Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosalie wrote:Dziewczyny, a jak robi sie test ciazowy, to tez nie powinno sie duzo pic przed, jak pr,y owulacyjnych? Po jakim czasie te testy beda co raz ciemniejsze? Znowu zrobilam, zeby zobaczyc, czy ta kreska dalej jest 🙈 i taki bidny bladoszek, no ale jednak jest 😅
Zależy jakiej firmy robisz test, mi ładna krecha wyszla dopiero przy bhcg ponad 2000 na pink a na Facelle juz przy 270 -
Rosalie wrote:Oby tylko bylo dobrze, no ale musi byc! ❤ juz troche emocje mi opadly, ale nadal nie wierze 🙈
Powinno się robic z pierwszego moczu dlatego właśnie ze rano największe jest stężenie hormonu w moczu, potem już mogą wychodzić bledsze i się nakręcasz niepotrzebnie -
Rosalie wrote:A jak sobie radzisz z tymi mdlosciami po jedzeniu? Bo chyba tez tak mam, rano myslalam, ze z emocji, ale juz troche opadly, przed chwila zjadlam i tak srednio troche 😅
Rosalie, Miasa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRosalie wrote:Dziewczyny, a jak robi sie test ciazowy, to tez nie powinno sie duzo pic przed, jak pr,y owulacyjnych? Po jakim czasie te testy beda co raz ciemniejsze? Znowu zrobilam, zeby zobaczyc, czy ta kreska dalej jest 🙈 i taki bidny bladoszek, no ale jednak jest 😅
A co do Twoich obaw, to świętujcie tak, jak zaplanowałaś, cieszcie się, beta na pewno wyjdzie spoko, a ciąża nigdzie nie ucieknie! 😁 -
Rosalie wrote:Dziewczyny, a jak robi sie test ciazowy, to tez nie powinno sie duzo pic przed, jak pr,y owulacyjnych? Po jakim czasie te testy beda co raz ciemniejsze? Znowu zrobilam, zeby zobaczyc, czy ta kreska dalej jest 🙈 i taki bidny bladoszek, no ale jednak jest 😅
Tak wyglądała moja paranoja 🙈😂😂😂 Te pierwsze z 12.05 to było 9 dpo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2021, 20:45
Eve, Marcelq lubią tę wiadomość
-
To troche mnie zmartwilas, bo ja mam dzis 13dpo i mam mega bladzioszka, a u Ciebie wtedy juz byly ladne kreski. Jaka czulosc testu? Ja mam 20 czy 25
-
Rosalie wrote:To troche mnie zmartwilas, bo ja mam dzis 13dpo i mam mega bladzioszka, a u Ciebie wtedy juz byly ladne kreski. Jaka czulosc testu? Ja mam 20 czy 25
Rosalie lubi tę wiadomość
-
Rosalie wrote:To troche mnie zmartwilas, bo ja mam dzis 13dpo i mam mega bladzioszka, a u Ciebie wtedy juz byly ladne kreski. Jaka czulosc testu? Ja mam 20 czy 25
To nic nie znaczy i nie możemy się porównywać bo u niektórych jest znaczna roznica stężenia w moczu a w krwi i przy wysoookiej becie dopiero wychodzą ładne test. Ja miałam mdłości od 11dpo wiec beta już pewnie dość spora była a i tak nic na teście sikanymDip88 lubi tę wiadomość
-
Rosalie wrote:A czy stale klucie jest normalne? Ciagle czuje jakies bole w podbrzuszu, nie sa jakies ostre, ale troche upierdoliwe jednak. Z tego co czytalam to niby normalne. Jakie macie doswiadczenia?
-
nick nieaktualnyRosalie wrote:A czy stale klucie jest normalne? Ciagle czuje jakies bole w podbrzuszu, nie sa jakies ostre, ale troche upierdoliwe jednak. Z tego co czytalam to niby normalne. Jakie macie doswiadczenia?
To normalne, też miałam bardzo częste w pierwszych dniach, teraz właśnie już rzadziej, tylko jak się za dużo poruszam.
Jeśli nie odczuwasz tego jako wyraźne skurcze macicy, to wszystko jest ok -
Rosalie wrote:Mam wynik 21,5, nie za malo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2021, 22:18
-
Rosalie wrote:26 dzien cyklu, 13 dpo