X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
Odpowiedz

Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • Maniaaa. Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi_** wrote:
    Hej dziewczyny, ja dziś powtórzyłam test i cholera wie. Jak się przyjrze to coś widze, ale czy ja to widzę, czy mój mozg chce to zobaczyć to kto to wie 🙈🙈 dzis jest 14 po Ovitrelle, wiec pojde jutro po pracy na betę, bo już powinno coś byc o ile jest, co by to rozwiać urojenia 😅 oczywiście próbowałam zrobic zdjęcie to tam nic jak dla mnie nie widać 🤷‍♀️

Saule ogromne gratulacje!! 🥰
    Wstaw zdjęcie , może my coś dojrzymy 😊 w wyszukiwaniu kresek jesteśmy mistrzami 😅

Meggi_**, dailydamn, Finch11, Agni97, S_va_88, izzou97, Pustynia lubią tę wiadomość

A🩷 27.11.2020
    M🩵02.07.2025
  • Deyansu Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule 🤩🥰 bajkowo! Oby się pięknie wszystko rozwijało - ciąża i związek 😘🤗

AnMiPe - no ok, te przeciwciała są też duże 🙄 wygląda że TSH w ogóle jakby nie było, a tarczyca pracuje aż za nadto pełną parą. I CRP oraz Ob tak wysokie to jakiś ostry (tj. tu i teraz coś się dzieje) stan zapalny. Na to faktycznie musi spojrzeć jakiś lekarz 😒 trzymam mocno kciuki 🤞🏻😍

Saule, AnMiPe lubią tę wiadomość

👩🏻 39
    💕
    👱🏻32

Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱 - 💒10.2022

02.01.2025 ⏸️😳 beta 29,8, prog 32,4
    17.01 CRL 0,28 cm i pikselowe ❤️
    31.01. CRL 1,6 cm 26.02 CRL 5,5 cm
    04.03 7 cm Człowieka, chyba ♂️ 😉 większość ryzyk - niska
    26.03. 12 cm Faceta 😁
    22.04. 🧬 330 g zdrowego Kawalera
    28.05. 832 g Akrobaty 🤸🏻‍♀️
    18.06. 1,25 kg Chłopa 🤗
    24.06. 🧬 Wszystko 👍🏻
    16.07. 1978 g Faceta z czuprynką 🧒🏻
    13.08. 2480 g, ułożenie główkowe 🤩
    22.08. 3200 g 💪🏻😳

01.09.2025 urodziło się ❤️🤱🏻 3200g, 54 cm naszego szczęścia 😘
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule wrote:
    Hej! Nie odzywałam się bo pochłonęły mnie wakacje. Było super przyjemnie i ciepło. Doładowałam witaminę d.
    Termin miesiączki miałam na czwartek/piątek i jakoś o dziwo wgl nie przejmowałam się testowaniem. Zupełny luz, a nawet przez głowę przeszła mi myśl, że życie bez dzieci jest też spoko. 👌 mam fajnego partnera i możliwość korzystania z życia, więc nie ma co narzekać.
    W czwartek miałam bóle zwiastujące miesiaczkę, która nie przyszła, ale też nie robiłam wokół tego jakiejś większej afery: byłam na wakacjach, na których dużo uprawialiśmy sportu, jadłam dużo nowych rzeczy, więc pomyślałam, że w sumie dwa dni opóźnienia to będzie w takiej sytuacji zupełnie normą.
    W piątek po kolacji rozbolał mnie brzuch (jadłam tak szybko, że musiałam robić przerwy i mówić sobie: spokojnie, nikt Ci jedzenia nie ukradnie). Wracaliśmy plażą do domu, ja oczywiście jęczałam, że zaraz umrę i tak mnie boli żołądek, że muszę położyć sie na plaży. I wtedy w trakcie tego jęczenia mój chłopak oświadczył mi się pierścionkiem z hiszpańskiego supermarketu xd 🤣 to było super romantyczne i miłe. Wgl się tego nie spodziewałam. Oczywiście powiedziałam TAK!

