X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne MAJOWE TESTOWANIE
Odpowiedz

MAJOWE TESTOWANIE

Oceń ten wątek:
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Grzechotka i tak przez ile dn w cyklu sa te kreski? Od kiedy badasz,od jakiego dc? A zobacz zaraz po @ dzien co Tobie wyjdzie? Czy tez dwie kreski?

Kozgo ja to zawsze przed @ napad na slodycze...w tym msc narazie nie mam takiego napadu ale zobaczymy potem. W sumie to do terminu jeszcze 3 dni. Za to od wczoraj jak sie klade spac mam takie babelki w brzuchu i przelewa mi sie tam wszystko,cos jakbym glodna byla i mnie ssie;) Mam zero objawow. Od czasu do czasu zakluje? Zaboli? Mnie ten lewy jajnik i to wszystko. Nawet cycki nie bola juz takze sie nastawiam na @;) W poprzedniej ciazy to po piersiach poznalam,ze sie udalo bo tak bolaly,ze stanika nie zdejmowalam nawet do spania..

Ja zawsze mam na chipsy i piwo przed okresem ogólnie od 2 nocy kiepsko śpię nie wygodnie mi na brzuchu i tez czuje ssanie i głód. No sle zobaczymy. Cycki nic nie bolą ale w 1 ciąży tez wogole nie bolały

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie od dzisiaj ból podbrzusza jak na zbliżającą się @ a na papierze pojawiła się minimalna ilość brunatnej wydzieliny. Tak jak co miesiąc. Czyli nawet nie ma co się już nakręcać.
    Niedomoga lutealna w idealnym wydaniu. :-(

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2018, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katti wrote:
    Ja dla siebie chcę kupić Ovarin czy wystarczy jak będe go stosować czy dobrze byłoby dołożyć osobno jeszcze kwas foliowy i np witamine D ? Nie chce też aby było za dużo i aby nie zaszkodziło.
    Dla męża planuję FertilMan Plus na polepszenie plemniczków i do tego np Salfazin.
    Być może jego żołnierzyk był słabiutki i stad ta wada braku serduszka.
    Jak myslicie czy taki sklad bylby ok czy za duzo tego ?
    Liczę na waszą pomoc.
    Ja brałam Ovarin i dodatkowo kw foliowy i wit d 2000 większości osób ma spore niedobory wit d wiec zanim je uzupełni trochę minie ja po pół roku zrobiłam sobie kontrolnie z krwi kw foliowy i wit d wyszły idealnie zaszkodzić nie zaszkodzi biorac pod uwagę, ze jak zajdziesz w ciąże to dziecko będzie pobierało od cienie witaminy i szybko ich poziom spadnie

Katti lubi tę wiadomość

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • valetta94 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Serdecznie gratuluje wszystkim, ktorym sie udalo! Ja miałam testować 26 maja jednak 21 dostałam okres. Stres zrobil swoje bo 5 maja slub, kilka dni po i przed nic prakrycznie nie jadlam ze stresu. Teraz jesteśmy w podrozy poslubnej i okres sie kończy, wiec działamy i przenoszę sie na czerwiec! Pozdrawiam z gorącego Meksyku i buziaki dla Was! :*

SylwiaLu, Poziomka92 lubią tę wiadomość

w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to będę pierwsza z testowaniem. Tempka dzis znowu w gore poszla ale niestety zatestowalam w 26dpo i biel vizira. Czekam na @ do 28-29dc. Nie łudzę sie,ze cos się zmieni za pare dni;) takze za niedługo bedzie witaj czerwcowe staranie. Póki co zostaje z Wami do konca maja:)

Kozgo mam nadzieje,ze Tobie lepiej pójdzie! Trzymam kciuki!

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    No to będę pierwsza z testowaniem. Tempka dzis znowu w gore poszla ale niestety zatestowalam w 26dpo i biel vizira. Czekam na @ do 28-29dc. Nie łudzę sie,ze cos się zmieni za pare dni;) takze za niedługo bedzie witaj czerwcowe staranie. Póki co zostaje z Wami do konca maja:)

Kozgo mam nadzieje,ze Tobie lepiej pójdzie! Trzymam kciuki!

Do póki nie ma okresu kochana wszystko jest możliwe. Ja dziś mam mieć wyniki wczorajszej bety siedzę jak na szpilkach a tu do pracy trzeba iść

• kozgo Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety biel vizira i u mnie :( zastanawiam się czy jeszcze czekać czy już odstawiać dupka:(

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Marilen Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zatestowałam, ale u mnie to formalność była, bo dupka muszę dziś odstawić. Temp w sb spadła, a wczoraj skoczyła o 6 kresek. Mierzenie trampki jednak nie u każdego się sprawdza

7u229jcgzsq578gy.png
  • Furka Ekspertka

Wysłany: 28 maja 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 9d po, od końca owu mega ilość śluzu, wczoraj zauważyłam czerwoną może bardziej brunatna niteczke, myślicie że to mogło być zagnieżdżenie czy powinnam bardziej plamic? Powolutku rodzi się nadzieja a obiecałam sobie że podejdę do tego rozsądnie...dodam jeszcze że od czasu owulki ciągle czuje podbrzusze bardzo nisko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 07:46

oar85vsmpx1eyab3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzisiaj też tempka spadła, nie wiem już co się dzieje...
    Dzisiaj jeszcze podziałam ale coś czuję, że jednak pęcherzyk nie pękł...
    Zobaczymy w czwartek na usg.

