏼 Żylaki powrózka III st. - operowane 04.'25
    ▪️seminogram 01.'26:
    Koncentracja 8,07 mln/ml ➡️ 32,64 ✔️
    Całkowita liczba 41,96 mln ➡️ 156,67 ✔️
    Ruch a+b+c: 8,79 ➡️ 56,45 🥹
    DFI 15,06 ➡️ 6,96
    Morfologia 0🔻

aktualnie na tapecie:
    ▪️podwyższenie ferrytyny
    ▪️KIR AA - konsultacja immuno 25.06 📅
    ▪️powrót do stymulacji:
    marzec 👎🏻
    kwiecień - cb💔
    maj - lametta + ovitrelle + gonapeptyl ⏳
  • dailydamn Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cysterko mocno przytulam 🫂🫂

cysterka95 lubi tę wiadomość

👩🏼27 🧔🏻‍♂️31

🌸 25.07 - 10 dpo ⏸️
    🌸 26.07 - beta 46 🩷
    🌸 28.07 - beta 173 🩷
    🌸 31.07 - beta 882 🩷
    🌸 07.08 - beta 13501 🩷
    🌸13.08 (6+2) - 3mm maleństwo z bijącym serduszkiem ❤️
    🌸01.09 (9+0) - 2,2cm malutkiego człowieczka 💕
    🌸23.09 (12+1) - prenatalne - 5,6 cm i 55 g naszego maluszka 🩷
    🌸28.09 (12+6) - będzie dziewczynka! 🩷
    🌸30.10 (17+3) - 200g córeczki 💕
    🌸18.11 (20+1) - połówkowe 360 g 🩷
    🌸22.12 (25+0) - 670 g 🩷
    🌸09.01 (27+4) - 1070 g 🩷

preg.png
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule wrote:
    Hej! Nie odzywałam się bo pochłonęły mnie wakacje. Było super przyjemnie i ciepło. Doładowałam witaminę d.
    Termin miesiączki miałam na czwartek/piątek i jakoś o dziwo wgl nie przejmowałam się testowaniem. Zupełny luz, a nawet przez głowę przeszła mi myśl, że życie bez dzieci jest też spoko. 👌 mam fajnego partnera i możliwość korzystania z życia, więc nie ma co narzekać.
    W czwartek miałam bóle zwiastujące miesiaczkę, która nie przyszła, ale też nie robiłam wokół tego jakiejś większej afery: byłam na wakacjach, na których dużo uprawialiśmy sportu, jadłam dużo nowych rzeczy, więc pomyślałam, że w sumie dwa dni opóźnienia to będzie w takiej sytuacji zupełnie normą.
    W piątek po kolacji rozbolał mnie brzuch (jadłam tak szybko, że musiałam robić przerwy i mówić sobie: spokojnie, nikt Ci jedzenia nie ukradnie). Wracaliśmy plażą do domu, ja oczywiście jęczałam, że zaraz umrę i tak mnie boli żołądek, że muszę położyć sie na plaży. I wtedy w trakcie tego jęczenia mój chłopak oświadczył mi się pierścionkiem z hiszpańskiego supermarketu xd 🤣 to było super romantyczne i miłe. Wgl się tego nie spodziewałam. Oczywiście powiedziałam TAK!

Wczoraj wróciliśmy do domu. Miesiączka nie przyszła, ale powtarzałam sobie, że nie będę robić testu, bo oświadczyny i ciąża w tym samym czasie to tak dużo, że chyba rozbiłabym bank. Dziś zrobiłam test. Dwie kreski. Jednak rozbiłam bank.

Muszę to sobie w głowie poukładać. Z jednej strony nie powinno być to dla mnie zaskoczeniem bo i o ślubie i o dziecku dużo rozmawialiśmy. Z drugiej, chyba dalej jestem w szoku. 🤯

Nie mam żadnych objawów ciążowych, poza jednym, trochę śmiesznym. Odkąd miesiączkuje na 2-3 dni przed okresem na moim ciele pojawia się TEN PRYSZCZ. Nie musiałam prowadzić kalendarzyka, bo wiedziałam że on zawsze jak w zegarku, zwiastuje okres. Pojawial sie w różnych miejscach ciała, bolesny i trudny do przeoczenia. Żartowałam, że nie muszę robić testów ciążowych, bo wykrywam brak ciąży po pryszczu. W tym tygodniu pryszcz się nie pojawił, więc chyba miałam racje.

