X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
Odpowiedz

Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • Rosalie Autorytet

Wysłany: 28 maja 2021, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak mi sie chcialo plakac w dzien mamy 😅
    Najlepsze, ze moja cyfra to 13, bo wtedy mam urodziny i prosze: zaszlam 13 dnia cyklu i dowiedzialam sie o tym 13 dpo 😂 o mamuniu dalej nie wierze!
    Ponoc jak sie zachodzi z seksu w dniu owulacji, to bedzie chlopak i tak sie bede nastawiac chyba 🙈 chociaz w glebi duszy chcialabym dziewczynke ❤

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2021, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie wrote:
    Bede polowac na termin, bo do mojej gin bardzo ciezko sie dostac, od razu omowie to umawianie sie, bo przeciez jak mam robic usg w danym tygodniu ciazy, to jak mam sie tam dopchac? Na pierwsza wizyte do niej czatowalam na apce 2 miesiace...
    Kurde, laski, nie wierze! Przelozylam ta bete na dzisiaj, sprobuje zalatwic skierowanie tez na jutro, zeby zobaczyc przyrost,ale zrobie chlopowi niespodzianke! 😍
    O, super, że Ci się udało na dzisiaj przenieść! 🙂 Daj znać, jak będziesz miała wyniki 🤞 A nie wolisz następną zrobić w poniedziałek, żeby zobaczyć, czy się podwaja po 48h?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2021, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie wrote:
    A tak mi sie chcialo plakac w dzien mamy 😅
    Najlepsze, ze moja cyfra to 13, bo wtedy mam urodziny i prosze: zaszlam 13 dnia cyklu i dowiedzialam sie o tym 13 dpo 😂 o mamuniu dalej nie wierze!
    Ponoc jak sie zachodzi z seksu w dniu owulacji, to bedzie chlopak i tak sie bede nastawiac chyba 🙈 chociaz w glebi duszy chcialabym dziewczynke ❤

Wiesz, szanse w owu są ponoć 55 do 45 procent na korzyść chłopców, więc dziewczynka jest tylko ciut mniej możliwa 😊 Też byśmy chcieli z mężem dziewczynkę ❤️ Już teraz przezywamy mój brzuch "Małą Atencją" 😁

Rosalie, Dip88 lubią tę wiadomość

• Rosalie Autorytet

Wysłany: 28 maja 2021, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiekkk wrote:
    Wiesz, szanse w owu są ponoć 55 do 45 procent na korzyść chłopców, więc dziewczynka jest tylko ciut mniej możliwa 😊 Też byśmy chcieli z mężem dziewczynkę ❤️ Już teraz przezywamy mój brzuch "Małą Atencją" 😁
    Jak pięknie! 😍 ja to smiesznie mam, bo chcialabym miec najstarszego syna, zeby o siostre potem dbal, a z drugiej strony to chcialabym byc w ciazy z dziewczynka 🙈 ale moja przyjaciolka tak czarowala, ze chlopak, chlopak i urodzila core! 😃 a zobaczymy, byle zdrowe!

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • Rosalie Autorytet

Wysłany: 28 maja 2021, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiekkk wrote:
    O, super, że Ci się udało na dzisiaj przenieść! 🙂 Daj znać, jak będziesz miała wyniki 🤞 A nie wolisz następną zrobić w poniedziałek, żeby zobaczyć, czy się podwaja po 48h?
    A no moge, zaraz mam teleporade, to wyzebram skierowanie. Beta nie musi byc na czczo, nie?

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2021, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie wrote:
    A no moge, zaraz mam teleporade, to wyzebram skierowanie. Beta nie musi byc na czczo, nie?
    Nie, nie musi być :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2021, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie wrote:
    Jak pięknie! 😍 ja to smiesznie mam, bo chcialabym miec najstarszego syna, zeby o siostre potem dbal, a z drugiej strony to chcialabym byc w ciazy z dziewczynka 🙈 ale moja przyjaciolka tak czarowala, ze chlopak, chlopak i urodzila core! 😃 a zobaczymy, byle zdrowe!

Wiesz, żeby jeszcze chciał się zajmować małą siostrą :D

• Zosia1111 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2021, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgłupiałam już...

Na bete dziś nie poszłam, bo mąż miał rano sprawy do załatwienia i siedziałam z małym, ale zrobiłam test i jest ciemniejszy niż wczoraj... Nie wiem co o tym myśleć...
    Nie mam żadnych objawów, nic mnie nie boli.

Jeżeli się wyrobię, to pojadę przed 13 na betę

Magda_Lena lubi tę wiadomość

28.08 ⏸️ 10dpo
    30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
    1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
    3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
    21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
    8p3os65gh6w3ylkv.png
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2021, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie ależ życia i entuzjazmu wprowadziłaś w wątek 😂😂piękna krecha! Trzymam kciuki za bete ale to chyba formalność ✊✊

Rosalie lubi tę wiadomość

• Rosalie Autorytet

Wysłany: 28 maja 2021, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nulka_23 wrote:
    Rosalie ależ życia i entuzjazmu wprowadziłaś w wątek 😂😂piękna krecha! Trzymam kciuki za bete ale to chyba formalność ✊✊

No widzisz! Bo nie dowierzam, a chlopakowi to powiem jutro, wiec z kims sie musialam podzielic tym szokiem!

