Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiekkk wrote:Rosalie, a czemu miałaś chudnąć? Ciąża to słaby czas na diety Ja jem póki co tak samo, jak przed ciążą, ale widocznie mój organizm potrzebuje trochę więcej, bo schudłam kilogram i wcale się z tego nie cieszę, bo to znaczy, że kiedyś trzeba będzie to nadrobić i biada wtedy mojemu ciału
Mialam schudnac przed ciaza, udalo sie tylko 4kg, a teraz to juz tylko w gore bede isc 😅 -
Kasiekkk wrote:O, to jest nadzieja No właśnie tego 1-2 dni się obawiam
A u Ciebie wizyta już pojutrze z tego co pamiętam? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Belie wrote:Dziewczyny ja już po lekarzu, dzidzia 6mm, jest serduszko ❤️.
A ja melduje, że Cola pomaga 😂 Wypiłam szklankę i od 1,5 godz póki co zero mdłości 🤪Belie, Rosalie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moniiak wrote:Cześć kochane. Chciałam dołączyć do wątku 😊 nie wiem jednak, jakie są zasady😅
Wczoraj beta 146,00 po 14 dniu od iui.
Liczę że razem będzie raźniej 🍀 -
nick nieaktualnyMoniiak wrote:Cześć kochane. Chciałam dołączyć do wątku 😊 nie wiem jednak, jakie są zasady😅
Wczoraj beta 146,00 po 14 dniu od iui.
Liczę że razem będzie raźniej 🍀
Nie ma żadnych szczególnych zasad Rozgość się! Jak się czujesz? Masz już jakieś objawy?Moniiak lubi tę wiadomość
-
Cześć tez chciałabym dołączyć jeśli można. Test robiłam 26 maja i pokazała się piękna druga kreseczka, teraz czekam na wizytę u ginekologa (mam umówioną w 6+2 i 7+2 i nie jestem pewna na która lepiej iść 😏 ).
A co do odchudzania to tez miałam to zrobić, a ciąża mnie trochę zaskoczyła (udało się w pierwszym cyklu) i teraz chyba zostaje walka żeby za dużo nie przytyć :p mam nadzieje ze ponadprogramowe kilogramy nie wpłyną zle na ciążeDip88, Rosalie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny