Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoniiak wrote:Dziewczyny, ja też chcę mieć suwaczek 🙈😆 ale ja mam zwykła qersje ovufriend i nie wiem czy mogę nawet dodać
Kod powinien być w tych nawiasach kwadratowychWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2021, 10:21
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Dodaj jako BBCode, to bodajże pierwszy kod od góry, który się wyświetla po stworzeniu suwaczka.
Powinien mieć mniej więcej taką postać:
(Tylko bez spacji po img, ja je musiałam dać, bo inaczej wstawia ikonkę obrazka)Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlka86 wrote:Hej! Ja z prośbą żebyście rzuciły okiem.
Nie wiem ale coś mi kazało rano zrobić test🤣
9 dni przed @ a 6dpo.
Czy ja zwariowałam? Widzicie cień?
https://ibb.co/gRq4sgV
https://ibb.co/82tbL9m
Widzę cień, z tym że właśnie podejrzewała bym, że owulacja była troszkę wcześniej, bo 6dpo... Ale to drugorzędna sprawa! Po cichu gratuluję, zatestuj koniecznie jeszcze raz za 2 dni 😊Ulka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaddzia007 wrote:Ja mam ogromny problem z kawą, do tej pory piłam spokojnie po 4-5 dziennie i strasznie trudno mi zrezygnować. Staram się ograniczyć do 1-2 i ratuję się kawami zbożowymi
Marcelq lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Nescafe ma bardzo dobrą zwykłą kawę bezkofeinową. Jeśli lubisz smak kawy, to koniecznie spróbuj, bo praktycznie nie czuć różnicy
-
nick nieaktualnyRosalie wrote:Wlasnie tez myslalam, zeby sobie kupic, ja akurat bardzo lubie jacobsa zielonego i widzialam, ze tez jest w wersji bezkofeinowej i moze zobacze
I to chyba właśnie u mnie problem, bo mnie przez ten smak odrzuciło 😁Rosalie lubi tę wiadomość
-
Jak radzic sobie ze stresem w pracy? U nas jakies zmiany nagle i tak nam dzisiaj cisnienie podniesli, ze jeszcze w tej pracy tak wsciekla to nie bylam 😡 a jak wiadomo, maluszkom to szkodzi
Swoja droga, utwierdzili mnie tylko w przekonaniu, by wiac przy najblizszej mozliwej okazji 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2021, 15:34
-
Rosalie, mnie co prawda sama moja praca odpowiada i jest okej, ale atmosfera to........ głównie pracuje z dziewczynami, a wiadomo jak to jest. Szepty, plotki, robienie na złość itp 😵😐 ostatnio to przebiły wszystko. Staraj się myśleć, że może niedługo juz nie będziesz musiała tam chodzić. Może zaszkodzić
Rosalie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRosalie, bardzo mi przykro, że masz nieprzyjemne sytuacje w pracy Wiem, jak bardzo długotrwały stres w pracy może człowieka wykończyć, więc mam nadzieję, że u Ciebie to jednorazowa akcja...
Co do sposobów radzenia sobie ze stresem, to mi zawsze pomagało:
1. Słuchanie głośno muzyki
2. Medytacja i joga
3. Szybki spacer lub bieganie, jak miałam jako taką kondycję
4. Jak byłam zbyt wściekła, żeby mieć ochotę na cokolwiek, to szłam spać. Po obudzeniu się było lepiej.Rosalie, Miasa lubią tę wiadomość
-
Rosalie mi też strasznie podnoszą ciśnienie w pracy, mam ochotę uciekać na l4 przy pierwszej możliwej okazji 😅 po za tym chciałam poukrywać trochę ciążę a wpadli na cudowny pomysł żeby raz w miesiącu przyjeżdżać do biura, cudowne wyczucie czasu 😅
Rosalie lubi tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, śledzę ten wątek od początku 🤗 Gratuluję Wam wszystkim i życzę spokojnej ciąży. Zapisana byłam na czerwcowe testowanie, w końcu taki chwytliwy tytuł to żal było nie dołączyć. 🤣 31.05 wyszły mi dwie kreseczki na teście ciążowym beta z tego dnia (11dpo) wyniosła 21,6 dziś zrobiłam ponownie i wynosi 106 😊 wg kalkulatora wzrost jest w normie (404,8%). Czy mogę do Was dołaczyć? Czytam Wasze wpisy i ten wątek jest pełen pozytywnej energii 🥰.
