Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻
Odpowiedz

Luty błagam nie rób jaj i mi bobo w końcu daj 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • Zosia667 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poproszę o definicję słowa "dupek" bo nie ogarniam a często się tutaj przewija 😜

👸33 🧔 33
    👩‍❤️‍👨 Rozpoczęcie starań od 10/2024
    👩‍❤️‍👨💊 Naturell Folian, B Complex, Wit.C, Wit.D+K2, Omega3, Magnez, Cynk
    👸 Cykle 26-29 dni, ⁉️Lekkie plamienia (brązowe na kilka dni przed spodziewaną miesiączką) które wcześniej traktowałam jako początek miesiączki)
    6cs
    👸 ✓USG ✓Morfologia ✓Mocz ❗TSH-2,730
    👸 ✓estradiol ✓LH ✓FSH ✓prolaktyna ✓testosteron
    👸 ✓FT3 ✓FT4 ✓antyTPO ✓antyTG
    👸 💊Euthyrox 12.5mcg, Jod 400 µg, Miovelia NAC, Olej z wiesiołka (brak rezultatów)
    👸 24.02 pęcherzyk 17mm | 28.02 potwierdzona owu | 🤞⏳ 👸progesteron 20,20 | estradiol 192 - 7dpo
    C.d.n.
    Testowanie odwołane - plamienie już wjechało 😞 czekam na 🐒
    👸🩺03/25 wyniki cytologii ✓wirusy
    👸🩺03/25 Gin
    👸🩺04/25 Endo: USG Tarczca+TSH
    🧔🩺
  • Nana11 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agni97 wrote:
    W zasadzie nic konkretnie nie mówią. Jednym się udaje zajść przy karmieniu w ciążę bez problemu, innym (w tym chyba mi) trudniej 🤷🏻‍♀️ ciężko się pogodzić trochę, zwłaszcza, że człowiek marzył o małej różnicy wieku, bez powrotu do pracy.. no ale chyba po prostu nie można nic planować.
    Jeszcze gdyby cykle nie wróciły, gdyby były nieregularne, gdyby tej owulacji nie było, no to wzięłabym na klatę, ale jest wszystko i takie małe czynniki mogą już zaburzyć wszystko..
    Przepraszam, nie powinnam się tak wyżalać, bo wiem, że moje problemy to nic. Człowiek za bardzo patrzy przez różowe okulary chyba.

Nie przepraszaj, każdy ma swoje problemy, ja tam doskonale rozumiem, że to też jest ciężka sytuacja. Ma się jakieś plany, chce człowiek to jak najlepiej połączyć, a i tak nie wychodzi 🤷‍♀️ Też się często strasznie nastawiam, a później jest ogromne rozczarowanie, ciężkie uczucie...

S_va_88 lubi tę wiadomość

• Ola8999 Autorytet

Wysłany: 20 lutego, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliuszka_2024 wrote:
    Też mam przypadek takich znajomych..nie mogli,badania słabe...więc poszli na im vitro co się okazało w trakcie zajścia przez in vitro udało im się naturalnie też i tak mają bliźniaczki ale jedna z in vitro a druga z naturalnego poczęcia ..więc natura lubi zaskakiwać. Sami byli w szoku
    O kurcze mega sytuacja !

♀️35 ♂️37
    start 06.2023
    AMH 1.2 🤔
    Morfo 2% ruch 3+19+7% koncentracja 116mln
    Drożność ☑️
    5 cykli stymulowanych ❌
    Biopsja endometrium stan zapalny cd138 9/1, przeleczony 💊
    Histeroskopia hist pat: polipy endometrialne
    ➡️ IV IUI ❓
  • Ola8999 Autorytet

Wysłany: 20 lutego, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia667 wrote:
    Poproszę o definicję słowa "dupek" bo nie ogarniam a często się tutaj przewija 😜
    Duphaston, sztuczny progesteron.

