Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRosalie wrote:Dzieki dziewczyny, skutecznie zepsuli mi humor przed dlugim weekendem dobrze, ze zobacze morze, chociaz troche sie zrelaksuje i zabiore pierwszy raz malucha na plaze ❤ jeszcze w brzuszku, ale juz bedzie piekne wspomnienie 🥰 na szczescie musze sie zajac pakowaniem itp, wiec chociaz zajecie bedzie, zeby sie nie wkurzac na robote
Wyjeżdżasz na weekend nad morze? Idealnie! Pytasz, jak się relaksować, a tam będziesz miała najlepszą do tego możliwość Szum fal, gofry i wiadomo zmiana otoczenia. -
nick nieaktualnyBebu wrote:Co do suplementów, to czy wiecie do kiedy powinno się brać kwas foliowy ? Czy jest w ogóle jakaś magiczna data od której powinno się przestać suplementować go w ciąży ?
Wygooglałam i według Instytutu Matki i Dziecka do 12 tygodnia, według artykułu na stronie Polskiego Banku Komórek Macierzystych do 16 tygodnia, ale to jest tak nieszkodliwe, że przecież i dłużej nie zaszkodziBebu, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
dawno mnie nie bylo a tu sie tyle dzialo
U nas szalone obchody Dnia Dziecka od niedzieli... a matka mistrz, kupiłam swojemu dziecku pieska interaktywnego o jakim marzyl ... i sie okazalo ze przed kazda komenda trzeba mowić Lusi a moje dziecko jako że wybilo przednie zebiszcza ledwo mowi S, wiec kundel go nie rozumie i potrzezbuje wsparcia w zabawie co go wkurza No matka roku ze mnie nie ma co
Gratulacje nowych ciąż ;*Marcelq lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Wyjeżdżasz na weekend nad morze? Idealnie! Pytasz, jak się relaksować, a tam będziesz miała najlepszą do tego możliwość Szum fal, gofry i wiadomo zmiana otoczenia.
Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAriadne002 wrote:Hej Dziewczyny,
dawno mnie nie bylo a tu sie tyle dzialo
U nas szalone obchody Dnia Dziecka od niedzieli... a matka mistrz, kupiłam swojemu dziecku pieska interaktywnego o jakim marzyl ... i sie okazalo ze przed kazda komenda trzeba mowić Lusi a moje dziecko jako że wybilo przednie zebiszcza ledwo mowi S, wiec kundel go nie rozumie i potrzezbuje wsparcia w zabawie co go wkurza No matka roku ze mnie nie ma co
Gratulacje nowych ciąż ;*
Właśnie miałam pisać, że Mama roku Więcej okazji do wspólnych zabaw, skoro Młody potrzebuje wsparcia -
nick nieaktualny
-
Moniiak wrote:Jak już trochę upłynie czasu, każda z nas będzie obstawiać jaka płeć 😁 zobaczymy ile będzie trafień. Najważniejsze żeby było zdrowe, ale macie swoją wymarzoną ?♀️♂️
Ja marze o synku, ale obstawiam dziołszke 🙈
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo chyba taki mechanizm obronny, żeby się za bardzo nie nastawiać
W mojej rodzinie był taki przypadek, że na jednym usg wyszło, że dziewczynka, a jakiś czas później, że jednak to będzie chłopiec i Mama dzieciątka ładnych kilka dni nie mogła sobie z tym poradzić i ciągle dręczyło ją pytanie: "ale to gdzie moja córeczka?" -
Kasiekkk wrote:To chyba taki mechanizm obronny, żeby się za bardzo nie nastawiać
W mojej rodzinie był taki przypadek, że na jednym usg wyszło, że dziewczynka, a jakiś czas później, że jednak to będzie chłopiec i Mama dzieciątka ładnych kilka dni nie mogła sobie z tym poradzić i ciągle dręczyło ją pytanie: "ale to gdzie moja córeczka?"