Wczoraj wróciliśmy do domu. Miesiączka nie przyszła, ale powtarzałam sobie, że nie będę robić testu, bo oświadczyny i ciąża w tym samym czasie to tak dużo, że chyba rozbiłabym bank. Dziś zrobiłam test. Dwie kreski. Jednak rozbiłam bank.

Muszę to sobie w głowie poukładać. Z jednej strony nie powinno być to dla mnie zaskoczeniem bo i o ślubie i o dziecku dużo rozmawialiśmy. Z drugiej, chyba dalej jestem w szoku. 🤯

Nie mam żadnych objawów ciążowych, poza jednym, trochę śmiesznym. Odkąd miesiączkuje na 2-3 dni przed okresem na moim ciele pojawia się TEN PRYSZCZ. Nie musiałam prowadzić kalendarzyka, bo wiedziałam że on zawsze jak w zegarku, zwiastuje okres. Pojawial sie w różnych miejscach ciała, bolesny i trudny do przeoczenia. Żartowałam, że nie muszę robić testów ciążowych, bo wykrywam brak ciąży po pryszczu. W tym tygodniu pryszcz się nie pojawił, więc chyba miałam racje.

Powoli wracam do normalności. Dziś idę do pracy niestety. Wracam też aktywniej na forum. Wgl Was nie czytałam i mam miliard wpisów do nadrobienia.
    Całuski i powodzenia!

Podwójne gratulacje! ❤️

Saule lubi tę wiadomość

👫 30 & 30
    starania naturalne od 01.2024
    z pomocą medyczną od 08.2024

👩🏻PCOS + IO + niedoczynność (ogarnięta)
    💊 Euthyrox + Glucophage + dieta low carb + suple
    ▪️naturalne cykle b. długie - 60-70 dni, częsty brak owulacji
    ▪️prawy jajowód niedrożny
    🧬 PAI1 hetero, V R2 hetero; zespół antyfosfolipidowy - Acard

🧔🏼obniżone parametry nasienia listopad 2024 ➡️ luty 2025 pogorszenie wyników
    ▪️Żylaki powrózka III st. - operowane w kwietniu 2025
    ▪️seminogram pooperacyjny 08.25 - mamy poprawę ilości i ruchu 🤞🏻

🔹sierpień - luty - 4 stymulacje Lametta, w tym 3 Ovitrelle 💉
    🔹kwiecień - obecnie - cykle naturalne

don't ask me where i'm going (i'm going insane) 🙃
  • Mstka Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule, wow! GRATULACJE! 😍

Saule lubi tę wiadomość

♀️27 ♂️ 27

➡️ 8cs

❌ PCOS
    ❌ Niedoczynność tarczycy, Hashimoto

💊 Siofor 1000 XR, Euthyrox 37,5, probiotyk, wit. D, wit. B complex, zioła ojca Sroki, omega3, magnez, cynk i wiele innych.
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedzielna aktualizacja - ostateczna biel ⚪ 14 dpo, biorę dziś ostatnią dawkę proga i czekam grzecznie na okres ;)

Powiem wam, że cały ten smutek i żal przeżyłam chyba w piątek i teraz czuję ulgę, że skończył się ten okropny okres oczekiwania. Przez chwilę będę mogła złapać oddech, nie zastanawiać się tylko normalnie żyć 🤷🏻‍♀️

Pogodnej niedzieli ☀️

S_va_88, Nayeli, Tindaya, Darrika, Maniaaa., Mstka, Marzycielka94 lubią tę wiadomość

👫 30 & 30

• dailydamn Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cysterko mocno przytulam 🫂🫂

cysterka95 lubi tę wiadomość

👩🏼27 🧔🏻‍♂️31

🌸 25.07 - 10 dpo ⏸️
    🌸 26.07 - beta 46 🩷
    🌸 28.07 - beta 173 🩷
    🌸 31.07 - beta 882 🩷
    🌸 07.08 - beta 13501 🩷
    🌸13.08 - 3mm maleństwo z bijącym serduszkiem ❤️
    🌸01.09 - 2,2cm malutkiego człowieczka 💕