Powoli wracam do normalności. Dziś idę do pracy niestety. Wracam też aktywniej na forum. Wgl Was nie czytałam i mam miliard wpisów do nadrobienia.
    Całuski i powodzenia!

Ale piękna opowieść 🥹 gratulacje zaręczyn i dwóch kreseczek! 🙌🏻

Saule lubi tę wiadomość

2,5 roku starań – wciąż czekamy na nasze dwie kreski 🤍

🙋🏻‍♀️ Endometrioza | Adenomioza | PCOS | Zaburzenia gospodarki cukrowej
    🙎🏼‍♂️ Bardzo obniżone parametry nasienia, HBA 30%, OAT

🔜 In vitro 🧬
    ✅ Kwiecień: Kwalifikacja i wymazy
    ⏳ Czerwiec/Lipiec: Stymulacja
    ⏳ Sierpień: Transfer 🤞🏻
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Belia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisik wrote:
    Uwaga konkurs : Kto znajdzie moją owulację?
    Mam nadzieję że widać ten wykres w mojej stopce.
    Temperatura - nie wiadomo o co chodzi.
    Śluz płodny do środy 12.02 włącznie, potem tak mało że nie dało się ocenić (prawda że nie piłam za dużo), sobota kremowy
    Testy w czwartek 13.02 po południu lekka kreska, w piątek 14.02 późnym wieczorem też tak samo (tylko dwa zrobiłam)
    Szyjka do środy 12.02 włącznie twarda i zamknięta, w czwartek miękka i pół otwarta w piątek miękka i otwarta na oścież w sobotę znowu twarda i zamknięta.
    Bóle jajnika wyraźne do środy włącznie.
    Zgłupiałam 🤷‍♀️
    Test pozytywny to taki w którym nasza testowa kreska jest mocniejsza od porównawczej. Lekka kredka to jeszcze nie owulacja. Myślę że jeszcze przed tobą ale mogę się mylić.

Lisik lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze 👶🏼od 05.24

08.24 cb 💔
    10.24 cb 💔
    03.26 cb 💔
    KWIECIEŃ 26 ciąża naturalna 🍀
    28.04.26 ⏸️ beta 16,9; 30.04 beta 24,4 (cb?); 04.05 beta 152,5 🥹; 06.05 beta 487,0; 08.05 beta 1590,0 🥹🙏🏼
    12.05 - na USG pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym 🐣
    20.05 (6+5) 👶🏼 z bijącym serduszkiem💓 CRL 0,74cm
    01.06 (8+4) 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

👩🏼‍💼 94| AMH 2,58, LH, FSH, kariotyp ✅ brak zespołu antyfosfolipidowego, brak trombofilii, owulacje regularne, niski progesteron i estradiol po owulacji.
    👨🏽‍💼 94| HBA, DFI, kariotyp ✅ obniżone parametry nasienia (ilość i ruch).

12.25 IUI ❌
    01-03.26 👨🏽‍💼 kuracja Ovaleap/Eutrig
    🍀04.26 kwalifikacja IVF
  • Olisska Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule gratulacje 🥹🫶🏻 super historia, aż miałam ciarki jak czytałam 🙈 chyba to będą najszczęśliwsze i najbardziej pamiętne wakacje w Twoim życiu 🥰

Cysterka przytulam mocno 🫂😘

cysterka95, Saule lubią tę wiadomość

2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs (wcześniej jeden niedrożny jajowód, obniżone parametry nasienia i wysokie TSH)
    •niedoczynność tarczycy euthyrox 25
    09.24 - TSH 3,09
    11.24 - TSH 1,26
    03.25 - TSH 1,72
    09.25 - TSH 2,64 -> 50 mg

