Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Bede polowac na termin, bo do mojej gin bardzo ciezko sie dostac, od razu omowie to umawianie sie, bo przeciez jak mam robic usg w danym tygodniu ciazy, to jak mam sie tam dopchac? Na pierwsza wizyte do niej czatowalam na apce 2 miesiace...
Kurde, laski, nie wierze! Przelozylam ta bete na dzisiaj, sprobuje zalatwic skierowanie tez na jutro, zeby zobaczyc przyrost,ale zrobie chlopowi niespodzianke! 😍Dip88, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Też tak uważam 🤷 Ale to chyba jest po to, że jeśli się ciąża zatrzymała i przez to był spadek proga, to pewnie żebym bez sensu nie brała leków, nie wiem sama.
No nic, do następnej wizyty jeszcze tylko jedno kłucie, a jak zobaczę serduszko, to dalej nie badam, zwłaszcza, że później beta mocno zwalnia, to bym chyba na zawał zeszła 😬
Musi byc dobrze!! Ktoras z dziewczyn tu miala piekny opis 'badz dobrej mysli, bo po co byc zlej' i tego sie trzymaj kochana! Zaciskam mocno kciuki za Ciebie i maluszka! 😘Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Rosalie wrote:Bede polowac na termin, bo do mojej gin bardzo ciezko sie dostac, od razu omowie to umawianie sie, bo przeciez jak mam robic usg w danym tygodniu ciazy, to jak mam sie tam dopchac? Na pierwsza wizyte do niej czatowalam na apce 2 miesiace...
Kurde, laski, nie wierze! Przelozylam ta bete na dzisiaj, sprobuje zalatwic skierowanie tez na jutro, zeby zobaczyc przyrost,ale zrobie chlopowi niespodzianke! 😍Rosalie lubi tę wiadomość
-
A tak mi sie chcialo plakac w dzien mamy 😅
Najlepsze, ze moja cyfra to 13, bo wtedy mam urodziny i prosze: zaszlam 13 dnia cyklu i dowiedzialam sie o tym 13 dpo 😂 o mamuniu dalej nie wierze!
Ponoc jak sie zachodzi z seksu w dniu owulacji, to bedzie chlopak i tak sie bede nastawiac chyba 🙈 chociaz w glebi duszy chcialabym dziewczynke ❤ -
nick nieaktualnyRosalie wrote:Bede polowac na termin, bo do mojej gin bardzo ciezko sie dostac, od razu omowie to umawianie sie, bo przeciez jak mam robic usg w danym tygodniu ciazy, to jak mam sie tam dopchac? Na pierwsza wizyte do niej czatowalam na apce 2 miesiace...
Kurde, laski, nie wierze! Przelozylam ta bete na dzisiaj, sprobuje zalatwic skierowanie tez na jutro, zeby zobaczyc przyrost,ale zrobie chlopowi niespodzianke! 😍 -
nick nieaktualnyRosalie wrote:A tak mi sie chcialo plakac w dzien mamy 😅
Najlepsze, ze moja cyfra to 13, bo wtedy mam urodziny i prosze: zaszlam 13 dnia cyklu i dowiedzialam sie o tym 13 dpo 😂 o mamuniu dalej nie wierze!
Ponoc jak sie zachodzi z seksu w dniu owulacji, to bedzie chlopak i tak sie bede nastawiac chyba 🙈 chociaz w glebi duszy chcialabym dziewczynke ❤
Wiesz, szanse w owu są ponoć 55 do 45 procent na korzyść chłopców, więc dziewczynka jest tylko ciut mniej możliwa 😊 Też byśmy chcieli z mężem dziewczynkę ❤️ Już teraz przezywamy mój brzuch "Małą Atencją" 😁Rosalie, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Wiesz, szanse w owu są ponoć 55 do 45 procent na korzyść chłopców, więc dziewczynka jest tylko ciut mniej możliwa 😊 Też byśmy chcieli z mężem dziewczynkę ❤️ Już teraz przezywamy mój brzuch "Małą Atencją" 😁
-
Kasiekkk wrote:O, super, że Ci się udało na dzisiaj przenieść! 🙂 Daj znać, jak będziesz miała wyniki 🤞 A nie wolisz następną zrobić w poniedziałek, żeby zobaczyć, czy się podwaja po 48h?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRosalie wrote:Jak pięknie! 😍 ja to smiesznie mam, bo chcialabym miec najstarszego syna, zeby o siostre potem dbal, a z drugiej strony to chcialabym byc w ciazy z dziewczynka 🙈 ale moja przyjaciolka tak czarowala, ze chlopak, chlopak i urodzila core! 😃 a zobaczymy, byle zdrowe!