Rosalie, Kasiekkk, Belie, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny, skutecznie zepsuli mi humor przed dlugim weekendem dobrze, ze zobacze morze, chociaz troche sie zrelaksuje i zabiore pierwszy raz malucha na plaze ❤ jeszcze w brzuszku, ale juz bedzie piekne wspomnienie 🥰 na szczescie musze sie zajac pakowaniem itp, wiec chociaz zajecie bedzie, zeby sie nie wkurzac na robote
-
Marcelq wrote:Cześć dziewczyny, śledzę ten wątek od początku 🤗 Gratuluję Wam wszystkim i życzę spokojnej ciąży. Zapisana byłam na czerwcowe testowanie, w końcu taki chwytliwy tytuł to żal było nie dołączyć. 🤣 31.05 wyszły mi dwie kreseczki na teście ciążowym beta z tego dnia (11dpo) wyniosła 21,6 dziś zrobiłam ponownie i wynosi 106 😊 wg kalkulatora wzrost jest w normie (404,8%). Czy mogę do Was dołaczyć? Czytam Wasze wpisy i ten wątek jest pełen pozytywnej energii 🥰.
Marcelq lubi tę wiadomość
-
Moniiak wrote:A tak z innej beczki, jakie suplementy z kwasem foliowym bierzecie ? Ja do tej pory brałam Pregna Start. I się zastanawiam czy dalej to , czy juz jakąś zwiekszona dawkę?🤔
Ja biore premium mama dha czy jakos tak plus dodatkowo ta dodatkowa forme folianow - metafolin, bo takie dostalam zalecenie od gina -
Marcelq wrote:Cześć dziewczyny, śledzę ten wątek od początku 🤗 Gratuluję Wam wszystkim i życzę spokojnej ciąży. Zapisana byłam na czerwcowe testowanie, w końcu taki chwytliwy tytuł to żal było nie dołączyć. 🤣 31.05 wyszły mi dwie kreseczki na teście ciążowym beta z tego dnia (11dpo) wyniosła 21,6 dziś zrobiłam ponownie i wynosi 106 😊 wg kalkulatora wzrost jest w normie (404,8%). Czy mogę do Was dołaczyć? Czytam Wasze wpisy i ten wątek jest pełen pozytywnej energii 🥰.
Gratulacje! 🥰 ale fajnie, że tak wcześnie udało Ci się wyłapać ciążę!Marcelq lubi tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualnyMarcelq wrote:Cześć dziewczyny, śledzę ten wątek od początku 🤗 Gratuluję Wam wszystkim i życzę spokojnej ciąży. Zapisana byłam na czerwcowe testowanie, w końcu taki chwytliwy tytuł to żal było nie dołączyć. 🤣 31.05 wyszły mi dwie kreseczki na teście ciążowym beta z tego dnia (11dpo) wyniosła 21,6 dziś zrobiłam ponownie i wynosi 106 😊 wg kalkulatora wzrost jest w normie (404,8%). Czy mogę do Was dołaczyć? Czytam Wasze wpisy i ten wątek jest pełen pozytywnej energii 🥰.
Gratulacje! Pewnie, że możesz! Śliczny przyrost Mój pierwszy był podobny procentowo, a ostatnio było już 3996, czas szybko leci Na kiedy planujesz zapisać się do lekarza?Marcelq lubi tę wiadomość