🤷🏼‍♀️Ona
    09.24- HSG oba jajowody drożne
    Badania 4dc
    FSH 6,44
    LH 3,24
    Estradiol 35
    Testosteron 26,62
    SHBG 31,70
    Prolaktyna 19,23
    AMH 4,72
    Ferrytyna 7,5 ❌ - ascofer
    💁🏼‍♂️On
    Ilość plemników 224 mln
    Koncentracja 44 mln
    Ruch a 35%, ruch b 33%
    Morfologia 18% 🔥

Aktualnie 22 cs o rodzeństwo 🥲
    1. Aromek + ovitrelle ❌
    2. Aromek + ovitrelle ❌
    3. Aromek + ovitrelle ❌
    Sierpień- przerwa (biopsja endometrium- Cd138 +, 28/10 🆘)
    4. Aromek + ovitrelle ❌
    5. Aromek ❌

AKTUALNIE PRZERWA KILKA MIESIĘCY na przeleczenie stanu zapalnego endo i ratowanie psychiki 🥲
  • S_va_88 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnMiPe wrote:
    Witam się z Wami i melduję mój bardzo zły dzień.
    Byłam na badaniach krwi, jutro zaktualizuje stopkę z wynikami na kompie, bo na telefonie mi się ciężko kopiuje, ale jest źle. Oprócz nadczynności tarczycy i to konkretnej wyszły mi jakieś kiepskie wyniki w moczu, w tym obecne ketony. Bardzo się obawiam cukrzycy, a IO już mam...

Byliśmy dzisiaj na urodzinach kolejnego dziecka wśród znajomych i bardzo mnie ruszyło to, że my takich urodzinek pewnie jeszcze długo nie wyprawimy. Jestem w 58dc, zaczęły boleć piersi, ale @ nadal brak. Bardzo mi smutno dzisiaj.

Przytulam Was dziewczyny za dzisiejsze biele. Doskonale wiem, co czujecie.
    Niestety wiem co czujesz z tymi urodzinami. Ja w wigilię dowiedziałam się o ciąży najbliższej kuzynki. Miesiąc różnicy z terminem by był. Mój maluszek🖤.
    I ja im bardzo gratuluję, i trzymam kciuki. Bo strata dzidziusia to ostatnia rzeczy jaką Matka powinna przechodzić.. Ale już luty, a ja sobie nie radzę z zazdrością i ten żal że mój synek odszedł........😓

21.09.2024 ⏸️
    09.10.2024 💚na USG
    14.11.2024 👼🖤

Suplementacja:
    🔹Pregna Start,
    🔹FoliActiv 400 Metylowany Kwas Foliowy,
    🔹Acard 75.

...masz moje słowo, wypełnię Twoje ramiona...
  • S_va_88 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule wrote:
    Hej! Nie odzywałam się bo pochłonęły mnie wakacje. Było super przyjemnie i ciepło. Doładowałam witaminę d.
    Termin miesiączki miałam na czwartek/piątek i jakoś o dziwo wgl nie przejmowałam się testowaniem. Zupełny luz, a nawet przez głowę przeszła mi myśl, że życie bez dzieci jest też spoko. 👌 mam fajnego partnera i możliwość korzystania z życia, więc nie ma co narzekać.
    W czwartek miałam bóle zwiastujące miesiaczkę, która nie przyszła, ale też nie robiłam wokół tego jakiejś większej afery: byłam na wakacjach, na których dużo uprawialiśmy sportu, jadłam dużo nowych rzeczy, więc pomyślałam, że w sumie dwa dni opóźnienia to będzie w takiej sytuacji zupełnie normą.
    W piątek po kolacji rozbolał mnie brzuch (jadłam tak szybko, że musiałam robić przerwy i mówić sobie: spokojnie, nikt Ci jedzenia nie ukradnie). Wracaliśmy plażą do domu, ja oczywiście jęczałam, że zaraz umrę i tak mnie boli żołądek, że muszę położyć sie na plaży. I wtedy w trakcie tego jęczenia mój chłopak oświadczył mi się pierścionkiem z hiszpańskiego supermarketu xd 🤣 to było super romantyczne i miłe. Wgl się tego nie spodziewałam. Oczywiście powiedziałam TAK!