almost.there, Zosia667, S_va_88 lubią tę wiadomość

♀️35 ♂️37
    start 06.2023
    AMH 1.2 🤔
    Morfo 2% ruch 3+19+7% koncentracja 116mln
    Drożność ☑️
    5 cykli stymulowanych ❌
    Biopsja endometrium stan zapalny cd138 9/1, przeleczony 💊
    Histeroskopia hist pat: polipy endometrialne
    ➡️ IV IUI ❓
  • Lena93 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziewczyny proszę o radę. Wczoraj po raz pierwszy po 1,5 roku starań miałam pozytywny test ciążowy, na dwa dni przed planowaną miesiączką - w 27 dc. Dzisiaj zrobiłam betę, wynik: 26,4 i progesteron 12,600 ng/ml - niby w normie ale nisko. We wtorek miałam lekkie brązowe plamienia, w środę i dzisiaj też, tylko widoczne przy podcieraniu. Bielizna jest czysta. Lekarza mam dopiero we wtorek. Nie mam dupka, luteiny nic. Nie wiem czy nie gnać na Izbę Przyjęć czy wyniki są w normie. To moja pierwsza ciąża i błądzę po omacku.

• Powder Ekspertka

Wysłany: 20 lutego, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie mi, jakie macie podejście w ciągu tych dwóch tygodni oczekiwania po owulacji do lampki wina, albo drinka? Bo jestem już tak zeschizowana, że zaczęłam się bać, że ta lampka wina może spowodować, że się nie uda. Przestałam też brać cieplutkie kąpiele, które bardzo lubię i nie wiem, czy słusznie, czy na tym etapie to jeszcze nie ma znaczenia?

💁🏻‍♀️ 33 💁🏻‍♂️ 33 🐶 2 🐶 4

🔮Bez antykoncepcji since 02.2024
    🔬Świadome staranie: 02.2025

⏳2 cs in progress

👩🏻‍🦱ona
    🩺 niedoczynność tarczycy
    💊 kwas foliowy, witamina D3, euthyrox, brintellix
    🔬AMH 2,04 ng/ml

🧔🏻‍♂️on
    🔜 badanie nasienia
  • brilka Autorytet

Wysłany: 20 lutego, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy wyniki nasienia 🥹 Koncentracja wzrosła z 5 mln do 11 mln/ml, całkowita ilość z 27 mln do 39 , ruchliwość z 48% do 71%, morfologia z 4% do 5% i mamy na wynikach pierwszy raz dopisek "wyniki w normie" 🥹 Mamy też wynik mioxsys i tu akurat wyszedł podwyższony stres oksydacyjny, czekamy jeszcze na fragmentację DNA.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego, 16:59

ater, Marzycielka94, Powder, Loraa, White1, zorilla94, onalola, snieżka, Agni97, Justa28, karczoch321, sandrac_94, Darrika, Mardotka, Chochlik12, Dżozu, ellevv, cysterka95, Olisska, Finch11, DreamBee, Claudii, Nana11, Sreberko, almost.there, Pdes, Siasi, Meggi_**, Zosia667, Dalia, dailydamn, izzou97, Deyansu, Pustynia, Monini15, Treaclynat, Kaliope, AnitaK, S_va_88, AnMiPe, Mstka, Iskiereczka00, Marcia03, Hope🍀 lubią tę wiadomość

Starania od 04/24, od 11/24 z pomocą medyczną 💉
    13 cs ✨

❌ niedrożny kanał szyjki macicy

03/25 kariotypy ⏳
    04/25 badanie drożności jajowodów z poszerzeniem kanału szyjki macicy, histeroskopia
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 20 lutego, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brilka ❤️❤️❤️ ja również dziękuję za ten post. Ja wiem, że to nie jest tak, że jak się nie uda naturlanie zajść w ciążę do 5/6 cyklu to znaczy, że będzie problem. Czasem wszytko jest ok i uda się np. dopiero po 2 latach. Sama mam przypadek w rodzinie, gdzie udało się zajść naturlanie po 16 latach. Nadzieji nie wolno tracić nigdy.

Tylko każdy nieudany cykl po prostu boli, jeszcze jak się ma wrażenie, że w około wszyscy zachodzą szybciej. A my się tak staramy, robimy wszystko co trzeba a tu znów biel i @. Do tego jeśli jeszcze dochodzą jakieś problemy zdrowotne.