Miłego dnia dziewczyny!

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka spokojnie czekam na 28-29dc;) bedzie co ma być. Dzis juz od rana bol na @ w podbrzuszu. Trzymam kciuki za Twoja betę!

Kozgo może poczekaj jeszcze z dzien dwa z odstawieniem? miałaś zalecenie kiedy go odstawić?

Marilen to razem idziemy na czerwcowe i tam musi wyjść w końcu pozytyw:d

Klamka spokojnie,czekamy z Toba na usg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 08:14

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz spojrzałam,ze kupiłam test o czułości 25.. Eh zamiast 10;) ale to i tak pewnie nic nie zmienia. Test to test;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Ja brałam Ovarin i dodatkowo kw foliowy i wit d 2000 większości osób ma spore niedobory wit d wiec zanim je uzupełni trochę minie ja po pół roku zrobiłam sobie kontrolnie z krwi kw foliowy i wit d wyszły idealnie zaszkodzić nie zaszkodzi biorac pod uwagę, ze jak zajdziesz w ciąże to dziecko będzie pobierało od cienie witaminy i szybko ich poziom spadnie
    Dzieki ci wielkie za pomoc :) a co sądzisz dla męża oba kupic czy wystarczy ten FertilMan ?

• patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim u mnie w tym cyklu dziwna sytuacja pierwszy raz odkąd mierze w swoim życiu temperaturę mam taki beznadziejny wykres, nigdy w II fazie cyklu nie maiłam takiej niskiej temp. chyba bezowulacyjny ten miesiąc... a do tego mnie tak piersi bolą że zwykle chodzenie sprawia mi ogromny ból... niech już ta @ przychodzi bo nie wytrzymam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 08:39

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • Grzechotka2 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ mnie boli lewy jajnik. Dobry znak, bo ostatnimi czasy tylko prawy bolał. Umówiłam się do lekarza na 7 czerwca. Póki co testy ovu negatywne.

l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam 10 czułość mega się zdołowalam dziś płakać mi się ciagle chce :(

Lekarz mówił żeby to terminu miesiączki brać i jak test negatywny to odłożyć jeszcze do środy będę brała i zobaczę ale skoro test o czułości 10 dziś noc nie wykrył to już nie mam nadzieji w czerwcu tez akurat wyjeżdżam
    Na płodne dni Bezsensu.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • trzydziecha Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie wczoraj i dzis jasnobrazowe plamienie a jestem w 6-8 dpo... to za wczesnie na zagniezdzanie nie? Eh zaczyna sie czas szukania objawów ciazy przed @ :/

Starania od 06.2017
    12.12.2018 - 2 kreski + beta 308
    04.01.2019 - mamy serduszko <3
    22.08.2019 - Tomuś jest już z nami <3 <3 <3

n59y9vvj275r1f8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny kurcze trochę mało w tym maju buziek z usmiechem.Mam nadzieję że teraz przy końcówce wszystkie będą z usmieszkami i tego wam życzę z całego serca.A tak apropo u mnie 7dc i od 4 dni mam rowne 37.Czy to nie dziwne ?Zaznaczę tu ze termometr mi się nie zepsul:-)

• Marilen Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katti wrote:
    Dzieki ci wielkie za pomoc :) a co sądzisz dla męża oba kupic czy wystarczy ten FertilMan ?

U mnie mąż bierze profertil, jedna tabletka, i wit C. Niby droższe to trochę, ale z drugiej strony jakby zliczyć wszystkie l-karnityny, kwasy, cynki i seleny to pewnie niewielka różnica.

Katti lubi tę wiadomość

7u229jcgzsq578gy.png
  • Marilen Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Karmelllka spokojnie czekam na 28-29dc;) bedzie co ma być. Dzis juz od rana bol na @ w podbrzuszu. Trzymam kciuki za Twoja betę!

Kozgo może poczekaj jeszcze z dzien dwa z odstawieniem? miałaś zalecenie kiedy go odstawić?

Marilen to razem idziemy na czerwcowe i tam musi wyjść w końcu pozytyw:d

Klamka spokojnie,czekamy z Toba na usg

No idziemy idziemy. Ale aż się odechciewa...

Najbardziej martwią mnie te PLAMIENIA, bo progesteron niby OK, biorę dupka, a miesiąc w miesiąc i tak plamienie zawsze przed @, ciemne, brązowe wręcz.
    Co może być powodem jeśli nie niedomoga?? No bo chyba przyjmowanie dupka powinno niedomogę chyba wyeliminować, prawda??

7u229jcgzsq578gy.png
‹‹ 76 77 78 79 80 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