Po roku starań… nareszcie Ty! Kropeczku jesteś naszym największym marzeniem 🩷

preg.png
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule wrote:
    Hej! Nie odzywałam się bo pochłonęły mnie wakacje. Było super przyjemnie i ciepło. Doładowałam witaminę d.
    Termin miesiączki miałam na czwartek/piątek i jakoś o dziwo wgl nie przejmowałam się testowaniem. Zupełny luz, a nawet przez głowę przeszła mi myśl, że życie bez dzieci jest też spoko. 👌 mam fajnego partnera i możliwość korzystania z życia, więc nie ma co narzekać.
    W czwartek miałam bóle zwiastujące miesiaczkę, która nie przyszła, ale też nie robiłam wokół tego jakiejś większej afery: byłam na wakacjach, na których dużo uprawialiśmy sportu, jadłam dużo nowych rzeczy, więc pomyślałam, że w sumie dwa dni opóźnienia to będzie w takiej sytuacji zupełnie normą.
    W piątek po kolacji rozbolał mnie brzuch (jadłam tak szybko, że musiałam robić przerwy i mówić sobie: spokojnie, nikt Ci jedzenia nie ukradnie). Wracaliśmy plażą do domu, ja oczywiście jęczałam, że zaraz umrę i tak mnie boli żołądek, że muszę położyć sie na plaży. I wtedy w trakcie tego jęczenia mój chłopak oświadczył mi się pierścionkiem z hiszpańskiego supermarketu xd 🤣 to było super romantyczne i miłe. Wgl się tego nie spodziewałam. Oczywiście powiedziałam TAK!

Wczoraj wróciliśmy do domu. Miesiączka nie przyszła, ale powtarzałam sobie, że nie będę robić testu, bo oświadczyny i ciąża w tym samym czasie to tak dużo, że chyba rozbiłabym bank. Dziś zrobiłam test. Dwie kreski. Jednak rozbiłam bank.

Muszę to sobie w głowie poukładać. Z jednej strony nie powinno być to dla mnie zaskoczeniem bo i o ślubie i o dziecku dużo rozmawialiśmy. Z drugiej, chyba dalej jestem w szoku. 🤯

Nie mam żadnych objawów ciążowych, poza jednym, trochę śmiesznym. Odkąd miesiączkuje na 2-3 dni przed okresem na moim ciele pojawia się TEN PRYSZCZ. Nie musiałam prowadzić kalendarzyka, bo wiedziałam że on zawsze jak w zegarku, zwiastuje okres. Pojawial sie w różnych miejscach ciała, bolesny i trudny do przeoczenia. Żartowałam, że nie muszę robić testów ciążowych, bo wykrywam brak ciąży po pryszczu. W tym tygodniu pryszcz się nie pojawił, więc chyba miałam racje.

Powoli wracam do normalności. Dziś idę do pracy niestety. Wracam też aktywniej na forum. Wgl Was nie czytałam i mam miliard wpisów do nadrobienia.
    Całuski i powodzenia!

Ale piękna opowieść 🥹 gratulacje zaręczyn i dwóch kreseczek! 🙌🏻

Saule lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze od 01.24 🤍🤰🏻
    Rest 😴😴😴
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Belia Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisik wrote:
    Uwaga konkurs : Kto znajdzie moją owulację?
    Mam nadzieję że widać ten wykres w mojej stopce.
    Temperatura - nie wiadomo o co chodzi.
    Śluz płodny do środy 12.02 włącznie, potem tak mało że nie dało się ocenić (prawda że nie piłam za dużo), sobota kremowy
    Testy w czwartek 13.02 po południu lekka kreska, w piątek 14.02 późnym wieczorem też tak samo (tylko dwa zrobiłam)
    Szyjka do środy 12.02 włącznie twarda i zamknięta, w czwartek miękka i pół otwarta w piątek miękka i otwarta na oścież w sobotę znowu twarda i zamknięta.
    Bóle jajnika wyraźne do środy włącznie.
    Zgłupiałam 🤷‍♀️
    Test pozytywny to taki w którym nasza testowa kreska jest mocniejsza od porównawczej. Lekka kredka to jeszcze nie owulacja. Myślę że jeszcze przed tobą ale mogę się mylić.

