Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosalie wrote:Moze byc cos nie tak? 🥺
Rosalie lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Na takim etapie to beta niska może oznaczać przede wszystkim późne zagnieżdżenie i że się wychwyciło bardzo wczesną ciążę ale tylko przyrost rozwieje wszystkie wątpliwości 😊
Oby tak bylo! W 11 dpo test byl negatywny. Moze owu jednak byla pozniej? Tego nie moge byc nigdy pewna. Jestem juz umowiona na poniedzialek na bete ponownieBlondyna.B lubi tę wiadomość
-
Rosalie wrote:A czy stale klucie jest normalne? Ciagle czuje jakies bole w podbrzuszu, nie sa jakies ostre, ale troche upierdoliwe jednak. Z tego co czytalam to niby normalne. Jakie macie doswiadczenia?
-
Rosalie wrote:Oby tak bylo! W 11 dpo test byl negatywny. Moze owu jednak byla pozniej? Tego nie moge byc nigdy pewna. Jestem juz umowiona na poniedzialek na bete ponownie
Trzymam kciuki, aby beta super rosła ❤️
U mnie o 3 zaczęło się już krwawienie, a teraz nie mogę już spać. Ból straszny, brzuch, jajniki, plecy... Obudziłam sie i już wiedziałam, co się dzieje. wzięłam przeciwbólowe, bo nie dałam rady, powoli przechodzi, ale chyba już nie usnę.28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
-
nick nieaktualnyRosalie wrote:Mam wynik 21,5, nie za malo?
Ale naprawdę nie masz póki co żadnych powodów do obaw, po prostu bardzo szybko od pozytywnego testu zrobiłaś badanie z krwi i tyle. Będzie dobrze! 😊 -
nick nieaktualnyZosia1111 wrote:Trzymam kciuki, aby beta super rosła ❤️
U mnie o 3 zaczęło się już krwawienie, a teraz nie mogę już spać. Ból straszny, brzuch, jajniki, plecy... Obudziłam sie i już wiedziałam, co się dzieje. wzięłam przeciwbólowe, bo nie dałam rady, powoli przechodzi, ale chyba już nie usnę.
Odpoczywaj i jak będziesz mogła, to odeśpij sobie tę słabą noc w ciągu dnia. -
Zosia1111 wrote:Trzymam kciuki, aby beta super rosła ❤️
U mnie o 3 zaczęło się już krwawienie, a teraz nie mogę już spać. Ból straszny, brzuch, jajniki, plecy... Obudziłam sie i już wiedziałam, co się dzieje. wzięłam przeciwbólowe, bo nie dałam rady, powoli przechodzi, ale chyba już nie usnę. -
nick nieaktualnyRosalie wrote:Zrobilam test i znowu taki strasznie blady... boje sie 🥺
Moglam zrobic dzisiaj dopiero, teraz bede odchodzic od zmyslow do poniedzialku... bo po 24h nie ma sensu robic, prawda?
Może mieć sens, ale nie musi. Jeśli beta podwoiła Ci się w ciągu jednej doby, co jest możliwe, bo początkowo rośnie szybciej, to się uspokoisz, bo znaczy że po 48h byłoby jeszcze więcej, jeśli nie, co też jest możliwe, bo przecież podwajać się powinna co 48, a i wzrost o 66% w ciągu 48h jest ok, to będziesz się jeszcze bardziej denerwować -
Kupie test z facelle, bardziej czuly, moze mnie uspokoi troche. Myslalam, ze bede miec wynik jak Ty mniej wiecej, a tu o polowe mniej... ale moze dopiero w 11 albo 12 dniu sie zagniezdzilo? I to chyba mogloby byc logicznym wyjasnieniem. I tak boje sie, ze cos pojdzie nie tak... 🥺
-
nick nieaktualnyRosalie wrote:Zrobilam test i znowu taki strasznie blady... boje sie 🥺
Moglam zrobic dzisiaj dopiero, teraz bede odchodzic od zmyslow do poniedzialku... bo po 24h nie ma sensu robic, prawda?
Poza tym moje testy też zaczęły ciemnieć dopiero na 3 dzień od pierwszego, więc serio wyluzuj. Nie popełniaj moich błędów i nie funduj sobie takich nerwów 😁
Jutro pewnie będzie już ciemniejszy. I nie zapominaj, że nawet dwa testy tej samej firmy mogą się różnie odbarwiać, nie są przecież idealne i służą do potwierdzania ciąży, nie do badania przyrostu bety. -
nick nieaktualnyRosalie wrote:Kupie test z facelle, bardziej czuly, moze mnie uspokoi troche. Myslalam, ze bede miec wynik jak Ty mniej wiecej, a tu o polowe mniej... ale moze dopiero w 11 albo 12 dniu sie zagniezdzilo? I to chyba mogloby byc logicznym wyjasnieniem. I tak boje sie, ze cos pojdzie nie tak... 🥺
Jeśli Cię to uapokoi, to kup właśnie 10-kę,odczekaj od powrotu do domu jeszcze 2-3 godziny i nie pij w tym czasie i sobie powtórz test
Ja miałam wyższy wynik, ale ja spadek temp na implantację miałam już w 6 dni po owu i pierwszy cień 9 dni po owu, a na badaniu krwi byłam dopiero 12 dni po owu. Jakbyś Ty zrobiła badanie nie wczoraj, tylko w poniedziałek pierwsze, to też miałabyś wyższy poziom -
nick nieaktualny
-
W sumie patrzac na wykres, moge miec racje, mam drugi skok w 11 dpo, a wtedy mialam ostatniego negatywa, wiec w 13dpo moze byc sam poczatek i moze byc nisko, jak ja wytrzymam do tego poniedzialku do 17... 🤯 oszalec mozna. Pocieszam sie tez, ze Was tez tak kluje i wszytsko macie dobrze.
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:Chciałam Ci pokazać, jak słabo widoczny był mój test 25-ka przy tym wyniku 47, ale jest za słabo widoczny, żeby aparat w telefonie go złapał 😂
-
nick nieaktualny