Ja głęboko wierzę, że do końca roku każda z nas zobaczy te ulragnione ⏸️ 🩷🩵

AnitaK, S_va_88 lubią tę wiadomość

👱‍♀️❤️👨29&38

Starania o pierwsze 👶🩷🩵

6 cs 🤷🏼‍♀️
    ⏸️ 0 razy

03.04.2025 - USG endometriozy
    28.04.2025 - wizyta w Klinice Niepłodności

👱‍♀️
    Podejrzenie endometriozy
    FSH (8,72)
    Reszta badań niebawem
    👨
    Badanie nasienia niebawem
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 20 lutego, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Mamy wyniki nasienia 🥹 Koncentracja wzrosła z 5 mln do 11 mln/ml, całkowita ilość z 27 mln do 39 , ruchliwość z 48% do 71%, morfologia z 4% do 5% i mamy na wynikach pierwszy raz dopisek "wyniki w normie" 🥹 Mamy też wynik mioxsys i tu akurat wyszedł podwyższony stres antyoksydacyjny, czekamy jeszcze na fragmentację DNA.
    Do tego cudowne wieści!

Jak tego dokonaliście? 😍

👱‍♀️❤️👨29&38

Starania o pierwsze 👶🩷🩵

6 cs 🤷🏼‍♀️
    ⏸️ 0 razy

👱‍♀️
    Podejrzenie endometriozy
    FSH (8,72)
    Reszta badań niebawem
    👨
  • Agni97 Autorytet

Wysłany: 20 lutego, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet dostałam potwierdzenie, że dupka mogę przestać brać, bo to nie ma sensu. także czuję się jakbym dostała dzisiaj bielą po oczach ☹️ trzymam za Was wszystkie kciuki, a ja chyba będę musiała się wyłączyć z tego wszystkiego na kilka miesięcy.

👩🏻 28 👱🏼‍♂️29 🐶 3

👶🏻 2024 (w 1 cs)

od 10.2024 starania o drugiego bobasa 🤞
    12.2024 cb 💔
    25.02. ⏸️🥹
    beta 48,20 mIU/ml
    prog 19,97 ng/ml

27.02. beta 110,15 mIU/ml
    prog 23,40 ng/ml

18.03. 🩺 pierwsze USG

nadal kp 🤱🏻
  • brilka Autorytet

Wysłany: 20 lutego, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loraa wrote:
    Do tego cudowne wieści!

Jak tego dokonaliście? 😍
    Po tych ostatnich koszmarnych wynikach mąż zmienił gatki na luźne bokserki, stał więcej przy biurku, kot dostał bana na spanie na kolanach 😅, codziennie pił sok pomidorowy i brał dużo supli osobno.

Już chyba nawet tej drożności nie będę tak przeżywać, bo przynajmniej teraz czuję sens robienia tego badania 😂

Loraa, Dżozu, karczoch321, Olisska, Finch11, DreamBee, Meggi_**, Monini15, Treaclynat, Kaliope, AnitaK, S_va_88 lubią tę wiadomość

Starania od 04/24, od 11/24 z pomocą medyczną 💉
    13 cs ✨

❌ niedrożny kanał szyjki macicy

03/25 kariotypy ⏳
    04/25 badanie drożności jajowodów z poszerzeniem kanału szyjki macicy, histeroskopia
  • onalola Autorytet

Wysłany: 20 lutego, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powder wrote:
    A powiedzcie mi, jakie macie podejście w ciągu tych dwóch tygodni oczekiwania po owulacji do lampki wina, albo drinka? Bo jestem już tak zeschizowana, że zaczęłam się bać, że ta lampka wina może spowodować, że się nie uda. Przestałam też brać cieplutkie kąpiele, które bardzo lubię i nie wiem, czy słusznie, czy na tym etapie to jeszcze nie ma znaczenia?

Dziewczyny mi tu kiedyś napisały, żyj tak jakbyś nie była w ciąży. Pij alkohol, chodź na saunę ( tu lekarz też mówił że macica sobie poradzi),nie ma co się ograniczać a co by było gdyby. więc i pije jakieś wino, i biorę ciepłe kąpiele

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego, 16:41

White1, Powder, Olisska, Marzycielka94, Foksik 🦊, Czajnik, AnitaK lubią tę wiadomość

2 cs 11/24 cb 💔

03.2025 5cs 🙌

11.03 konsultacja inny gin
    torbiel krwotoczna 😪

Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magne b6 forte , inozytol needed
    Duphaston 2x1
    Luteina 1x1 na wchłonięcie torbieli
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 20 lutego, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Po tych ostatnich koszmarnych wynikach mąż zmienił gatki na luźne bokserki, stał więcej przy biurku, kot dostał bana na spanie na kolanach 😅, codziennie pił sok pomidorowy i brał dużo supli osobno.