Lisik lubi tę wiadomość

Aktualnie: przerwa w staraniach na czas leczenia dermatologicznego ⛔️
    🔜 wrzesień- wizyta w klinice leczenia niepłodności
    15 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
    4cs: 08.24 cb 4tc💔
    6cs: 10.24 cb 6tc💔

Ona 👩🏼 (31lat):
    cykle regularne: 30-34dni 🗓️
    2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
    AMH 3,55 ✅
    HSG (czerwiec) dwa jajowody drożne ✅
    Hormony, biochemia (lipiec) ✅
    🧬mutacja MTHFR a1298c hetero

On 👨🏽(31lat) - w trakcie leczenia
    badanie nasienia 🪱(czerwiec): Ilość: 60,6 mln ✅ żywe: 69% ✅ koncentracja: 10,1 mln/ml🔻A+B: 43,5% ✅; morfo 1,8%🔻pH: 8,3🔻
  • Olisska Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule gratulacje 🥹🫶🏻 super historia, aż miałam ciarki jak czytałam 🙈 chyba to będą najszczęśliwsze i najbardziej pamiętne wakacje w Twoim życiu 🥰

Cysterka przytulam mocno 🫂😘

cysterka95, Saule lubią tę wiadomość

2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs (wcześniej jeden niedrożny jajowód, obniżone parametry nasienia i wysokie TSH)
    •niedoczynność tarczycy euthyrox 25
    09.24 - TSH 3,09
    11.24 - TSH 1,26
    03.25 - TSH 1,72
    09.25 - TSH 2,64 -> 50 mg

🤷🏼‍♀️Ona
    09.24- HSG oba jajowody drożne
    Badania 4dc
    FSH 6,44
    LH 3,24
    Estradiol 35
    Testosteron 26,62
    SHBG 31,70
    Prolaktyna 19,23
    AMH 4,72
    Ferrytyna 7,5 ❌ - ferroplex
    💁🏼‍♂️On
    Ilość plemników 224 mln
    Koncentracja 44 mln
    Ruch a 35%, ruch b 33%
    Morfologia 18% 🔥

Aktualnie 22 cs o rodzeństwo 🥲
    1. Aromek + ovitrelle ❌
    2. Aromek + ovitrelle ❌
    3. Aromek + ovitrelle ❌
    Sierpień- przerwa (biopsja endometrium)
    4. Aromek + ovitrelle ⏳

Team #rodzew2026 (nadal mam resztki nadziei 🥲)
  • S_va_88 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnMiPe wrote:
    Witam się z Wami i melduję mój bardzo zły dzień.
    Byłam na badaniach krwi, jutro zaktualizuje stopkę z wynikami na kompie, bo na telefonie mi się ciężko kopiuje, ale jest źle. Oprócz nadczynności tarczycy i to konkretnej wyszły mi jakieś kiepskie wyniki w moczu, w tym obecne ketony. Bardzo się obawiam cukrzycy, a IO już mam...

Byliśmy dzisiaj na urodzinach kolejnego dziecka wśród znajomych i bardzo mnie ruszyło to, że my takich urodzinek pewnie jeszcze długo nie wyprawimy. Jestem w 58dc, zaczęły boleć piersi, ale @ nadal brak. Bardzo mi smutno dzisiaj.

Przytulam Was dziewczyny za dzisiejsze biele. Doskonale wiem, co czujecie.
    Niestety wiem co czujesz z tymi urodzinami. Ja w wigilię dowiedziałam się o ciąży najbliższej kuzynki. Miesiąc różnicy z terminem by był. Mój maluszek🖤.
    I ja im bardzo gratuluję, i trzymam kciuki. Bo strata dzidziusia to ostatnia rzeczy jaką Matka powinna przechodzić.. Ale już luty, a ja sobie nie radzę z zazdrością i ten żal że mój synek odszedł........😓

21.09.2024 ⏸️
    09.10.2024 💚na USG
    14.11.2024 👼🖤

Suplementacja:
    🔹Pregna Start,
    🔹FoliActiv 400 Metylowany Kwas Foliowy,
    🔹Acard 75.

