Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nulka_23 wrote:Zosiu przykro mi 😟 tym bardziej że z tego co kojarzę to chyba pisałaś że w poprzednim cyklu miałaś bardzo podobną sytuację tylko że z mniejszymi wartościami
Dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia. Zrobimy miesiąc przerwy, zaszczepię się dwoma dawkami i zaczniemy od nowa, porobię badania, może znajdę przyczynę...
W poprzednim cyklu robiłam betę:
11 dpo 4.61
13 dpo 2.68
Więc możliwe że 9dpo było wiecej niż te 4.61,ale jest duże prawdopodobieństwo, że to też byl biochem niestety ☹️
28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
-
Kasiekkk super przyrosty, mamy chyba wizytę jakoś w podobnej dacie z tego co kojarzę (ja 07.06)
Matko dziewczyny, w ciąży z synem to jakbym wcale pasażera nie miała ani mdłości ani zmęczenia jeszcze inżyniera pisałam i broniłam w 1 trymestrze 😂
A teraz czy głodna czy najedzona to mdli, w głowie helikopter a węch mam jak pies policyjny 😆🤣 Już nie wspominając że jak Młody w przedszkolu to ja notorycznie zasypiam w każdej pozycji...
Nie wiem jak przeżyje nadchodzący sezon ślubny, chyba będę na konsultacjach z Młodymi przysypiala 🤦♀️ -
nick nieaktualnyAriadne002 wrote:Kasiekkk super przyrosty, mamy chyba wizytę jakoś w podobnej dacie z tego co kojarzę (ja 07.06)
Matko dziewczyny, w ciąży z synem to jakbym wcale pasażera nie miała ani mdłości ani zmęczenia jeszcze inżyniera pisałam i broniłam w 1 trymestrze 😂
A teraz czy głodna czy najedzona to mdli, w głowie helikopter a węch mam jak pies policyjny 😆🤣 Już nie wspominając że jak Młody w przedszkolu to ja notorycznie zasypiam w każdej pozycji...
Nie wiem jak przeżyje nadchodzący sezon ślubny, chyba będę na konsultacjach z Młodymi przysypiala 🤦♀️
Tak, ja też mam 7-ego
Przynajmniej czujesz, że jesteś w ciąży Co robisz takiego w branży ślubnej?
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:Właśnie dziewczyny które biorą luteine dopochwowo... Bierzecie coś dodatkowo? Bo wiem, że przy dłuższym stosowaniu mogą zacząć pojawiać się jakieś problemy i infekcje intymne, a żeby zapobiec warto brać probiotyki ginekologiczne. Na szybkiego zamówiłam kilka dni temu z Pl taki zestaw i nie wiem czy dobre to jest, bo kompletnie się nie znam 😅
Płyn do higieny intymnej Provag i tabletki Trivagin.
Co myślicie ? Jakieś opinie?
Musicie kliknąć w zdjęcie, bo tu nie idzie rozczytać 😅
Tych konkretnie nie znam, ale miałam kiedyś probiotyk provag i był spoko
Ale ogólnie bardzo dobry pomysł, ja mam zestaw facelle do higieny intymnej i lactovaginal globulki (lactovaginal baaardzo polecam, jakby Ci się Trivagin nie sprawdził)Dip88 lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Dziękuje, że pytasz 😊 Dziś dużo lepiej, choć zdarzają się chwilowe delikatne mdłości, ale zauważyłam, że dzieje się tak jak coś zjem 🤷🏻♀️ A u ciebie jak samopoczucie ?
A jak sobie radzisz z tymi mdlosciami po jedzeniu? Bo chyba tez tak mam, rano myslalam, ze z emocji, ale juz troche opadly, przed chwila zjadlam i tak srednio troche 😅 -
Rosalie wrote:A jak sobie radzisz z tymi mdlosciami po jedzeniu? Bo chyba tez tak mam, rano myslalam, ze z emocji, ale juz troche opadly, przed chwila zjadlam i tak srednio troche 😅
Polecam imbir w każdej postaci przynajmniej nad mnie trochę działaDip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a któraś jest z Poznania?
AMH 1,5
MTHFR C677 układ homozygotyczny
Pai-1 układ heterozygotyczny
05.2021 IUI 🍷
07.2021 IUI 🍷
Podchodzimy do IVI
15.09.2021 stymulacja start!
26.09. 2021 Punkcja! Pobrano 4 komórki. Jedna komórka prawidłowo zapłodniona.
1.10 Transfer! Kropuś 4.1.1 jest już że mna , 7dpt beta 0.4
Zmiana kliniki i leków.
25.11 stymulacja start!
1. 12 podgląd kurnika: 9 pęcherzykow 🍀🍀🍀
6.12 Punkcja! Pobrano 8 komórek 💪 zaplodniono 5.
11.12 transfer! Kropuś 4.1.1 ze mną
Mamy 3 mrozaczki! 2x 3.1.1 1x 3.1. 2 ❤️
5dpt ⏸️
6dpt beta 33, 9dpt 169, 12dpt 880, 16dpt 4688, 20dpt 13 tyś ❤️
23dpt 2mm człowieka i serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
Jotes wrote:Dziewczyny, a któraś jest z Poznania?
-
Rosalie wrote:Kurde, dalej nie ma wyniku, myslalam, ze do wieczora bedzie, prawie zawsze mialam wszystko po 3-4 godzinach... boje sie, ze zrobie dzis niespodzianke, bedziemy sie cieszyc itp, a sie okaze z bety, ze kupa...
Rosalie, Ariadne002, Kasiekkk, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Musisz być dobrej myśli, cieszcie się i świętujecie, normalnie ludzie noe robią bety, to takie zboczenie starczek 😂
Oby tylko bylo dobrze, no ale musi byc! ❤ juz troche emocje mi opadly, ale nadal nie wierze 🙈Iskra444, Kasiekkk, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a jak robi sie test ciazowy, to tez nie powinno sie duzo pic przed, jak pr,y owulacyjnych? Po jakim czasie te testy beda co raz ciemniejsze? Znowu zrobilam, zeby zobaczyc, czy ta kreska dalej jest 🙈 i taki bidny bladoszek, no ale jednak jest 😅