Już chyba nawet tej drożności nie będę tak przeżywać, bo przynajmniej teraz czuję sens robienia tego badania 😂
    Dokładnie! A może ta drożność to akurat będzie to!😀

👱‍♀️❤️👨29&38

Starania o pierwsze 👶🩷🩵

6 cs 🤷🏼‍♀️
    ⏸️ 0 razy

👱‍♀️
    Podejrzenie endometriozy
    FSH (8,72)
    Reszta badań niebawem
    👨
  • White1 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onalola wrote:
    Dziewczyny mi tu kiedyś napisały, żyj tak jakbyś nie była w ciąży. Pij alkohol, chodź na saunę ( tu lekarz też mówił że macica sobie poradzi),nie ma co się ograniczać a co by było gdyby. więc i pije jakieś wino, i biorę ciepłe kąpiele
    Apropo - idę na babski wypad na sauny 10dpo seans na godzinę, ale myślę, że ja pewnie po 10 min będę przerwy robić 😅 przeprowadziłam mocną debatę z ChatGPT na ten temat i ostatecznie idę i nie planuję mieć wyrzutów sumienia ☺️

Darrika, Powder, Dżozu, karczoch321, snieżka, Finch11, Pdes, Siasi, Meggi_**, Kaliope, AnitaK, S_va_88 lubią tę wiadomość

👧25🧑26 🐈🐈
    ⏳️ od 05.24 💉od 01.25

👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji
    🧑 M3% Ruch A+B 26% PH 8.1
    🔜rozszerzone badania nasienia

❌️01 Lametta + Zivafert
    ❌️02 Lametta + Zivafert
    ⏳️03 Lametta + 18.03 wizyta 13dc
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 20 lutego, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Mamy wyniki nasienia 🥹 Koncentracja wzrosła z 5 mln do 11 mln/ml, całkowita ilość z 27 mln do 39 , ruchliwość z 48% do 71%, morfologia z 4% do 5% i mamy na wynikach pierwszy raz dopisek "wyniki w normie" 🥹 Mamy też wynik mioxsys i tu akurat wyszedł podwyższony stres antyoksydacyjny, czekamy jeszcze na fragmentację DNA.

Brilka na maxa się cieszę 💖💖💖 daje to dużo nadziei!

brilka, S_va_88 lubią tę wiadomość

14. cykl starań o 1. dziecko 👶🏻❤️

🐯 Ona, 28 lat – PCO/PCOS?, AMH 6,94 🤔
    🦁 On, 26 lat – walka o lepsze parametry nasienia trwa (rezultaty 4 miesięcy diety, supli i ruchu):

🔹 Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
    🔹 Koncentracja: 11 mln/ml → 37,1 mln/ml 🚀
    ⚠️ Ruchliwość: A+B = 6% → 11,5% 🐢
    ⚠️ Morfologia: 2% → 2% (bez zmian) 😕
    ⚠️ Żywotność: 74% → 32% 📉
    ⚠️ Lepkość: było ok → teraz (++) 🤷‍♀️
    ⚠️ HBA: 43%

Dieta, suplementacja i zdrowe nawyki – tego się trzymamy! 🥗💊🏃‍♂️
    Androlog? Rozkłada ręce… 🤦‍♂️
    __
    „ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • onalola Autorytet

Wysłany: 20 lutego, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White1 wrote:
    Apropo - idę na babski wypad na sauny 10dpo seans na godzinę, ale myślę, że ja pewnie po 10 min będę przerwy robić 😅 przeprowadziłam mocną debatę z ChatGPT na ten temat i ostatecznie idę i nie planuję mieć wyrzutów sumienia ☺️

Idź i się grzej!
    Ja się coś ostatnio z nim dogadać nie mogę 🤣 styki mu się palą na moje durne pytania

White1, Finch11, AnitaK lubią tę wiadomość

2 cs 11/24 cb 💔

03.2025 5cs 🙌

11.03 konsultacja inny gin
    torbiel krwotoczna 😪

Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magne b6 forte , inozytol needed
    Duphaston 2x1
    Luteina 1x1 na wchłonięcie torbieli
  • Ona_39 Autorytet

Wysłany: 20 lutego, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chochlik12 wrote:
    Brilka na maxa się cieszę 💖💖💖 daje to dużo nadziei!