Kasiekkk, nulka_23, Gravity lubią tę wiadomość

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia1111 wrote:
    Zgłupiałam już...

Na bete dziś nie poszłam, bo mąż miał rano sprawy do załatwienia i siedziałam z małym, ale zrobiłam test i jest ciemniejszy niż wczoraj... Nie wiem co o tym myśleć...
    Nie mam żadnych objawów, nic mnie nie boli.

Jeżeli się wyrobię, to pojadę przed 13 na betę

Wiesz, te testy się różnie odbarwiają, mnie się zdarzył w późniejszym dniu słabszy, niż na samym początku, mimo że beta rosła prawidłowo. Ale jeśli masz czas, to jasne, zrób badanie! Będę trzymać kcouki!

• Rosalie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiekkk wrote:
    Wiesz, żeby jeszcze chciał się zajmować małą siostrą :D

Haha, prawda! Mam drugie skierowanie, jak zrobie bete dzis i w poniedzialek, to bedzie okej? Cos jeszcze powinnam ogarnac na dzien dobry? 😃

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2021, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie wrote:
    No widzisz! Bo nie dowierzam, a chlopakowi to powiem jutro, wiec z kims sie musialam podzielic tym szokiem!
    Wytrzymasz do jutra? Ja specjalnie testowałam w weekend, żeby od razu do swojego pobiec. Tak mi się ręce trzęsły, że test mi wypadł i spadł na śpiącego męża, jak chciałam się nad nim pochylić i go delikatnie obudzić 😂

nulka_23 lubi tę wiadomość

• Rosalie Autorytet

Wysłany: 28 maja 2021, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiekkk wrote:
    Wytrzymasz do jutra? Ja specjalnie testowałam w weekend, żeby od razu do swojego pobiec. Tak mi się ręce trzęsły, że test mi wypadł i spadł na śpiącego męża, jak chciałam się nad nim pochylić i go delikatnie obudzić 😂

Nie wiem, ale w sumie moze wynik bedzie jeszcze dzis, to wtedy powiem dzis 🙈 ale bez wyniku bety nie chce mu mowic, na wszelki wypadek. No ale skoro test wyszedl, to nie moze byc inaczej 😅 no i ciagle czuje ta macice, to sprawie, ze faktycznie ta ciaza jest realna, poza tym czuje sie normalnie... 😃
    Mam juz kupiony bodziak, dokupie jeszcze jakies pudelko czy cos ogarne, ale bedzie szok! 😍

Kasiekkk lubi tę wiadomość

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • Jotes Autorytet

Wysłany: 28 maja 2021, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie wrote:

Nie musi :) powodzenia

c55fflw1cmuhfltb.png

AMH 1,5
    MTHFR C677 układ homozygotyczny
    Pai-1 układ heterozygotyczny

05.2021 IUI 🍷
    07.2021 IUI 🍷

Podchodzimy do IVI

15.09.2021 stymulacja start!
    26.09. 2021 Punkcja! Pobrano 4 komórki. Jedna komórka prawidłowo zapłodniona.
    1.10 Transfer! Kropuś 4.1.1 jest już że mna <3, 7dpt beta 0.4 :(
    Zmiana kliniki i leków.
    25.11 stymulacja start!
    1. 12 podgląd kurnika: 9 pęcherzykow 🍀🍀🍀
    6.12 Punkcja! Pobrano 8 komórek 💪 zaplodniono 5.
    11.12 transfer! Kropuś 4.1.1 ze mną <3
    Mamy 3 mrozaczki! 2x 3.1.1 1x 3.1. 2 ❤️
    5dpt ⏸️
    6dpt beta 33, 9dpt 169, 12dpt 880, 16dpt 4688, 20dpt 13 tyś ❤️
    23dpt 2mm człowieka i serduszko ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2021, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie wrote:
    Haha, prawda! Mam drugie skierowanie, jak zrobie bete dzis i w poniedzialek, to bedzie okej? Cos jeszcze powinnam ogarnac na dzien dobry? 😃

Tak, będzie super :) Jeśli miałaś wcześniej problemy z niskim progesteronem, to możesz też przy okazji zbadać, a jeśli nie, to tylko "cierpliwie" czekać na wizytę i pierwsze usg 😍

• Rosalie Autorytet

Wysłany: 28 maja 2021, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badalam raz, w tym cyklu, 7dpo i wynik byl 16, ponic od 10 w gore jest okej, wiec chyba nie trzeba :)

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2021, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie wrote:
    Badalam raz, w tym cyklu, 7dpo i wynik byl 16, ponic od 10 w gore jest okej, wiec chyba nie trzeba :)
    Tak, to luzik :)

• Rosalie Autorytet

Wysłany: 28 maja 2021, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mialam dzisiaj sushi jesc! No i co, musze piec łososia 🙈 kurde, dalej nie wierze 😂

nulka_23 lubi tę wiadomość

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2021, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie wrote:
    A mialam dzisiaj sushi jesc! No i co, musze piec łososia 🙈 kurde, dalej nie wierze 😂
    Mam nadzieję, że ten pieczony łosoś, to poświęcenie, na które jesteś gotowa? 😁😁

‹‹ 119 120 121 122 123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