Wiesz, żeby jeszcze chciał się zajmować małą siostrą -
Zgłupiałam już...
Na bete dziś nie poszłam, bo mąż miał rano sprawy do załatwienia i siedziałam z małym, ale zrobiłam test i jest ciemniejszy niż wczoraj... Nie wiem co o tym myśleć...
Nie mam żadnych objawów, nic mnie nie boli.
Jeżeli się wyrobię, to pojadę przed 13 na betęMagda_Lena lubi tę wiadomość
28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
-
nulka_23 wrote:Rosalie ależ życia i entuzjazmu wprowadziłaś w wątek 😂😂piękna krecha! Trzymam kciuki za bete ale to chyba formalność ✊✊
No widzisz! Bo nie dowierzam, a chlopakowi to powiem jutro, wiec z kims sie musialam podzielic tym szokiem!Kasiekkk, nulka_23, Gravity lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZosia1111 wrote:Zgłupiałam już...
Na bete dziś nie poszłam, bo mąż miał rano sprawy do załatwienia i siedziałam z małym, ale zrobiłam test i jest ciemniejszy niż wczoraj... Nie wiem co o tym myśleć...
Nie mam żadnych objawów, nic mnie nie boli.
Jeżeli się wyrobię, to pojadę przed 13 na betę
Wiesz, te testy się różnie odbarwiają, mnie się zdarzył w późniejszym dniu słabszy, niż na samym początku, mimo że beta rosła prawidłowo. Ale jeśli masz czas, to jasne, zrób badanie! Będę trzymać kcouki! -
nick nieaktualnyRosalie wrote:No widzisz! Bo nie dowierzam, a chlopakowi to powiem jutro, wiec z kims sie musialam podzielic tym szokiem!
nulka_23 lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Wytrzymasz do jutra? Ja specjalnie testowałam w weekend, żeby od razu do swojego pobiec. Tak mi się ręce trzęsły, że test mi wypadł i spadł na śpiącego męża, jak chciałam się nad nim pochylić i go delikatnie obudzić 😂
Nie wiem, ale w sumie moze wynik bedzie jeszcze dzis, to wtedy powiem dzis 🙈 ale bez wyniku bety nie chce mu mowic, na wszelki wypadek. No ale skoro test wyszedl, to nie moze byc inaczej 😅 no i ciagle czuje ta macice, to sprawie, ze faktycznie ta ciaza jest realna, poza tym czuje sie normalnie... 😃
Mam juz kupiony bodziak, dokupie jeszcze jakies pudelko czy cos ogarne, ale bedzie szok! 😍Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Rosalie wrote:A no moge, zaraz mam teleporade, to wyzebram skierowanie. Beta nie musi byc na czczo, nie?
Nie musi powodzenia
AMH 1,5
MTHFR C677 układ homozygotyczny
Pai-1 układ heterozygotyczny
05.2021 IUI 🍷
07.2021 IUI 🍷
Podchodzimy do IVI
15.09.2021 stymulacja start!
26.09. 2021 Punkcja! Pobrano 4 komórki. Jedna komórka prawidłowo zapłodniona.
1.10 Transfer! Kropuś 4.1.1 jest już że mna , 7dpt beta 0.4
Zmiana kliniki i leków.
25.11 stymulacja start!
1. 12 podgląd kurnika: 9 pęcherzykow 🍀🍀🍀
6.12 Punkcja! Pobrano 8 komórek 💪 zaplodniono 5.
11.12 transfer! Kropuś 4.1.1 ze mną
Mamy 3 mrozaczki! 2x 3.1.1 1x 3.1. 2 ❤️
5dpt ⏸️
6dpt beta 33, 9dpt 169, 12dpt 880, 16dpt 4688, 20dpt 13 tyś ❤️
23dpt 2mm człowieka i serduszko ❤️ -
nick nieaktualnyRosalie wrote:Haha, prawda! Mam drugie skierowanie, jak zrobie bete dzis i w poniedzialek, to bedzie okej? Cos jeszcze powinnam ogarnac na dzien dobry? 😃
Tak, będzie super Jeśli miałaś wcześniej problemy z niskim progesteronem, to możesz też przy okazji zbadać, a jeśli nie, to tylko "cierpliwie" czekać na wizytę i pierwsze usg 😍