Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawe na szczescie pije mrozona, wiec nic mi nie grozi 🤣 jedynie obowiazkow sobie dokladam, bo znowu trzeba prac 😅
No to dobrze, w ogole jakos lepiej sie czuje, troche mniej mdlosci, troche mniej klucia w podbrzuszu, chyba, ze szybko wstane, kichme albo mocno sie smieje. -
Rosalie wrote:Dziewczyny, czy brak bolu piersi moze na cos wskazywac? Sa ciezkie, sutki 'stoja' zdecydowanie czesciej niz przed ciaza 😅 ale poza tym nic sie nie dzieje, nie ma zylek, nie sa bolesne, moze sutki lekko wrazliwsze. Jest sie czym niepokoic czy olac temat? 😊
Rosalie lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2021, 23:37
Paulina95, Rosalie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie bolą cycki, sutki mam teraz bardziej wrażliwe, ale jakichś specjalnych żyłek to nie mam.🙂
Ja wam zazdroszczę tej kawy, ja sobie odpuściłam. Mój żołądek się zrobił jakiś taki wrażliwy. Najchętniej bym jadła same bułki.Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Dip jak ja Ci temperatury zazdroszcze! Mi się już marzy lato... No i ja spać nie mogę drugą noc...
Już jutro mam wizytę 😱 Oby ten dzień szybko zleciał. Pozatym dziś znowu głupoty mi się śniły, ale takie straszne, gorzej niż w horrorach, nie będę opowiadać co, bo sceny były zbyt drastyczne 🤦🏼♀️ -
Belie wrote:Mnie bolą cycki, sutki mam teraz bardziej wrażliwe, ale jakichś specjalnych żyłek to nie mam.🙂
Ja wam zazdroszczę tej kawy, ja sobie odpuściłam. Mój żołądek się zrobił jakiś taki wrażliwy. Najchętniej bym jadła same bułki.
Ooo ja od 2 dni jem same bułki i to tylko z samym serem 🙈 Nic innego mi za bardzo nie wchodzi. -
Dip88 wrote:U każdej jest inaczej, nie ma co się martwić na zapas 😉 Mnie w drugiej ciąży zaczęły dopiero trochę boleć jakoś w 6-7 tc 🤷🏻♀️ A teraz aktualnie mam tylko obolałe przy dotyku i nic pozatym, tak samo miałam w pierwszej ciąży. A żyłki na piersiach to np mi się pojawiały dopiero po porodzie jak zaczęły więcej mleka nabierać i wtedy też dopiero zaczęłam odczuwać, że są ciężkie 😅 W trakcie ciąży takich rzeczy nie miałam 🤪
Super, dziekuje! Wiekszosc ru narzeka wlasnie na cycki i sie troche zmartwilamDip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRosalie wrote:Super, dziekuje! Wiekszosc ru narzeka wlasnie na cycki i sie troche zmartwilam
Ooo, to u mnie na odwrót i strasznie mi zimno. Dzisiaj spałam pod kołdrą, dwoma kocami i w skarpetkach. No dosłownie jak zimą Tylko mąż się przegrzewa w nocy, nie rozumiem czemu 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2021, 08:05
-
Kasiekkk wrote:To ja jestem cyckowym przypadkiem! ale to nie jest tak, że one mnie bolą codziennie, są dni, kiedy jest tragedia, a są takie całkiem spoko, lekko bolesne przy dotyku i wrażliwsze. Ale ogólnie zrobiły się bardzo pełne i właśnie żylaste, w ogóle mi się nie podobają, a to przecież dopiero początek 😬
Ooo, to u mnie na odwrót i strasznie mi zimno. Dzisiaj spałam pod kołdrą, dwoma kocami i w skarpetkach. No dosłownie jak zimą Tylko mąż się przegrzewa w nocy, nie rozumiem czemu 😂
Przede mna dluga trasa w weekend, obawiam się mdlosci w aucie, a bede jechac z rodzinka i nie chce, zeby sie domylsili... kupie cole, za rada dip88, jest cos jeszcze, vo warto, zebym miala pod reka w razie czego? Oprocz reklamowki 🤣
Wszedzie czytam o jakis ciastkach imbirowych, gdzie to w ogole dostac w PL? Nie jadam ciastek 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2021, 08:07
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:Oj jeszcze będziesz narzekać na te temperatury 😂😂
Już jutro mam wizytę 😱 Oby ten dzień szybko zleciał. Pozatym dziś znowu głupoty mi się śniły, ale takie straszne, gorzej niż w horrorach, nie będę opowiadać co, bo sceny były zbyt drastyczne 🤦🏼♀️
O nieee... A ja miałam taką nadzieję na następne sny w stylu klimatyzowanej kanapy 😊
Jakoś nie mogę się doczekać Twojej wizyty 😁Dip88, Mka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBelie wrote:Mnie bolą cycki, sutki mam teraz bardziej wrażliwe, ale jakichś specjalnych żyłek to nie mam.🙂
Ja wam zazdroszczę tej kawy, ja sobie odpuściłam. Mój żołądek się zrobił jakiś taki wrażliwy. Najchętniej bym jadła same bułki.
