X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
Odpowiedz

Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • Maniaaa. Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi_** wrote:
    Hej dziewczyny, ja dziś powtórzyłam test i cholera wie. Jak się przyjrze to coś widze, ale czy ja to widzę, czy mój mozg chce to zobaczyć to kto to wie 🙈🙈 dzis jest 14 po Ovitrelle, wiec pojde jutro po pracy na betę, bo już powinno coś byc o ile jest, co by to rozwiać urojenia 😅 oczywiście próbowałam zrobic zdjęcie to tam nic jak dla mnie nie widać 🤷‍♀️

Saule ogromne gratulacje!! 🥰
    Wstaw zdjęcie , może my coś dojrzymy 😊 w wyszukiwaniu kresek jesteśmy mistrzami 😅

Meggi_**, dailydamn, Finch11, Agni97, S_va_88, izzou97, Pustynia lubią tę wiadomość

preg.png

13 CS o rodzeństwo

Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
    27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
    Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼

28.10 ⏸️
    04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
    18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
    20.11.24 wydarzył się cud
    1.10 cm kijanki z ❤️
    28.12 prenatalne USG idealne
    08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
    05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
    25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
    05.03 489g małego Misia 🩵🐻
    02.04 850g Skrzata 🩵👣
    30.04 1507g chłopaka 🥹🩵

👩🏼28l
    👨🏼34l
  • Deyansu Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule 🤩🥰 bajkowo! Oby się pięknie wszystko rozwijało - ciąża i związek 😘🤗

AnMiPe - no ok, te przeciwciała są też duże 🙄 wygląda że TSH w ogóle jakby nie było, a tarczyca pracuje aż za nadto pełną parą. I CRP oraz Ob tak wysokie to jakiś ostry (tj. tu i teraz coś się dzieje) stan zapalny. Na to faktycznie musi spojrzeć jakiś lekarz 😒 trzymam mocno kciuki 🤞🏻😍

Saule, AnMiPe lubią tę wiadomość

👩🏻 39
    PCOS, IO, MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota; AMH 1,23 (11.2024)
    Lewy jajowód niedrożny, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki 12.2024

👱🏻32
    morfo 3%, ciężka oligospermia, glukoza na czczo❌ -> krzywa glu/ins OK; stres oksydacyjny ❌

Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱 - 🤵👰 10.2022
    Starania na luzie - 2023
    06.2024 - cb (po niedrożnej stronie)
    07.2024 - I stymulacja Clo + Ovitrelle nieudana+ złe samopoczucie
    8-12. 2024 -> diagnostyka obojga
    02.01.2025 ⏸️😳 beta 29,8, prog 32,4
    17.01 CRL 0,28 cm i pikselowe ❤️
    31.01. CRL 1,6 cm ❤️ 26.02 CRL 5,5 cm ❤️
    04.03 7 cm Człowieka ❤️ chyba 💙♂️ 😉 większość ryzyk - niska
    26.03. 12 cm Faceta 😁
    22.04. 🧬 330 g zdrowego Kawalera 💙

preg.png
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule wrote:
    Hej! Nie odzywałam się bo pochłonęły mnie wakacje. Było super przyjemnie i ciepło. Doładowałam witaminę d.
    Termin miesiączki miałam na czwartek/piątek i jakoś o dziwo wgl nie przejmowałam się testowaniem. Zupełny luz, a nawet przez głowę przeszła mi myśl, że życie bez dzieci jest też spoko. 👌 mam fajnego partnera i możliwość korzystania z życia, więc nie ma co narzekać.
    W czwartek miałam bóle zwiastujące miesiaczkę, która nie przyszła, ale też nie robiłam wokół tego jakiejś większej afery: byłam na wakacjach, na których dużo uprawialiśmy sportu, jadłam dużo nowych rzeczy, więc pomyślałam, że w sumie dwa dni opóźnienia to będzie w takiej sytuacji zupełnie normą.
    W piątek po kolacji rozbolał mnie brzuch (jadłam tak szybko, że musiałam robić przerwy i mówić sobie: spokojnie, nikt Ci jedzenia nie ukradnie). Wracaliśmy plażą do domu, ja oczywiście jęczałam, że zaraz umrę i tak mnie boli żołądek, że muszę położyć sie na plaży. I wtedy w trakcie tego jęczenia mój chłopak oświadczył mi się pierścionkiem z hiszpańskiego supermarketu xd 🤣 to było super romantyczne i miłe. Wgl się tego nie spodziewałam. Oczywiście powiedziałam TAK!

