Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiekkk wrote:Nie ma żadnych szczególnych zasad Rozgość się! Jak się czujesz? Masz już jakieś objawy?
-
nick nieaktualnyMoniiak wrote:Widzę, że u Ciebie też świeża sprawa. Można powiedzieć że dzieli nas około tygodnia 😊 ja się jeszcze muszę oswoić z tą myślą, niedowierzam jeszcze...... marzę o tym, żeby wszystko się dobrze potoczyło ❤objawów raczej jeszcze nie mam. Bolą mnie strasznie piersi od tygodnia ale to myślę że przez luteine. A Ty ?
W tym wątku, to praktycznie same ciążowe świeżynki są Trzeba być dobrej myśli, bo te negatywne nic nie zmieniają, a stres może tylko zaszkodzić! U mnie głównie straszna senność, czasami bolą piersi, czasami kłuje brzuch, a dzisiaj na przykład miałam objaw nazywany "metalicznym posmakiem w ustach" Obrzydlistwo! -
nick nieaktualnyKiniaa01 wrote:Hej kobietki wszystkim gratuluję że się udało 🥰🥰 Bardzo się cieszę!!! 😍😍😍
U nas wizyta 4.06 i będzie 9tc 🥰
Ostatnie USG 18.05 serduszko już było 😍
Kurczę, to Ty już w zaawansowanej ciąży jesteś w porównaniu do mnie
A jak się czujesz? Nasiliły się objawy od czasu poprzedniej wizyty? -
Kiniaa01 wrote:Hej kobietki wszystkim gratuluję że się udało 🥰🥰 Bardzo się cieszę!!! 😍😍😍
U nas wizyta 4.06 i będzie 9tc 🥰
Ostatnie USG 18.05 serduszko już było 😍 -
Kasiekkk wrote:Kurczę, to Ty już w zaawansowanej ciąży jesteś w porównaniu do mnie
A jak się czujesz? Nasiliły się objawy od czasu poprzedniej wizyty?
Oj tak mdli mnie strasznie ☹️ już parę razy miałam bliski kontakt z kibelkiem 😂😂 cycochy bolą libido bardzo malutkie i mogę jeść cały czas kapuche kiszoną i zagryzać czekolada z orzechami i cały czas zgaga mam nadzieję że już będzie tylko lepiej 😍 -
nick nieaktualnyKiniaa01 wrote:Oj tak mdli mnie strasznie ☹️ już parę razy miałam bliski kontakt z kibelkiem 😂😂 cycochy bolą libido bardzo malutkie i mogę jeść cały czas kapuche kiszoną i zagryzać czekolada z orzechami i cały czas zgaga mam nadzieję że już będzie tylko lepiej 😍
Niezłe kombo! Ale u Ciebie to jeszcze chwilka i powinny zacząć ustępować chyba -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy brak bolu piersi moze na cos wskazywac? Sa ciezkie, sutki 'stoja' zdecydowanie czesciej niz przed ciaza 😅 ale poza tym nic sie nie dzieje, nie ma zylek, nie sa bolesne, moze sutki lekko wrazliwsze. Jest sie czym niepokoic czy olac temat? 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2021, 22:50
-
Rosalie wrote:Kurde, moja dzidzia najmlodsze 😅 suwaczki spoko, nie bedzie trzeba dopytywac, ktora na jakim etapie 😃
Rosalie, Dip88, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Dokładnie! Ja mam strasznie dziurawą pamięć i zapominam w którym tygodniu jestem a co dopiero u Was spamiętać 😂