...masz moje słowo, wypełnię Twoje ramiona...
  • S_va_88 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule wrote:

Całuski i powodzenia!
    Tak się robi napad na bank🥰

Saule lubi tę wiadomość

21.09.2024 ⏸️
    09.10.2024 💚na USG
    14.11.2024 👼🖤

Suplementacja:
    🔹Pregna Start,
    🔹FoliActiv 400 Metylowany Kwas Foliowy,
    🔹Acard 75.

...masz moje słowo, wypełnię Twoje ramiona...
  • White1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Saule przeczytałam twoją historię z 5 razy 🤭 coś pięknego, gratulacje dla waszej trójki 🥰

Saule lubi tę wiadomość

👧26 🧑27⏳️05.24 (5cs) 💉01.25 (10cs)

✅️ MUCHa | drożność | tarczyca | AMH 6.16
    ✅️nasienie | DFI, HBA, MAR | ogólne badania
    ❌️ PCOS | IO | hiperandrogenizm | brak owulacji
    ❌️MTHFR homo | PAI-1 homo
    01-08.25 7 cykli stymulowanych Lametta + Zivafert

09.25 8 cykl stymulowany
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cysterka 🫂

Rest 😴😴😴
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam smuteczek, powinnam mieć owulację wczoraj, a dzisiaj wciąż temperatura na tym samym poziomie 🫣 oby to nie był cykl bezowulacyjny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego, 10:44

Rest 😴😴😴
    __

• Kaliope Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka wrote:
    Cześć, czy któraś z was stosowała Clostilbegyt? Dostałam receptę od lekarza i zastanawiam się jakie są szanse że jednak coś się wykluje 🐣

Hej, tak. U wielu dziewczyn zaskakuje. To lek pierwszego rzutu na indukcję owulacji, choć w ostatnich latach przy pcos lekarze skłaniają się ku Letrozole. Oba leki dają podobny efekt, choć mechanizm działania trochę inny. U mnie nie zaskoczyło, ale ja jestem nienormatywna.

Saule Gratulacje :)

AnMiPe Deynasu w sumie wszystko ładnie już napisała. Trzymam kciuki, żeby sytuacja się ustabilizowała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego, 09:53

Saule lubi tę wiadomość

Ja: 36, on: 35

✅usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
    📍AMH 22 ng/ml
    📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód, MTHFR C677 hetero
    ❌ przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
    ❌02.04.2025- chlamydia w wymazie- Azytromycyna/ 30.04.2025- negatywny, 7.05.2025- drugi negatywny, 14.05.2025- trzeci negatywny
    20.03.2025 ⏸️- beta 233
    02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
    09.04.2025 jest serduszko <3 crl 0,46 cm
    24.04.2025- crl 2,34 cm
    30.05.2025 niskie ryzyka, chłopiec
    Walczymy z cukrzycą ciążową, wielowodziem, makrosomią i przepływami. Proszę, zostań z nami 🙏
    29.07.2025 niewydolność szyjki- założenie szwu.
    ❤️🐣19.08.2025 Teoś urodzony w 25+2
  • Nayeli Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule gratulacje podwójne🥳 piękna historia! Takie niespodzianki to ja lubię 😁 pewnie się jutro wybierzesz na betę, jeśli tak to koniecznie nam się pochwal😊

Cysterka tulę🫂 chyba najgorsza jest taka niepewność. Oby nowy cykl się szybko zaczął. Trzymam kciuki żeby był tym pozytywnym❤️

AnMiPe kochana idź do lekarza, przegadaj temat. Jeśli podejrzewasz cukrzycę, a masz już IO to i tak dużo można zrobić dietą. Trzeba znaleźć tylko dobrego specjalistę i działać. Nie poddawaj się ❤️ co do urodzin, zawsze boli jak robimy wszystko co w naszej mocy a nie udaje się. Na wiele marzeń mamy wpływ, na to jedno wychodzi, że nieszczególnie.