Wczoraj wróciliśmy do domu. Miesiączka nie przyszła, ale powtarzałam sobie, że nie będę robić testu, bo oświadczyny i ciąża w tym samym czasie to tak dużo, że chyba rozbiłabym bank. Dziś zrobiłam test. Dwie kreski. Jednak rozbiłam bank.

Muszę to sobie w głowie poukładać. Z jednej strony nie powinno być to dla mnie zaskoczeniem bo i o ślubie i o dziecku dużo rozmawialiśmy. Z drugiej, chyba dalej jestem w szoku. 🤯

Nie mam żadnych objawów ciążowych, poza jednym, trochę śmiesznym. Odkąd miesiączkuje na 2-3 dni przed okresem na moim ciele pojawia się TEN PRYSZCZ. Nie musiałam prowadzić kalendarzyka, bo wiedziałam że on zawsze jak w zegarku, zwiastuje okres. Pojawial sie w różnych miejscach ciała, bolesny i trudny do przeoczenia. Żartowałam, że nie muszę robić testów ciążowych, bo wykrywam brak ciąży po pryszczu. W tym tygodniu pryszcz się nie pojawił, więc chyba miałam racje.

Powoli wracam do normalności. Dziś idę do pracy niestety. Wracam też aktywniej na forum. Wgl Was nie czytałam i mam miliard wpisów do nadrobienia.
    Całuski i powodzenia!

Podwójne gratulacje! ❤️

Saule lubi tę wiadomość

👫 29 & 30
    starania na luzie od 01.2024
    z pomocą medyczną od 08.2024

👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
    💊 Euthyrox + Glucophage + dieta z niskim IG + suple
    ▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
    ▪️prawy jajowód niedrożny
    🧬 PAI1 hetero, V R2 hetero

🧔🏼obniżone parametry nasienia listopad 2024 ➡️ luty 2025 pogorszenie wyników
    - Pentohexal + wór supli
    - Żylaki powrózka III st.
    📆 koniec kwietnia operacja - regeneracja w toku; seminogram kontrolny - koniec lipca

stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉 + duphaston + utrogestan
    🔹1 cs (sierpień) - LUF
    🔹2, 3 cs ❌
    🔹4 cs - bezowulacyjny + badania
    🔹styczeń - torbiel, przesunięty cykl + drożność
    🔹luty - 5 cs - podwójna owulacja ❌
    🔹obecnie - przerwa - regeneracja po operacji żpn ⏳
  • Mstka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule, wow! GRATULACJE! 😍

Saule lubi tę wiadomość

♀️27 ♂️ 27

➡️ 8cs

❌ PCOS
    ❌ Niedoczynność tarczycy, Hashimoto

💊 Siofor 1000 XR, Euthyrox 37,5, probiotyk, wit. D, wit. B complex, zioła ojca Sroki, omega3, magnez, cynk i wiele innych.
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedzielna aktualizacja - ostateczna biel ⚪ 14 dpo, biorę dziś ostatnią dawkę proga i czekam grzecznie na okres ;)

Powiem wam, że cały ten smutek i żal przeżyłam chyba w piątek i teraz czuję ulgę, że skończył się ten okropny okres oczekiwania. Przez chwilę będę mogła złapać oddech, nie zastanawiać się tylko normalnie żyć 🤷🏻‍♀️

Pogodnej niedzieli ☀️

S_va_88, Nayeli, Tindaya, Darrika, Maniaaa., Mstka, Marzycielka94 lubią tę wiadomość

👫 29 & 30

- Pentohexal + wór supli
    📆 koniec kwietnia operacja - regeneracja w toku; seminogram kontrolny - koniec lipca