Też odstawiłam kawę, piąteczka! Ale ja jeszcze na etapie przygotowań do ciąży wiedziałam, że będę chciała odstawić kawę, herbatę i colę.
No i zdecydowanie prawda, co piszesz, że przy wrażliwym żołądku nie ma co go męczyć jeszcze kawą -
nick nieaktualnyRosalie wrote:A to tez czasem, na zmiane mam albo mi goraco albo po pracy drzemka pod dwoma kocami i swetrem 😅
Przede mna dluga trasa w weekend, obawiam się mdlosci w aucie, a bede jechac z rodzinka i nie chce, zeby sie domylsili... kupie cole, za rada dip88, jest cos jeszcze, vo warto, zebym miala pod reka w razie czego? Oprocz reklamowki 🤣
Wszedzie czytam o jakis ciastkach imbirowych, gdzie to w ogole dostac w PL? Nie jadam ciastek 😅
Mi na zwykłą chorobę lokomocyjną (nie w ciąży) pomagało życie gumy, może i u Ciebie się sprawdzi -
Rosalie wrote:A to tez czasem, na zmiane mam albo mi goraco albo po pracy drzemka pod dwoma kocami i swetrem 😅
Wszedzie czytam o jakis ciastkach imbirowych, gdzie to w ogole dostac w PL? Nie jadam ciastek 😅
Oprócz coli żadnego złotego środka póki co nie znalazłam 🙈 Także dalej nie pomogę, z imbirem różnie jest, jednym pomaga, drugim nie, a u jeszcze innych jest gorzej 😬 -
Kasiekkk wrote:O nieee... A ja miałam taką nadzieję na następne sny w stylu klimatyzowanej kanapy 😊
Jakoś nie mogę się doczekać Twojej wizyty 😁
😂😂😂 ... No dziś mój mózg poszedł po całości, nawet nie mam pojęcia skąd taki sen 🙈
Doczekać się nie możesz, bo jesteśmy na podobnym etapie i niedługo też twoja wizyta 😉 Ja mam jakieś przeczucie, że jutro będzie za wcześnie na serduszko 🤷🏻♀️ -
nick nieaktualnyDip88 wrote:😂😂😂 ... No dziś mój mózg poszedł po całości, nawet nie mam pojęcia skąd taki sen 🙈
Doczekać się nie możesz, bo jesteśmy na podobnym etapie i niedługo też twoja wizyta 😉 Ja mam jakieś przeczucie, że jutro będzie za wcześnie na serduszko 🤷🏻♀️Dip88 lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Widziałam na belly zdjęcia usg z serduszkiem 5+6, a nawet 5+5, wierzę, że jutro zobaczysz serduszko ❤️
Dobrze, że chociaż wizytę mam rano i nie będę musiała długo czekać 😅Kasiekkk lubi tę wiadomość