👩🏻34 👨🏼‍🦱41 🐱

starania od kwietnia 2024 r.
    10.2024 biochem 💔

13 cs 🤞🏼 kwiecień
    21.04 ⏸️ ❤️
    23.04 beta - 626,17 mIU/ml, prog - 52,20 ng/ml
    25.04 1479 mlU/ml
    07.05 4,6 mm Pingwinka z ❤️
    29.05 2,6 cm do kochania 🥰
    18.06 prenatalne (6,4 cm zdrowego maleństwa)🩷
    16.07 ważę 150 g i jestem siłaczką😻
    13.08 połówkowe (340 g słodkiej dziewczynki )
    10.09 670 g Skarba ❤️

preg.png
  • Saule Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    Ja mam smuteczek, powinnam mieć owulację wczoraj, a dzisiaj wziąć temperatura na tym samym poziomie 🫣 oby to nie był cykl bezowulacyjny
    A może przesunęła Ci się owulacja i temperatura jeszcze zaskoczy?

Starania od 9/24
    👩 33
    👦 32

👩 wszystkie badania ok poza FSH 9,8 (do sprawdzenia)

zdrowy tryb życia, zioła ojca sroki, suplementy: d1000, omegamedstart, wit c, b12

szczęśliwa wegetariańska para 🩷
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saule ogromne gratulacje ❤️
    Ja też mam takiego pryszcza okresowego, tylko na razie on przychodzi. Ale dajesz nadzieję ❤️

Cysterka, u mnie wczoraj też osteczna biel. W piątek odstawiłam Dupka i czekam na nowy cykl. Myślę, że dziś lub jutro nadejdzie :(

Saule lubi tę wiadomość

👱‍♀️❤️👨29&38

Starania o pierwsze 👶🩷🩵

👱‍♀️
    ❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego
    ❌Hashimoto
    ✅MUCHa
    ✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
    ✅Kariotyp
    ❌BX, jeden KIR implantacyjny
    ❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
    TSH (0,80)
    Anty TPO (134) ❗
    AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌

👨
    Koncentracja (114,4 mln)
    Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
    Morfologia (2 %) ❌

🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    I procedura ❌
    📆05.2025 - Bemfola 225, Menopur 100 -pobrano 4🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️

II procedura 🙏
    📆01.08.2025
    - Elonva 150, Gonal 150, Menopur 150
    - ❄️ 4AA ->PGT-A ⌛

‼️ Helikobakter pylori

A ch*j z tym wszystkim!
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Saule ale jaja, podwójne gratulacje rozbiłaś faktycznie bank 😍 teraz już z górki, dzidzia i ślub, to będzie prawdziwie piękny czas w Twoim życiu, czerp z niego jak najwięcej dobrą i miłości ❤️😊

@Cysterka przytulam mocno 🫂

@Chochlik może dopiero owulka będzie, trzymam kciuki, żeby to nie był cykl bezowulacyjny 🤞☘️

Dziewczyny, ja Was cały czas czytam na bieżąco, ale nie mam czasu się odnieść do wszystkich, mega intensywny weekend a kolejny tydzień i dalej się nie szykuje luźniej 😅 niezmiennie jednak wiecie, że za każdą trzymam kciuki bardzo mocno i tulę za wszystkie rozczarowania !

cysterka95, Chochlik12, White1, Nayeli, DreamBee, S_va_88 lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

14 cs start! Ostatnia próba ->🩸

Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 16 lutego, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loraa wrote:
    Saule ogromne gratulacje ❤️
    Ja też mam takiego pryszcza okresowego, tylko na razie on przychodzi. Ale dajesz nadzieję ❤️

Cysterka, u mnie wczoraj też osteczna biel. W piątek odstawiłam Dupka i czekam na nowy cykl. Myślę, że dziś lub jutro nadejdzie :(

Ehh zbijam smutnego żółwika 👊🏻 nabierzemy siły i walczymy od nowa 🫂

Loraa, S_va_88 lubią tę wiadomość

👫 30 & 30

‹‹ 115 116 117 118 119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