🔹1 cs (sierpień) - LUF
    🔹2, 3 cs ❌
  • dailydamn Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cysterko mocno przytulam 🫂🫂

cysterka95 lubi tę wiadomość

👩🏼27 🧔🏻‍♂️31

9cs o pierwszego maluszka po 8 latach AH

5 cykli stymulowanych ❌

29.04 🩸 | Podjęliśmy ważną decyzję – dać sobie oddech. Zostawiamy za sobą stymulacje, oczekiwania i presję. Teraz pozwalamy sobie na luz, bo wierzymy, że najpiękniejsze rzeczy przychodzą wtedy, gdy serce jest spokojne 🩷

👩🏼 ✅ wyleczona ureaplasma parvum i pasożyty

🧔🏻‍♂️⚠️ - badanie 08.12.24
    ✅ilość 220 mln (3,2 ml), badania hormonalne, USG jąder
    ❌1% prawidłowych plemników, A 0%, B 16%, C 12%, A+B 16%, A+B+C 28%, ph 8,3
    ✅od 08.12 rzucenie nałogowego palenia + wór supli na poprawę nasienia

30d3d7677fb7ea91f70184ae09beafc7.png
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule wrote:
    Hej! Nie odzywałam się bo pochłonęły mnie wakacje. Było super przyjemnie i ciepło. Doładowałam witaminę d.
    Termin miesiączki miałam na czwartek/piątek i jakoś o dziwo wgl nie przejmowałam się testowaniem. Zupełny luz, a nawet przez głowę przeszła mi myśl, że życie bez dzieci jest też spoko. 👌 mam fajnego partnera i możliwość korzystania z życia, więc nie ma co narzekać.
    W czwartek miałam bóle zwiastujące miesiaczkę, która nie przyszła, ale też nie robiłam wokół tego jakiejś większej afery: byłam na wakacjach, na których dużo uprawialiśmy sportu, jadłam dużo nowych rzeczy, więc pomyślałam, że w sumie dwa dni opóźnienia to będzie w takiej sytuacji zupełnie normą.
    W piątek po kolacji rozbolał mnie brzuch (jadłam tak szybko, że musiałam robić przerwy i mówić sobie: spokojnie, nikt Ci jedzenia nie ukradnie). Wracaliśmy plażą do domu, ja oczywiście jęczałam, że zaraz umrę i tak mnie boli żołądek, że muszę położyć sie na plaży. I wtedy w trakcie tego jęczenia mój chłopak oświadczył mi się pierścionkiem z hiszpańskiego supermarketu xd 🤣 to było super romantyczne i miłe. Wgl się tego nie spodziewałam. Oczywiście powiedziałam TAK!

Wczoraj wróciliśmy do domu. Miesiączka nie przyszła, ale powtarzałam sobie, że nie będę robić testu, bo oświadczyny i ciąża w tym samym czasie to tak dużo, że chyba rozbiłabym bank. Dziś zrobiłam test. Dwie kreski. Jednak rozbiłam bank.

Muszę to sobie w głowie poukładać. Z jednej strony nie powinno być to dla mnie zaskoczeniem bo i o ślubie i o dziecku dużo rozmawialiśmy. Z drugiej, chyba dalej jestem w szoku. 🤯

Nie mam żadnych objawów ciążowych, poza jednym, trochę śmiesznym. Odkąd miesiączkuje na 2-3 dni przed okresem na moim ciele pojawia się TEN PRYSZCZ. Nie musiałam prowadzić kalendarzyka, bo wiedziałam że on zawsze jak w zegarku, zwiastuje okres. Pojawial sie w różnych miejscach ciała, bolesny i trudny do przeoczenia. Żartowałam, że nie muszę robić testów ciążowych, bo wykrywam brak ciąży po pryszczu. W tym tygodniu pryszcz się nie pojawił, więc chyba miałam racje.

Powoli wracam do normalności. Dziś idę do pracy niestety. Wracam też aktywniej na forum. Wgl Was nie czytałam i mam miliard wpisów do nadrobienia.
    Całuski i powodzenia!