Dołączam do gratulacji, a na zachętę powiem Ci Brilka, że moje doświadczenia z drożności są spoko, chwila dziwnego bólu i po sprawie. To było sono z pianką u mnie. My też zanotowaliśmy poprawę wszystkich parametrów poza morfologią, która zjechała do zera 🤷🏻‍♀️ nie wiem, czy to przez słodycze czy co... Nasz sposób to też luźne gatki, suple osobno, suple razem, przecier pomidorowy jak najczęściej do różnych dań, NAC.

Podobno narzekanie na forum działa, to chciałam ponarzekać, że jestem w pierwszej fazie cyklu, a pęcherzyka dominującego brak 🫤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego, 17:15

• Nadzieja32 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jestem nowa, staramy się z mężem od niedawna. Moja historia medyczna jest dość długa, ale na razie próbujemy naturalnie, choć może być ciężko. Odstawiłam anty po 13 latach brania. Oczywiście złapałam zapalenie i musiałam brać antybiotyk doustnie i dopochwowo. Dziś 31 dzień cyklu, okresu nadal nie ma. Podbrzusze coś pobolewa, ale tylko tyle. Czy antybiotyki mogą wydłużyć cykl? W wieku 18 lat zdiagnozowano mi też PCOS i trochę się też obawiam, że po prostu ono zaczyna dawac o sobie znać.

👩31 🧔‍♂️37
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO
  • Dorii Znajoma

Wysłany: 20 lutego, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja32 wrote:
    Cześć. Jestem nowa, staramy się z mężem od niedawna. Moja historia medyczna jest dość długa, ale na razie próbujemy naturalnie, choć może być ciężko. Odstawiłam anty po 13 latach brania. Oczywiście złapałam zapalenie i musiałam brać antybiotyk doustnie i dopochwowo. Dziś 31 dzień cyklu, okresu nadal nie ma. Podbrzusze coś pobolewa, ale tylko tyle. Czy antybiotyki mogą wydłużyć cykl? W wieku 18 lat zdiagnozowano mi też PCOS i trochę się też obawiam, że po prostu ono zaczyna dawac o sobie znać.

Pewnie mogą, ja przy infekcji miałam idealnie przesunięte tyle ile dni trwało leczenie infekcji. Natomiast jeżeli miałaś diagnozę PCOS to moim zdaniem warto skonsultować się z lekarzem.

👩🏻 92
    👨🏻 92

Początki starań 2024
    03/24 💔 9tydz
    10/24 💔 7tydz

✅ tarczyca
    ✅wit B12 , wit D
    ✅progesteron
    ❌ ferrytyna, prolaktyna, LH/FSH, estradiol
    ✅ANA
    ✅P/c. p. kardiolipinie

?? trombofilia
    ?? nasienie
    ?? bakterie
    ?? KIR

💊 Ovarin, wit D
  • Nadzieja32 Koleżanka

Wysłany: 20 lutego, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorii wrote:
    Pewnie mogą, ja przy infekcji miałam idealnie przesunięte tyle ile dni trwało leczenie infekcji. Natomiast jeżeli miałaś diagnozę PCOS to moim zdaniem warto skonsultować się z lekarzem.

U lekarza byłam po skończeniu leków, żeby się upewnić, że już jest ok. Na tej moment jajniki, macica i endometrium wyglądają dobrze, jeszcze po odstawieniu anty. Na badania hormonalne jest jeszcze za wcześnie, mówią mi, że minimum 3 miesiące od odstawienia musi minąć. Ten cykl mamy się starać normalnie, a na kolejne dwa, z racji historii bardzo nieregularnych cykli, dostałam Clostilbegyt, żeby brać od 3 do 7 dnia cyklu. I tak się zastanawiam czy to dobry pomysł, żeby tak szybko stymulować cykl.

👩31 🧔‍♂️37
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO
‹‹ 147 148 149 150 151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