MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Magda,
jak skoncze tabsy, odczekam pare dni i zabieram sie za badania.
Poszukam jeszcze u siebie w miescie czy sa w innym lab takie zbiorowe jak w diag. Najwyzej cos dodam cos odejme,dlatego Was zpytalam jakie mialyscie badania,bo ja jestem zielona.. Chcialam isc z tym do gina ale poki co moj "stary" jest powiedzmy,ze nieosiagalny,dluga historia,poprostu zamkneli przychodnie nagle i tyle.. Od paru msc jestem w poszukiwaniu konkretnego gina. Wolalabym na nfz, bo powiem szczerze,ze nie chce duzo kasy poswiecic na prywatne wizyty. Wole przyoszczedzic i cos dziecku kupic. Narazie jestem umowiona w jedno miejsce w polowie maja i zobaczymy. Dlatego tez szukam chociaz badan prywatnych w calym zestawieniu,zeby wiedziec co tam sie dzieje w moim organizmie na poczatku staran. Tak to pewnie bym poszla do swojego gina i powiedzialby,z sie staram to pewnie sam by wyslal. U nowego nie wiem na co bede mogla liczyc.
Co do kalendarz to slyszalam fajne opinie na jego temat,sama sie zastanowie nad kupnem. A o przypince pierwsze slysze ale tez fajna akcja
-
Agulaa30 wrote:Ja brałam Levomine 8 lat. A jak watrobe sobie popsułam...masakra...dzisiaj miałam powtórne badania własnie w tym kierunku ..
-
o ja się witam w maju. Ja za Wami dziewczyny z wątku na wąek z miesiąca na miesiąc:) Czytam czytam i lajkuje;)
dziś termin @ ale czekam cierpliwie. Natomiast 8 maja lece na laparoskopię i zobaczymy co tam u mnie z ukł. rozrodczym i jak ta cholerna drożność Pozytywnie nastawiona jak nigdy bo ktoś nareszcie mnie posluchal i zajrzy do środeczka (5 operacji jelitowo tarczycowych za mną- bo ja taka bida powycinane bebechy haha)
Milego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 12:11
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati88 wrote:o ja się witam w maju. Ja za Wami dziewczyny z wątku na wąek z miesiąca na miesiąc:) Czytam czytam i lajkuje;)
dziś termin @ ale czekam cierpliwie. Natomiast 8 maja lece na laparoskopię i zobaczymy co tam u mnie z ukł. rozrodczym i jak ta cholerna drożność Pozytywnie nastawiona jak nigdy bo ktoś nareszcie mnie posluchal i zajrzy do środeczka (5 operacji jelitowo tarczycowych za mną- bo ja taka bida powycinane bebechy haha)
Milego dnia!
a ja z Tobą :DDPati88 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
kuzmoni1 wrote:Ej ale skad sie te przypinki zalatwia bo nie rozumiem jakies instrukcje?
mamaginekolog sprzedaje taki segregator "Jestem kobietą". To jest segregator medyczny. Ma jeszcze inne rzeczy. Ale do każdego zamówienia (czy związanego z ciążą czy nie) dodawana jest przypinka "jestem w ciąży" i narosło takie przekonanie, że jest szczęśliwa i dziewczyny, które ją dostają zachodzą w ciąże więc wysyłają innym - "na szczęście"
Możesz sobie zamówić swój segregator i będziesz miała przypinkę. Kosztuje on 49zł plus przesyłka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 13:08
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Możesz też wejść na profil mamaginekolog na instagramie i dogadać się z jakąś dziewczyną, żeby Ci wysłała, jeśli nie chcesz segregatora Ale ja polecam zakup, segregator jest na prawdę świetny i przydaje się32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:mamaginekolog sprzedaje taki segregator "Jestem kobietą". To jest segregator medyczny. Ma jeszcze inne rzeczy. Ale do każdego zamówienia (czy związanego z ciążą czy nie) dodawana jest przypinka "jestem w ciąży" i narosło takie przekonanie, że jest szczęśliwa i dziewczyny, które ją dostają zachodzą w ciąże więc wysyłają innym - "na szczęście"
Możesz sobie zamówić swój segregator i będziesz miała przypinkę. Kosztuje on 49zł plus przesyłka.Grzechotka lubi tę wiadomość
-
Klamka82 wrote:Robicie te wszystkie badania, wykresy, śluzy itd. a wierzycie, że przypinka przyniesie ciążę? .... Wow... Czego to walczące kobiety się nie chwycą żeby nadzieję podtrzymać
haters gonna hateIseko, Sung lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Klamka jakoś trzeba dopomóc medycynie:) hihi a co tam ważne żeby nie oszaleć od tych wszystkich wspomagaczy:) ale odrobinka amuletów why not?
Klamka82 lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Ja też kupię sobie ten segregator i zamówię też mamie bo mają nie długo być w sprzedaży specjalnie przystosowane dla kobiet 50+
Iseko, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tymi badaniami to pamiętajcie że progesteron i estrogen 7 dpo.
Jeśli chodzi o niekonwencjonalne metody to u mnie: zioła, borowina. Przeczytałam
też książkę o duszach dzieci i próbach zajścia w ciążę. Bardzo mi podpasowala, ale nie medytowałam...