Ale piękna opowieść 🥹 gratulacje zaręczyn i dwóch kreseczek! 🙌🏻

Saule lubi tę wiadomość

16. cykl starań o 1. dziecko 👶🏻❤️

🐯 Ona, 28 lat – PCO/PCOS?, AMH 6,94 🤔
    🦁 On, 26 lat – walka o lepsze parametry nasienia trwa (rezultaty 4 miesięcy diety, supli i ruchu):

🔹 Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
    🔹 Koncentracja: 11 mln/ml → 37,1 mln/ml 🚀
    ⚠️ Ruchliwość: A+B = 6% → 11,5% 🐢
    ⚠️ Morfologia: 2% → 2% (bez zmian) 😕
    ⚠️ Żywotność: 74% → 32% 📉
    ⚠️ Lepkość: było ok → teraz (++) 🤷‍♀️
    ⚠️ HBA: 43%

Dieta, suplementacja i zdrowe nawyki – tego się trzymamy! 🥗💊🏃‍♂️
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Belia Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisik wrote:
    Uwaga konkurs : Kto znajdzie moją owulację?
    Mam nadzieję że widać ten wykres w mojej stopce.
    Temperatura - nie wiadomo o co chodzi.
    Śluz płodny do środy 12.02 włącznie, potem tak mało że nie dało się ocenić (prawda że nie piłam za dużo), sobota kremowy
    Testy w czwartek 13.02 po południu lekka kreska, w piątek 14.02 późnym wieczorem też tak samo (tylko dwa zrobiłam)
    Szyjka do środy 12.02 włącznie twarda i zamknięta, w czwartek miękka i pół otwarta w piątek miękka i otwarta na oścież w sobotę znowu twarda i zamknięta.
    Bóle jajnika wyraźne do środy włącznie.
    Zgłupiałam 🤷‍♀️
    Test pozytywny to taki w którym nasza testowa kreska jest mocniejsza od porównawczej. Lekka kredka to jeszcze nie owulacja. Myślę że jeszcze przed tobą ale mogę się mylić.

Lisik lubi tę wiadomość

👩🏼&👨🏽 31 &🐶 3
    12 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
    08.24 cb 💔
    10.24 cb 💔
    🔜 14.05 ginekolog (USG, wymazy, cytologia)
    🔜 czerwiec HSG
    🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
    💊 acard75, cynk, prenacaps multiplan, DHA, witC, D3+K2, Mg+B6, inozotol z NAC, olej z wiesiołka

Team ✨rodzew2026✨✊🏼
  • Olisska Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule gratulacje 🥹🫶🏻 super historia, aż miałam ciarki jak czytałam 🙈 chyba to będą najszczęśliwsze i najbardziej pamiętne wakacje w Twoim życiu 🥰

Cysterka przytulam mocno 🫂😘

cysterka95, Saule lubią tę wiadomość

2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs (wcześniej jeden niedrożny jajowód, obniżone parametry nasienia i wysokie TSH)
    •niedoczynność tarczycy(euthyrox 25)
    09.24 - TSH 3,09
    11.24 - TSH 1,26
    03.25 - TSH 1,72

🤷🏼‍♀️Ona
    09.24- HSG oba jajowody drożne
    Badania 4dc
    FSH 6,44
    LH 3,24
    Estradiol 35
    Testosteron 26,62
    SHBG 31,70
    Prolaktyna 19,23
    AMH 4,72

💁🏼‍♂️On
    Ilość plemników 224 mln
    Koncentracja 44 mln
    Ruch a 35%, ruch b 33%
    Morfologia 18% 🔥

Aktualnie 17cs o rodzeństwo 🥲
    Team #rodzew2026
  • S_va_88 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnMiPe wrote:
    Witam się z Wami i melduję mój bardzo zły dzień.
    Byłam na badaniach krwi, jutro zaktualizuje stopkę z wynikami na kompie, bo na telefonie mi się ciężko kopiuje, ale jest źle. Oprócz nadczynności tarczycy i to konkretnej wyszły mi jakieś kiepskie wyniki w moczu, w tym obecne ketony. Bardzo się obawiam cukrzycy, a IO już mam...