Wczoraj wróciliśmy do domu. Miesiączka nie przyszła, ale powtarzałam sobie, że nie będę robić testu, bo oświadczyny i ciąża w tym samym czasie to tak dużo, że chyba rozbiłabym bank. Dziś zrobiłam test. Dwie kreski. Jednak rozbiłam bank.

Muszę to sobie w głowie poukładać. Z jednej strony nie powinno być to dla mnie zaskoczeniem bo i o ślubie i o dziecku dużo rozmawialiśmy. Z drugiej, chyba dalej jestem w szoku. 🤯

Nie mam żadnych objawów ciążowych, poza jednym, trochę śmiesznym. Odkąd miesiączkuje na 2-3 dni przed okresem na moim ciele pojawia się TEN PRYSZCZ. Nie musiałam prowadzić kalendarzyka, bo wiedziałam że on zawsze jak w zegarku, zwiastuje okres. Pojawial sie w różnych miejscach ciała, bolesny i trudny do przeoczenia. Żartowałam, że nie muszę robić testów ciążowych, bo wykrywam brak ciąży po pryszczu. W tym tygodniu pryszcz się nie pojawił, więc chyba miałam racje.

Powoli wracam do normalności. Dziś idę do pracy niestety. Wracam też aktywniej na forum. Wgl Was nie czytałam i mam miliard wpisów do nadrobienia.
    Całuski i powodzenia!
    Tak się robi napad na bank🥰

Saule lubi tę wiadomość

21.09.2024 ⏸️
    09.10.2024 💚na USG
    14.11.2024 👼🖤

Suplementacja:
    🔹Pregna Start,
    🔹FoliActiv 400 Metylowany Kwas Foliowy,
    🔹Acard 75.

...masz moje słowo, wypełnię Twoje ramiona...
  • White1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Saule przeczytałam twoją historię z 5 razy 🤭 coś pięknego, gratulacje dla waszej trójki 🥰

Saule lubi tę wiadomość

👧26 🧑27 🐈‍⬛ 🐈‍⬛ ⏳️05.24

🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
    ✅️ AMH 6, drożność, nasienie

❌️01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle

01.26 IVF Menopur 150
    18 🥚 -> 6 MII -> 1 ❄️ 5BB
    02.26 FET cykl sztuczny | EmbryoGlue

7dpt 37.7 ▫️ 10dpt 146 ▫️ 12dpt 350 ▫️ 15dpt 1184 ▫️ 19dpt 4000 ▫️ 23dpt bijące 💕

🧸 Rośnij maluchu 🩵

preg.png
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cysterka 🫂

🔜 In vitro 🧬
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam smuteczek, powinnam mieć owulację wczoraj, a dzisiaj wciąż temperatura na tym samym poziomie 🫣 oby to nie był cykl bezowulacyjny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2025, 10:44

🔜 In vitro 🧬
    __

• Kaliope Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka wrote:
    Cześć, czy któraś z was stosowała Clostilbegyt? Dostałam receptę od lekarza i zastanawiam się jakie są szanse że jednak coś się wykluje 🐣

Hej, tak. U wielu dziewczyn zaskakuje. To lek pierwszego rzutu na indukcję owulacji, choć w ostatnich latach przy pcos lekarze skłaniają się ku Letrozole. Oba leki dają podobny efekt, choć mechanizm działania trochę inny. U mnie nie zaskoczyło, ale ja jestem nienormatywna.

