Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
To fakt. Sama tez jeszcze mam nadzieję ale juz tyle razy to przerabialam ..
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Gigi gratuluję oby spokojnie było do końca dziewiątego miesiąca
LiluEvans tulę mocno
Ja też już czekam na @ zastanawiam się czy cykl mi do normy wrócił? objawy małpowe już się pierwsze pojawiają, owulację miałam około 15-16 dnia, faza lutealna poza poprzednim cyklem 12 dni, więc jeśli po poronieniu organizm doszedł do siebie to @ będzie 25-26 lutego
w lutym nie testuję bo staranek nie było ale już czekam na marzec jak dobrze sobie liczę i nic mi się nie przesunie to okres w marcu zbiegnie mi się z terminem w jakim miałam okres dokładnie 5 lat temu gdy zaszłam w ciążę z synem - może będzie powtórka z rozrywki
pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam kciuki za testujące -
Zuza_22 wrote:Lady Savag ja miałam takue cyrki w zeszłym cyklu, a nie karmie od 5 miesięcy...
no właśnie, krótki ostęp czasu, ja ostatnio mleko miałam 16 miesięcy temu!! Dziewczyny z belly mi piszą by sobie zbadać prolaktynęZuza_22 lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:no właśnie, krótki ostęp czasu, ja ostatnio mleko miałam 16 miesięcy temu!! Dziewczyny z belly mi piszą by sobie zbadać prolaktynę
A wg nich po co? To może byc jakis zły objaw?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 10:54
-
Lady dziewczyny Ci bardzo dobrze radzą, wyciek z piersi może być objawem podwyższonej prolaktyny, która z kolei może blokować owulację. Ja co prawda nie miałam wycieku, ale prl była dwukrotnie ponad normę i dostałam bromegron na obniżenieW 11cs udało się !!!
aligoastenoteratozoospermia:(
Teraz już tylko teratozoospermia, ale chłopacy dali radę
-
hej dawno mnie tu nie bylo, ale musialam zrobic sobie przerwe. bylam zalamana tym 35 mm pecherzykiem ale po dupku sie zmniejszyl:) wczoraj bylam na kontroli 4dc co prawda ten stary nie zniknal ale jest nowy 13 mm i mamy zielone swiatlo do dzialan, probujemy bez zadnych lekow - za 10 dni do kontroli czy byla owulacja:)
Lady Savage, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Mój organizm jest głupi ;/ mam wyciek siary z lewej piersi, a w ciąży nie jestem , bo beta to wykluczyła.
Kochana poradziłabym zbadać prolaktynę, bo ponoć jest coś jak mlekotok, gdy jest za wysoka.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Mamao wrote:Lady dziewczyny Ci bardzo dobrze radzą, wyciek z piersi może być objawem podwyższonej prolaktyny, która z kolei może blokować owulację. Ja co prawda nie miałam wycieku, ale prl była dwukrotnie ponad normę i dostałam bromegron na obniżenie
Zgadzam się i ja właśnie przez prl jestem na bromku i bez owulacji byłam.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml