Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiekkk wrote:No to może po prostu owulacja Ci się przesunęła, skoro wg testów owu dopiero 10 dni temu była Tak się zdarza przecież. Ale to też wtedy znaczy, że wczoraj mogło jeszcze być za wcześnie na test i że jeszcze może będą dwie kreski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje wyniki:
18.05 - 47,03 U/l
20.05 - 200,9 U/l
24.05 - 952,9 U/l
28.05 - 3996 U/l ❤️
Kamień z serca, mam nadzieję, że to co najgorsze, mamy już za sobą, teraz czas na chwilę wytchnienia i wreszcie cieszenia się tą ciążą 😊
Płakałam z radości rozmawiając przez telefon z mężem, jemu też się głos załamał, to była niesamowicie emocjonująca rozmowa. W takich chwilach bardzo sobie uświadamiam, że jesteśmy w życiu partnerami, że we wszystkim, co robimy jesteśmy razem, rozumiemy siebie nawzajem i możemy na siebie liczyć 😊
Mam nadzieję, że przy takich wynikach za te 10 dni serduszko na usg to będzie pewniak 🙂😍
Rosalie, Milkana, Iskra444, Wojcinka, Eve, Ola_45, Dip88, nulka_23, Sparky, Ariadne002, Marcelq, Gravity, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZosia1111 wrote:Beta 10.63, także dupa..
Ściskam Cię bardzo mocno, postaraj się odpocząć psychicznie przez weekend! -
Kasiekkk wrote:Powtórzę Ci to, co mi moja ginekolog mówi w takich sytuacjach: "ludzki organizm to nie komputer, ani szwajcarski zegarek" Będziesz jeszcze testować?
-
Kasiekkk wrote:Moje wyniki:
18.05 - 47,03 U/l
20.05 - 200,9 U/l
24.05 - 952,9 U/l
28.05 - 3996 U/l ❤️
Kamień z serca, mam nadzieję, że to co najgorsze, mamy już za sobą, teraz czas na chwilę wytchnienia i wreszcie cieszenia się tą ciążą 😊
Płakałam z radości rozmawiając przez telefon z mężem, jemu też się głos załamał, to była niesamowicie emocjonująca rozmowa. W takich chwilach bardzo sobie uświadamiam, że jesteśmy w życiu partnerami, że we wszystkim, co robimy jesteśmy razem, rozumiemy siebie nawzajem i możemy na siebie liczyć 😊
Mam nadzieję, że przy takich wynikach za te 10 dni serduszko na usg to będzie pewniak 🙂😍
A ten wynik z 18.05 to ktory dzien cyklu? 😀 -
18.05 - 47,03 U/l
20.05 - 200,9 U/l
24.05 - 952,9 U/l
28.05 - 3996 U/l ❤️
Mam nadzieję, że przy takich wynikach za te 10 dni serduszko na usg to będzie pewniak 🙂😍Kasiekkk lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:Hahahaha, też tak kiedyś liczyłam dni do wyjazdu wakacyjnego Jak się dzisiaj czujesz?
-
Zosia1111 wrote:Beta 10.63, także dupa..
-
18.05 - 47,03 U/l
20.05 - 200,9 U/l
24.05 - 952,9 U/l
28.05 - 3996 U/l ❤️
Mam nadzieję, że przy takich wynikach za te 10 dni serduszko na usg to będzie pewniak 🙂😍Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Rosalie wrote:Ja juz po pobieraniu krwi, trzymajcie kciuki!
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:Dziękuje, że pytasz 😊 Dziś dużo lepiej, choć zdarzają się chwilowe delikatne mdłości, ale zauważyłam, że dzieje się tak jak coś zjem 🤷🏻♀️ A u ciebie jak samopoczucie ?
U mnie teraz już dobrze, jak stres opadł, to tylko klasycznie mi się chce spać. Mam jeszcze godzinę do powrotu męża, więc chyba zaraz będę drzemać 😁 -
Kasiekkk wrote:To dobrze, że dzisiaj Ci już trochę odpuściło. To masz odwrotnie, niż wszędzie piszą, bo ja to czytałam, że mdłości nasilają się przy pustym żołądku 😁
U mnie teraz już dobrze, jak stres opadł, to tylko klasycznie mi się chce spać. Mam jeszcze godzinę do powrotu męża, więc chyba zaraz będę drzemać 😁 -
Kasiekkk wrote:To dobrze, że dzisiaj Ci już trochę odpuściło. To masz odwrotnie, niż wszędzie piszą, bo ja to czytałam, że mdłości nasilają się przy pustym żołądku 😁
U mnie teraz już dobrze, jak stres opadł, to tylko klasycznie mi się chce spać. Mam jeszcze godzinę do powrotu męża, więc chyba zaraz będę drzemać 😁
A tobie po stresie odpoczynek się należy 😉 -
Właśnie dziewczyny które biorą luteine dopochwowo... Bierzecie coś dodatkowo? Bo wiem, że przy dłuższym stosowaniu mogą zacząć pojawiać się jakieś problemy i infekcje intymne, a żeby zapobiec warto brać probiotyki ginekologiczne. Na szybkiego zamówiłam kilka dni temu z Pl taki zestaw i nie wiem czy dobre to jest, bo kompletnie się nie znam 😅
Płyn do higieny intymnej Provag i tabletki Trivagin.
Co myślicie ? Jakieś opinie?
Musicie kliknąć w zdjęcie, bo tu nie idzie rozczytać 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2021, 16:32
Anna15 lubi tę wiadomość