Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zosia1111 wrote:Zgłupiałam już...
Na bete dziś nie poszłam, bo mąż miał rano sprawy do załatwienia i siedziałam z małym, ale zrobiłam test i jest ciemniejszy niż wczoraj... Nie wiem co o tym myśleć...
Nie mam żadnych objawów, nic mnie nie boli.
Jeżeli się wyrobię, to pojadę przed 13 na betę -
Kasiekkk wrote:Mam nadzieję, że ten pieczony łosoś, to poświęcenie, na które jesteś gotowa? 😁😁
Jestem strasznie podekscytowana, a jednoczesnie nie wierze! Stwierdzilam, ze zrobie jakies pudelko niespodzianke, kupie jakiegos szampana free, czy cos takiego, naszykuje te sushi i jak chlopak wieczorem wroci, to bedzie niespodzianka 😍Kasiekkk, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Już po Becie, czekam na wyniki...
Kasiekkk, Rosalie, Blondyna.B, Dip88, Ariadne002, Magda_Lena lubią tę wiadomość
28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRosalie wrote:No oczywiscie! 😂 ale mialam taka ochote na to sushi... 🤣
Jestem strasznie podekscytowana, a jednoczesnie nie wierze! Stwierdzilam, ze zrobie jakies pudelko niespodzianke, kupie jakiegos szampana free, czy cos takiego, naszykuje te sushi i jak chlopak wieczorem wroci, to bedzie niespodzianka 😍
Bardzo romantycznie! ❤️Rosalie lubi tę wiadomość
-
Zosia1111 wrote:Już po Becie, czekam na wyniki...
-
Rosalie wrote:No oczywiscie! 😂 ale mialam taka ochote na to sushi... 🤣
Jestem strasznie podekscytowana, a jednoczesnie nie wierze! Stwierdzilam, ze zrobie jakies pudelko niespodzianke, kupie jakiegos szampana free, czy cos takiego, naszykuje te sushi i jak chlopak wieczorem wroci, to bedzie niespodzianka 😍 -
A ja dalej czekam, okres powinnam dostać 22.05 ale cisza, test wczoraj negatywny, czuje się nadal dobrze, dzisiaj mnie coś kłuje lewy jajnik a tak poza tym to nic, wg apki to 10 dpo po testach owulacyjnych które robiłam codziennie, a wg normalnego mojego kalendarza to już dawno jestem przeterminowana, no juz sama nie wiem o co chodzi
-
A ja dalej odliczam do wizyty 🙈 Jeszcze 5 dni ... oczywiście nie liczę ani dzisiejszego dnia, ani dnia wizyty co by sobie skrócić i przyspieszyć 😂😂
Magda_Lena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilkana wrote:A ja dalej czekam, okres powinnam dostać 22.05 ale cisza, test wczoraj negatywny, czuje się nadal dobrze, dzisiaj mnie coś kłuje lewy jajnik a tak poza tym to nic, wg apki to 10 dpo po testach owulacyjnych które robiłam codziennie, a wg normalnego mojego kalendarza to już dawno jestem przeterminowana, no juz sama nie wiem o co chodzi
No to może po prostu owulacja Ci się przesunęła, skoro wg testów owu dopiero 10 dni temu była Tak się zdarza przecież. Ale to też wtedy znaczy, że wczoraj mogło jeszcze być za wcześnie na test i że jeszcze może będą dwie kreski -
nick nieaktualnyDip88 wrote:A ja dalej odliczam do wizyty 🙈 Jeszcze 5 dni ... oczywiście nie liczę ani dzisiejszego dnia, ani dnia wizyty co by sobie skrócić i przyspieszyć 😂😂
Hahahaha, też tak kiedyś liczyłam dni do wyjazdu wakacyjnego Jak się dzisiaj czujesz?Dip88 lubi tę wiadomość