Saule Gratulacje :)

AnMiPe Deynasu w sumie wszystko ładnie już napisała. Trzymam kciuki, żeby sytuacja się ustabilizowała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2025, 09:53

Saule lubi tę wiadomość

🐣19.08.2025 Teoś urodzony w 25+2❤️
  • Nayeli Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule gratulacje podwójne🥳 piękna historia! Takie niespodzianki to ja lubię 😁 pewnie się jutro wybierzesz na betę, jeśli tak to koniecznie nam się pochwal😊

Cysterka tulę🫂 chyba najgorsza jest taka niepewność. Oby nowy cykl się szybko zaczął. Trzymam kciuki żeby był tym pozytywnym❤️

AnMiPe kochana idź do lekarza, przegadaj temat. Jeśli podejrzewasz cukrzycę, a masz już IO to i tak dużo można zrobić dietą. Trzeba znaleźć tylko dobrego specjalistę i działać. Nie poddawaj się ❤️ co do urodzin, zawsze boli jak robimy wszystko co w naszej mocy a nie udaje się. Na wiele marzeń mamy wpływ, na to jedno wychodzi, że nieszczególnie.

👩🏻35 👨🏼‍🦱42 🐱

10.2024 biochem 💔

13 cs 🤞🏼 kwiecień
    21.04 ⏸️ ❤️
    23.04 beta - 626,17 mIU/ml, prog - 52,20 ng/ml
    25.04 1479 mlU/ml
    07.05 4,6 mm Pingwinka z ❤️
    29.05 2,6 cm do kochania 🥰
    18.06 prenatalne (6,4 cm zdrowego maleństwa)🩷
    13.08 połówkowe (340 g słodkiej dziewczynki )
    10.09 670 g Skarba ❤️
    08.10 mamy już 1250 g
    29.11 1600g 🥰
    18.12 3kg bobasa🥳
    preg.png
  • Saule Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2025, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    Ja mam smuteczek, powinnam mieć owulację wczoraj, a dzisiaj wziąć temperatura na tym samym poziomie 🫣 oby to nie był cykl bezowulacyjny
    A może przesunęła Ci się owulacja i temperatura jeszcze zaskoczy?

Starania od 9/24
    👩 33
    👦 32

👩 wszystkie badania ok poza FSH 9,8 (do sprawdzenia)

zdrowy tryb życia, zioła ojca sroki, suplementy: d1000, omegamedstart, wit c, b12

szczęśliwa wegetariańska para 🩷
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule ogromne gratulacje ❤️
    Ja też mam takiego pryszcza okresowego, tylko na razie on przychodzi. Ale dajesz nadzieję ❤️

Cysterka, u mnie wczoraj też osteczna biel. W piątek odstawiłam Dupka i czekam na nowy cykl. Myślę, że dziś lub jutro nadejdzie :(

Saule lubi tę wiadomość

10.2024

➡️Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,14), Stan zapalny endometrium, IO, Allo Mlr 0%

💉
    I ICSI 05.2025 - 0 ❄️
    II ICSI 08.2025 - 1 ❄️ 4AA -> PGT-A - 1 ❄️
    III ICSI 01.2026 - 2 ❄️ 4AA (niebadane)

I FET - beta < 0,1
    II FET - 🍀🙏

A ch*j z tym wszystkim!
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Saule ale jaja, podwójne gratulacje rozbiłaś faktycznie bank 😍 teraz już z górki, dzidzia i ślub, to będzie prawdziwie piękny czas w Twoim życiu, czerp z niego jak najwięcej dobrą i miłości ❤️😊

@Cysterka przytulam mocno 🫂

@Chochlik może dopiero owulka będzie, trzymam kciuki, żeby to nie był cykl bezowulacyjny 🤞☘️

Dziewczyny, ja Was cały czas czytam na bieżąco, ale nie mam czasu się odnieść do wszystkich, mega intensywny weekend a kolejny tydzień i dalej się nie szykuje luźniej 😅 niezmiennie jednak wiecie, że za każdą trzymam kciuki bardzo mocno i tulę za wszystkie rozczarowania !

cysterka95, Chochlik12, White1, Nayeli, DreamBee, S_va_88 lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loraa wrote:
    Saule ogromne gratulacje ❤️
    Ja też mam takiego pryszcza okresowego, tylko na razie on przychodzi. Ale dajesz nadzieję ❤️

Cysterka, u mnie wczoraj też osteczna biel. W piątek odstawiłam Dupka i czekam na nowy cykl. Myślę, że dziś lub jutro nadejdzie :(