Byliśmy dzisiaj na urodzinach kolejnego dziecka wśród znajomych i bardzo mnie ruszyło to, że my takich urodzinek pewnie jeszcze długo nie wyprawimy. Jestem w 58dc, zaczęły boleć piersi, ale @ nadal brak. Bardzo mi smutno dzisiaj.

Przytulam Was dziewczyny za dzisiejsze biele. Doskonale wiem, co czujecie.
    Niestety wiem co czujesz z tymi urodzinami. Ja w wigilię dowiedziałam się o ciąży najbliższej kuzynki. Miesiąc różnicy z terminem by był. Mój maluszek🖤.
    I ja im bardzo gratuluję, i trzymam kciuki. Bo strata dzidziusia to ostatnia rzeczy jaką Matka powinna przechodzić.. Ale już luty, a ja sobie nie radzę z zazdrością i ten żal że mój synek odszedł........😓

20.08.2024 OM
    21.09.2024 ⏸️
    09.10.2024 💚na USG
    14.11.2024 🖤👼
  • S_va_88 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule wrote:

Całuski i powodzenia!
    Tak się robi napad na bank🥰

Saule lubi tę wiadomość

20.08.2024 OM
    21.09.2024 ⏸️
    09.10.2024 💚na USG
    14.11.2024 🖤👼
  • White1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Saule przeczytałam twoją historię z 5 razy 🤭 coś pięknego, gratulacje dla waszej trójki 🥰

Saule lubi tę wiadomość

👧25.5 🧑26.5 🐈🐈
    ⏳️05.24 💉01.25
    ⏳️13ty miesiąc 🤞

👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji
    🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19% | Morfologia 4%

❌️01 Lametta + Zivafert
    ❌️02 Lametta + Zivafert
    ❌️03 Lametta + Zivafert
    ❌️04 Lametta + Zivafert
    05 Lametta + monitoring 9.05 (10dc) ❌️ + monitoring 13.05 (14dc)
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cysterka 🫂

🦁 On, 26 lat – walka o lepsze parametry nasienia trwa (rezultaty 4 miesięcy diety, supli i ruchu):

__
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam smuteczek, powinnam mieć owulację wczoraj, a dzisiaj wciąż temperatura na tym samym poziomie 🫣 oby to nie był cykl bezowulacyjny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego, 10:44

__

• Kaliope Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka wrote:
    Cześć, czy któraś z was stosowała Clostilbegyt? Dostałam receptę od lekarza i zastanawiam się jakie są szanse że jednak coś się wykluje 🐣

Hej, tak. U wielu dziewczyn zaskakuje. To lek pierwszego rzutu na indukcję owulacji, choć w ostatnich latach przy pcos lekarze skłaniają się ku Letrozole. Oba leki dają podobny efekt, choć mechanizm działania trochę inny. U mnie nie zaskoczyło, ale ja jestem nienormatywna.

Saule Gratulacje :)

AnMiPe Deynasu w sumie wszystko ładnie już napisała. Trzymam kciuki, żeby sytuacja się ustabilizowała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego, 09:53

Saule lubi tę wiadomość

Ja: 35, on: 34

✅IO w remisji- Metformina 2000 mg, usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
    📍AMH 22 ng/ml
    📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód, MTHFR C677 hetero
    ❌przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
    ❌02.04.2025- chlamydia w wymazie- Azytromycyna/ 30.04.2025- negatywny, 7.05.2025- drugi negatywny
    20.03.2025 ⏸️- beta 233
    02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
    09.04.2025 jest serduszko <3 crl 0,46 cm
    24.04.2025- crl 2,34 cm
    📆23.05.2025- prenatalne
    📆28.05.2025- usg
    preg.png
  • Nayeli Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule gratulacje podwójne🥳 piękna historia! Takie niespodzianki to ja lubię 😁 pewnie się jutro wybierzesz na betę, jeśli tak to koniecznie nam się pochwal😊

Cysterka tulę🫂 chyba najgorsza jest taka niepewność. Oby nowy cykl się szybko zaczął. Trzymam kciuki żeby był tym pozytywnym❤️

AnMiPe kochana idź do lekarza, przegadaj temat. Jeśli podejrzewasz cukrzycę, a masz już IO to i tak dużo można zrobić dietą. Trzeba znaleźć tylko dobrego specjalistę i działać. Nie poddawaj się ❤️ co do urodzin, zawsze boli jak robimy wszystko co w naszej mocy a nie udaje się. Na wiele marzeń mamy wpływ, na to jedno wychodzi, że nieszczególnie.

