MAJOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Marilen wrote:No idziemy idziemy. Ale aż się odechciewa...
Najbardziej martwią mnie te PLAMIENIA, bo progesteron niby OK, biorę dupka, a miesiąc w miesiąc i tak plamienie zawsze przed @, ciemne, brązowe wręcz.
Co może być powodem jeśli nie niedomoga?? No bo chyba przyjmowanie dupka powinno niedomogę chyba wyeliminować, prawda??Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Powiem wam szczerze, że jestem zdołowana, okresu jeszcze nie ma, a ja czuję że przyjdzie..., zero objawów jakiekolwiek ciąży: (, śluz (a raczej jego brak) wskazuje że okres przyjdzie: ( ehhhSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Marilen wrote:No idziemy idziemy. Ale aż się odechciewa...
Najbardziej martwią mnie te PLAMIENIA, bo progesteron niby OK, biorę dupka, a miesiąc w miesiąc i tak plamienie zawsze przed @, ciemne, brązowe wręcz.
Co może być powodem jeśli nie niedomoga?? No bo chyba przyjmowanie dupka powinno niedomogę chyba wyeliminować, prawda??
Zwiększona dawka duohastonu spowodowała że plamienia jak na razie pojawiły się 2 dni później niż normalnie ale i tak ok 6 dni przed spodziewana @.
Mam już serdecznie dość.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Też mam stwierdzona niedomogę. Monitoring cyklu potwierdza piękne owulację i pekanaie pęcherzyka. Biorę dupka i kontroluje progesteron. W zeszłym miesiącu max stężenie to 11. W tym max to 9.
Zwiększona dawka duohastonu spowodowała że plamienia jak na razie pojawiły się 2 dni później niż normalnie ale i tak ok 6 dni przed spodziewana @.
Mam już serdecznie dość.
Najgorsze, żę ja mam w 7-8 dpo poziom proga od 20-35 ng/ml. To raczej mało niedomogowe. A te plamienia cholerne są, fakt, że trochę krócej teraz trwają, przedtem i 6 dni, a teraz jakieś 2-3 i jest @, ale i tak...Biorę przecież dupka 2x1. A lekarze to olewają. Moje endo też d... nie urywa. Najgrubsze w okolicach owu to 8mm. W tyłku mi się zagnieździ ten zarodek a nie w takim endo
No tak! mam PMS, zabijcie mnie! -
Grzechotka2 wrote:Czy to normalne, że te testy z allegro w różowym opakowaniu nigdy, przenigdy nie są u mnie białe, tylko zawsze jest ta testowa kreska?
U mnie też zawsze się pojawia - najczęściej dość blada ale dziś wyraźna krecha, co prawda nie pozytyw... 6-7 dpo. A pozytywne testy też wychodziły dyskusyjne. Pieniądze moim zdaniem wyrzucone w błoto. -
Marilen wrote:Najgorsze, żę ja mam w 7-8 dpo poziom proga od 20-35 ng/ml. To raczej mało niedomogowe. A te plamienia cholerne są, fakt, że trochę krócej teraz trwają, przedtem i 6 dni, a teraz jakieś 2-3 i jest @, ale i tak...Biorę przecież dupka 2x1. A lekarze to olewają. Moje endo też d... nie urywa. Najgrubsze w okolicach owu to 8mm. W tyłku mi się zagnieździ ten zarodek a nie w takim endo
No tak! mam PMS, zabijcie mnie!Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Marilen wrote:No właśnie chyba nawet musi. Tylko przy braniu dupka powinien spadać? nie dopiero jak odstawię?
Marilen, a miałaś badanego proga jednorazowo w 21 DC czy po kolejnych 2 dniach też?
Z tego co m gin mówiła to najwyższe stężenie jest 7 dni przed @. Powinno to sukcesywnie delikatnie spadać, ale nie o 40 -50 % jak u mnie.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Katti wrote:Dzieki ci wielkie za pomoc a co sądzisz dla męża oba kupic czy wystarczy ten FertilMan ?
Katti lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Dziewczyny a jak u was jest z szyjka kiedy opada? Ja niby w niedziele okres przewiduje chociaż mam nadzieje ze go nie będzie ale tydzien minął już od owulacji a szyjka wysoko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 17:23
Katti lubi tę wiadomość
Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
nick nieaktualnyDziewczyny wynik beta HCG z wczoraj 12,5 jutro idę powtórzyć wg miesiączki mam 6 tydz ciazy wg beta Hcg 3 tydz ciazy w poniedziałek tydzień temu beta wynosiła <0,1 wiem ze owulacja była późno ale sama nie wiem kiedy
iNso87, SylwiaLu, agniecha2101, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIneczka wrote:Myśle, ze wystarczy sporo facetów z tego co zaglądam na wątki bierze tylko to bo ma dobry skład,ale mój nic nie brał wiec może wypowie się jeszcze ktoś kto ma większe doświadczenie w suplementacji facetów
-
nick nieaktualnyUpragniona niunia wrote:Dziewczyny a jak u was jest z szyjka kiedy opada? Ja niby w niedziele okres przewiduje chociaż mam nadzieje ze go nie będzie ale tydzien minął już od owulacji a szyjka wysoko
Mi kilka dni przed poronieniem jak sprawdzałam mialam bardzo nisko jakby miała wyjsc na zewnatrz tak blisko nisko byla twarda ale otwarta mega otwarta tak wiec to mnie w ogole upewnilo że krwawienie nadajdzie lada chwila. -
Hej dziewczyny.
Miałam testować 25.05 ale test zrobiłam już 24.05 to było 14 dni po podaniu ovitrelle niestety tylko jedna kreska. A nie pisałam wcześniej bo dopiero wróciłam z wakacji a od wczoraj zacAl się nowy cykl - nowa stymulacja i kolejne testy w czerwcu. Trzymam kciuki za pozostałe dziewczynyJeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
nick nieaktualnyPoziomka92 wrote:Powiem wam szczerze, że jestem zdołowana, okresu jeszcze nie ma, a ja czuję że przyjdzie..., zero objawów jakiekolwiek ciąży: (, śluz (a raczej jego brak) wskazuje że okres przyjdzie: ( ehhh
-
A ja mam 33 dc, bóle okresowe przeszły to czekanie na nieuniknione jest do dupy...
Myślicie,że zwykły gin z luxmedu może zlecić badania hormonów? Endokrynolog dopiero na wrzesień, a prywatnie nie chcę iść bo nie chcę bulic jak za zboże33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
OlivkowaMama wrote:A ja mam 33 dc, bóle okresowe przeszły to czekanie na nieuniknione jest do dupy...
Myślicie,że zwykły gin z luxmedu może zlecić badania hormonów? Endokrynolog dopiero na wrzesień, a prywatnie nie chcę iść bo nie chcę bulic jak za zbożeIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3