Ehh zbijam smutnego żółwika 👊🏻 nabierzemy siły i walczymy od nowa 🫂

Loraa, S_va_88 lubią tę wiadomość

👫 31 & 31
    starania naturalne od 01.2024
    z pomocą medyczną od 08.2024 (4 stymulacje Lametta + Ovitrelle, przerwane przez operację ŻPN)

👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
    💊 Euthyrox + Glucophage + dieta niski IG + suple
    ▪️brak/rzadkie naturalne owulacje
    ▪️prawy jajowód niedrożny/wątpliwy
    🧬 PAI1 tylko hetero;
    ▪️zespół antyfosfolipidowy - Acard
    ▪️KIR AA
    ▪️cd138 ok ✔️
    ▪️ANA ok ✔️
    ▪️AMH 4,6

🧔🏼 Żylaki powrózka III st. - operowane 04.'25
    ▪️seminogram 01.'26:
    Koncentracja 8,07 mln/ml ➡️ 32,64 ✔️
    Całkowita liczba 41,96 mln ➡️ 156,67 ✔️
    Ruch a+b+c: 8,79 ➡️ 56,45 🥹
    DFI 15,06 ➡️ 6,96
    Morfologia 0🔻

aktualnie na tapecie:
    ▪️podwyższenie ferrytyny
    ▪️KIR AA - konsultacja immuno 25.06 📅
    ▪️powrót do stymulacji:
    marzec 👎🏻
    kwiecień - cb💔
    maj - lametta + ovitrelle + gonapeptyl ⏳
  • Pustynia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przytulam wszystkie dziewczyny za biele 🥺
    Jeszcze będzie pięknie! 🩷🩷🩷

cysterka95, Iskiereczka00, Mstka lubią tę wiadomość

Starania od 03.2024, nigdy nie zobaczyliśmy ⏸️

💃Ona: ‘95, PCOS, długie cykle (50-70dni). Lametta + Ovitrelle x10 ❌

🕺On: ‘91 walka z obniżonymi parametrami nasienia i wysokim DFI (obecnie obniżony ruch, morfologia 1%, DFI 21%)

Zalecono IVF 🔬
    30.03.2026 rozpoczęcie stymulacji
    10.04.2026 punkcja 💉(28 komórek) ICSI na 10 komórkach
    16.04.2026 ❄️❄️❄️ (4.1.1)❄️❄️ (3.2.2)❄️ (4.2.3)
    Transfer - ? 🌸
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule wrote:
    A może przesunęła Ci się owulacja i temperatura jeszcze zaskoczy?

Sama nie wiem, biorąc pod uwagę, że we wtorek miałam pęcherzyk 19,5mm, lekarz powiedział, że owulacja będzie w okolicach piątku/soboty 😓 pik też na to wskazywał, no nic, będę obserwować, pewnie jutrzejsza temperatura dużo pokaże

🔜 In vitro 🧬
    __

• Justa28 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2025, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule woow jaka piękna historia, podwójne gratulacje! 🙌

Cysterka przytulam mocno 🫂

Chochliczku trzymam kciuki żeby to nie był cykl bezowulacyjny i jeszcze coś zaskoczy, a temperatura ładnie pójdzie w górę 🤞

cysterka95, Chochlik12 lubią tę wiadomość

29 👩 & 39 🧔🏼‍♂️ & 🐕 x2

👩 po chemioterapii & naświetlaniach
    🧔🏼‍♂️ pH 8,5❓️reszta w normie 💪

03.05 ⏸️ beta 144,44 mIU/ml 🥹🤞
    05.05 beta 338,80 mIU/ml 🥹🤞
    26.05 CRL 1.09 cm ❤️
    27.06 prenatalne 👍
    28.08 połówkowe 👍
    08.09 522g ❤️
    24.09 650g ❤️
    15.10 950g ❤️
    29.10 1200g ❤️
    10.11 1665g ❤️
    01.12 1915g ❤️
    17.12 2300g ❤️

01.2026 🩷👨‍👩‍👧

age.png
‹‹ 115 116 117 118 119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