👩🏻34 👨🏼‍🦱41 🐱

starania od kwietnia 2024 r.

10.2024 biochem 💔

❌ostatnie cykle bezowulacyjne
    stymulacja Aromek+Ovitrelle+Duphaston
    marzec ❌
    13 cs 🤞🏼 kwiecień
    21.04 ⏸️ ❤️
    23.04 beta - 626,17 mIU/ml, prog - 52,20 ng/ml
    25.04 1479 mlU/ml
    07.05 4,6 mm Pingwinka z ❤️
    29.05 kolejna wizyta
  • Saule Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    Ja mam smuteczek, powinnam mieć owulację wczoraj, a dzisiaj wziąć temperatura na tym samym poziomie 🫣 oby to nie był cykl bezowulacyjny
    A może przesunęła Ci się owulacja i temperatura jeszcze zaskoczy?

Starania od 9/24
    👩 33
    👦 32

👩 wszystkie badania ok poza FSH 9,8 (do sprawdzenia)

zdrowy tryb życia, zioła ojca sroki, suplementy: d1000, omegamedstart, wit c, b12

szczęśliwa wegetariańska para 🩷
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule ogromne gratulacje ❤️
    Ja też mam takiego pryszcza okresowego, tylko na razie on przychodzi. Ale dajesz nadzieję ❤️

Cysterka, u mnie wczoraj też osteczna biel. W piątek odstawiłam Dupka i czekam na nowy cykl. Myślę, że dziś lub jutro nadejdzie :(

Saule lubi tę wiadomość

👱‍♀️❤️👨29&38

Starania o pierwsze 👶🩷🩵

9 cs 😿
    ⏸️ 0 razy

🍀🍀🍀IVF🍀🍀🍀
    07.05.2025 - kwalifikacja do programu
    09.05.2025 - start stymulacji IVF
    14.05.2025 - podgląd 🥚🥚🥚🥚

👱‍♀️
    Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego ❌
    Hashimoto ❌
    ✅MUCHa
    FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70) ❌
    TSH (1,98 )
    Anty TPO (83) ❗
    AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌

👨
    Koncentracja (114,4 mln)
    Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
    Morfologia (2 %) ❌

🤞#rodzew2026 🍀
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Saule ale jaja, podwójne gratulacje rozbiłaś faktycznie bank 😍 teraz już z górki, dzidzia i ślub, to będzie prawdziwie piękny czas w Twoim życiu, czerp z niego jak najwięcej dobrą i miłości ❤️😊

@Cysterka przytulam mocno 🫂

@Chochlik może dopiero owulka będzie, trzymam kciuki, żeby to nie był cykl bezowulacyjny 🤞☘️

Dziewczyny, ja Was cały czas czytam na bieżąco, ale nie mam czasu się odnieść do wszystkich, mega intensywny weekend a kolejny tydzień i dalej się nie szykuje luźniej 😅 niezmiennie jednak wiecie, że za każdą trzymam kciuki bardzo mocno i tulę za wszystkie rozczarowania !

cysterka95, Chochlik12, White1, Nayeli, DreamBee, S_va_88 lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loraa wrote:
    Saule ogromne gratulacje ❤️
    Ja też mam takiego pryszcza okresowego, tylko na razie on przychodzi. Ale dajesz nadzieję ❤️

Cysterka, u mnie wczoraj też osteczna biel. W piątek odstawiłam Dupka i czekam na nowy cykl. Myślę, że dziś lub jutro nadejdzie :(

Ehh zbijam smutnego żółwika 👊🏻 nabierzemy siły i walczymy od nowa 🫂

Loraa, S_va_88 lubią tę wiadomość

👫 29 & 30

- Pentohexal + wór supli

🔹1 cs (sierpień) - LUF
    🔹2, 3 cs ❌
‹‹ 115 116 117 118 119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