Majowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny ! Mam pytanie, bo może któraś z Was miała podobnie. Wiem, że spora ilość dziewczyn bierze olej z wiesiołka, czy odczuwacie jakieś "skutki oboczne"? ( chodzi mi o zmiany w @) Ja olej jem już od kilku miesięcy, ale nigdy nie miałam tak jak teraz, ostatni miesiąc zażywałam olej innej firmy, może stąd ta zmiana. mój okres trwał miałam 2 dni ( zazwyczaj mam 5 dni) i był taki bardzo, bardzo lichy, nie wiem czy to skutek brania tego oleju, czy jakaś inna jest tego przyczyna?
Pozdrawiamklaudia -
Wiecie co dziewczyny właśnie zauważyłam, ze mam plamienie takie jak przed okresem. Tzn. na wkładce jest takie jasno brązowe, a na papierze wygląda jak różowe. Kurcze, czyżby jutro miała przyjść @? To za wcześnie o 10 dni. Nic juz nie rozumiem. Nie przyjmuje żadnych leków, ani nic
-
Cześć dziewczyny, ja dziś nie do życia... dawno nie zaglądalam,aż ze trzy dni.., ktoś zaciążył?
Ja od 6 na nogach a pogoda tylko dobija i o niczym innym jak o snie nie marzę..Bylam dziś 30 km od domku za praca dorywczą, od 12 czerwca ide do apteki a teraz chciałam do cukierni na miesiąc i co oni mi proponują? 1550 zł na rękę, praca od pn do soboty + co druga niedziela od 6-22 godz.. plus mo dojazd i powrót (30 km w jedną stronę= 60 zł na benzynkę dziennie)... Umowa zlecenie... Pohu***ali chyba. Jestem zawiedziona i smutna (też). Kupiłam sobie też olejek p.rozstępom z Rossmanna i jest cudowny, po 4 dniach mam juz taka skórę gladziutką i sprężystą, ale nakładam 2 razy dziennie... fantastyczny produkt!!! I ten zapach...mmmm... No, to tyle chyba.. Mam gorączkę też, ale przecież nic nie wezmę bo nie wolno.. Jutro znów o 6 pobudka i dojazd do gina na 11, w koncu posłucham serdusia malutkiego... Aha- nie wiem czy to już, ale mam brzuszek... Dodam, że ważę 45 kg w porywach więc...wystaje. a piersi mam jak moje udo. No komicznie wyglądam..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Klif wrote:Dziewczyny powiedzcie mi, czy któraś miała takie plamienie 10 dni przed @? Dziś mam 6 dzień fl, zwykle ta faza trwa 14-15 dni. Kurcze, nie ogarniam tego.
a może to plamienie implantacyjne hm? albo na owu..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
;oniqa wrote:Emilka podaj nazwe tego kremu
olejek Babydream fur Mama 300 ml jakoś za 8-9 zl;oniqa lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Klif wrote:Wiecie co dziewczyny właśnie zauważyłam, ze mam plamienie takie jak przed okresem. Tzn. na wkładce jest takie jasno brązowe, a na papierze wygląda jak różowe. Kurcze, czyżby jutro miała przyjść @? To za wcześnie o 10 dni. Nic juz nie rozumiem. Nie przyjmuje żadnych leków, ani nic
Ja mam dokładnie takie samo plamienie a dziś jest dzień mojej planowanej miesiaczki, która się nie rozkręciła jeszcze... też nie wiem co to znaczy ale w takim przypadku jeśli @ nie przyjdzie robić jutro rano test mimo tych plamień, jak myślicie???