MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja miałam plamienia po zioołach ojca sroki. jak przestałam pić to wszystko wróciło do normy.
życzyłabym tobie aby to plamienie było owulacyjne ;)masz jakieś inne dolegliwości ? -
Wyniki mam dobre..wszystko w normie szukamy dalej przyczyny...jutro do ginekologa i zobaczymy co powie..jedynie co mi wyszlo to mam przepukline na linii bialej.krechy. i watrobowe powiekszone ...a tarczyca i morfologia jest okAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Dominisia witamy Nosek do góry, nowy cykl - nowa szansa
Klamka82, kuzmoni1, Dominisia883 lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
katepr wrote:Toooney oby maj był szczęsliwy chociaz 14 lat to baaardzo długi czas..ivf to też nie koniec świata
Marilen mam nadzieję że wyniki tym razem bedą lepsze
Dziekuje ale dla mnie ivf to nie koniec swiata ja na to czekam jak na zbawienie -
nick nieaktualnyToonney wrote:Tak bylam w ciazy 4 razy ale wszystkie stracilam
Przykro mi znasz przyczynę?
Ja jednak mierzę temperaturę. Mam jakieś jazdy hormonalne, a początek wykresu skacze. Boję się, że owu nie będzie. Chociaż nie mam ku temu przesłanek. Ja chyba jednak muszę widzieć... -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, dzisiaj rozmawiałam z moim żeby zrobił badania nasienia ale niestety nie pali się do tego....
Muszę się sama przebadać wszerz i wzdłuż ale już mnie powoli szlak trafia, bo tak to wszystko ok, chce drugiego dziecka, chętnie się stara oczywiście ale jak się już trochę " poświęcić " to po co???
Mam doła dzisiaj... po co ja mam walczyć i na siłę szukać problemu tylko w sobie??
Sorry za smęty, taki dzisiaj mam gorszy dzień, normalnie optymistycznie podchodzę mimo prawie 1,5 roku starań... -
Klamka82 wrote:Hej dziewczyny, dzisiaj rozmawiałam z moim żeby zrobił badania nasienia ale niestety nie pali się do tego....
Muszę się sama przebadać wszerz i wzdłuż ale już mnie powoli szlak trafia, bo tak to wszystko ok, chce drugiego dziecka, chętnie się stara oczywiście ale jak się już trochę " poświęcić " to po co???
Mam doła dzisiaj... po co ja mam walczyć i na siłę szukać problemu tylko w sobie??
Sorry za smęty, taki dzisiaj mam gorszy dzień, normalnie optymistycznie podchodzę mimo prawie 1,5 roku starań...Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -
Dziewczyny a jakie badania ogolne polecacie na poczatek staran? Zastanawiam sie od czego zaczac po odstawieniu tabsow. Folik biore profilaktycznie od poczatku marca.
Kurde tak podczytuje Was i bardzo mi przykro,ze kazdy "nie ma po rowno".. Zdaje sie to niby takie "proste" zajsc w ciaze jak poslucham w swoim otoczeniu ale jak poczytam tu na forum ile kobiet czeka na taki cud to az serce sie kraja:/ Trzymam kciuki za Wasze udane cykle dziewczyny. Musi sie udac w koncu! -
iNso87 wrote:Dziewczyny a jakie badania ogolne polecacie na poczatek staran? Zastanawiam sie od czego zaczac po odstawieniu tabsow. Folik biore profilaktycznie od poczatku marca.
Kurde tak podczytuje Was i bardzo mi przykro,ze kazdy "nie ma po rowno".. Zdaje sie to niby takie "proste" zajsc w ciaze jak poslucham w swoim otoczeniu ale jak poczytam tu na forum ile kobiet czeka na taki cud to az serce sie kraja:/ Trzymam kciuki za Wasze udane cykle dziewczyny. Musi sie udac w koncu!Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -
W wynikach wyszlo ze mam cos.z watrobą i mi.moja.lekarka powiedziala ze to przez tabsy..masakra teraz bede sie leczyc przez te swiństwo na wątrobe bo.mi tak zniszczylyAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .