Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_911202 wrote:Witajcie ponownie, poszłam za Waszymi radami więc tak, jest 7 tygodni i 3 dni a beta 28476,9 ❤️ więc chyba całkiem w normie 🙈 a progesteron 15,13 tu akurat nie umiem sie wypowiedzieć, poradźcie proszę ❤️23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
Ania_911202 wrote:Witajcie ponownie, poszłam za Waszymi radami więc tak, jest 7 tygodni i 3 dni a beta 28476,9 ❤️ więc chyba całkiem w normie 🙈 a progesteron 15,13 tu akurat nie umiem sie wypowiedzieć, poradźcie proszę ❤️
Ania_911202 lubi tę wiadomość
-
miska997 wrote:Wlasnie. Jak test z tym progesteronem? Bo sama juz nie wiem. Niby im wyzszy tym lepszy u mnie norma do 15 w pon wyniki tydzień po owu i wynik 18.300 no niby owu była....w ciąży rośnie...dzis 10DPO jestem na tescie bladzioch ....cholera wie.
-
Dip88 wrote:Musiałabyś sobie zbadać jeszcze raz i zobaczyć. U mnie 7dpo było 19, a jakoś 15-16 dpo wyszło 18 i mam brać proga dodatkowo, bo jeszcze się nie podniósł.23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
Kasiekkk wrote:Nescafe ma bardzo dobrą zwykłą kawę bezkofeinową. Jeśli lubisz smak kawy, to koniecznie spróbuj, bo praktycznie nie czuć różnicy
Dziękuję! Na pewno kupię i przetestuję
Dziewczyny a co myślicie na temat podróżowania w ciąży?
Nie byliśmy z mężem nigdzie od 3 lat, w tym roku planowaliśmy Tajlandię, ale ze względów bezpieczeństwa raczej zrezygnujemy. Natomiast zastanawiam się, czy powoli nie rozglądać się za jakąś Grecją lub Hiszpanią na sierpień. Oczywiście wszystko po konsultacji z ginekologiem. -
Maddzia007 wrote:Dziękuję! Na pewno kupię i przetestuję
Dziewczyny a co myślicie na temat podróżowania w ciąży?
Nie byliśmy z mężem nigdzie od 3 lat, w tym roku planowaliśmy Tajlandię, ale ze względów bezpieczeństwa raczej zrezygnujemy. Natomiast zastanawiam się, czy powoli nie rozglądać się za jakąś Grecją lub Hiszpanią na sierpień. Oczywiście wszystko po konsultacji z ginekologiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2021, 22:02
-
miska997 wrote:No ja w pon zrobie bete jeśli bedzie dobrze to wtedy pojade do gina zrobie progesteron i wtedy zobaczymy. A beta jaka powinna byc jeśli wg jest ciaza? Powyżej 15? I progesteron jak najwyższy tak ?
-
Ja się mało co prawda udzielałam, ale dziś stała się tragedia i 8+2 to dzień ostatni mojej ciąży. Za mały pęcherzyk, jest niedobry mimo ze zarodek rośnie. Brązowe plamienia przeszły w czerwone i dziś znalazłam swoje maleństwo. A co jest na prawdę powodem 🤷 Trzymajcie się dziewczyny, trzymam za Was kciuki, a ja się muszę pozbierać.
-
AnnWer wrote:Ja się mało co prawda udzielałam, ale dziś stała się tragedia i 8+2 to dzień ostatni mojej ciąży. Za mały pęcherzyk, jest niedobry mimo ze zarodek rośnie. Brązowe plamienia przeszły w czerwone i dziś znalazłam swoje maleństwo. A co jest na prawdę powodem 🤷 Trzymajcie się dziewczyny, trzymam za Was kciuki, a ja się muszę pozbierać.23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
AnnWer wrote:Ja się mało co prawda udzielałam, ale dziś stała się tragedia i 8+2 to dzień ostatni mojej ciąży. Za mały pęcherzyk, jest niedobry mimo ze zarodek rośnie. Brązowe plamienia przeszły w czerwone i dziś znalazłam swoje maleństwo. A co jest na prawdę powodem 🤷 Trzymajcie się dziewczyny, trzymam za Was kciuki, a ja się muszę pozbierać.
Bardzo mi przykro 😪 trzymaj się -
AnnWer wrote:Ja się mało co prawda udzielałam, ale dziś stała się tragedia i 8+2 to dzień ostatni mojej ciąży. Za mały pęcherzyk, jest niedobry mimo ze zarodek rośnie. Brązowe plamienia przeszły w czerwone i dziś znalazłam swoje maleństwo. A co jest na prawdę powodem 🤷 Trzymajcie się dziewczyny, trzymam za Was kciuki, a ja się muszę pozbierać.
-
-
nick nieaktualnyAnia_911202 wrote:Witajcie ponownie, poszłam za Waszymi radami więc tak, jest 7 tygodni i 3 dni a beta 28476,9 ❤️ więc chyba całkiem w normie 🙈 a progesteron 15,13 tu akurat nie umiem sie wypowiedzieć, poradźcie proszę ❤️
Beta super! ❤️ Ale progesteron dosyć niski. Byłby ok na 7dpo, ale w ciąży powinien rosnąć, więc przydałby się duphaston. Zwłaszcza, że zdarzyło Ci się chyba nawet plamienie z tego co pamiętam?
Więc nie stresuj się, bo nie jest bardzo niski, ale mógłby być ciut większy.
-
nick nieaktualnymiska997 wrote:Wlasnie. Jak test z tym progesteronem? Bo sama juz nie wiem. Niby im wyzszy tym lepszy u mnie norma do 15 w pon wyniki tydzień po owu i wynik 18.300 no niby owu była....w ciąży rośnie...dzis 10DPO jestem na tescie bladzioch ....cholera wie.
-
nick nieaktualnyAnnWer wrote:Ja się mało co prawda udzielałam, ale dziś stała się tragedia i 8+2 to dzień ostatni mojej ciąży. Za mały pęcherzyk, jest niedobry mimo ze zarodek rośnie. Brązowe plamienia przeszły w czerwone i dziś znalazłam swoje maleństwo. A co jest na prawdę powodem 🤷 Trzymajcie się dziewczyny, trzymam za Was kciuki, a ja się muszę pozbierać.
Tulę mocno! Bardzo mi przykro, że spotkała Cię taka tragedia... -
Kasiekkk wrote:Taki wynik tydzień po owu to rewelacja ❤️ W ciąży będzie rosnąć, ale powolutku, nie pędzi tak jak beta
Czy zawsze sie powinno sprawdzic poziom progesteronu? Nie mam krwawien, wg mnie wszystko jest ok, ale wizyta dopieo za 2 tygodnie. Teoretycznie mam 18dpo -
nick nieaktualnyRosalie wrote:Czy zawsze sie powinno sprawdzic poziom progesteronu? Nie mam krwawien, wg mnie wszystko jest ok, ale wizyta dopieo za 2 tygodnie. Teoretycznie mam 18dpo
Ogólnie to nie zaszkodzi przecież, ale jeśli zdarzało Ci się badać wcześniej i był ok 7dpo, to prawdopodobnie teraz też będzie na odpowiednim poziomie 😊
Ja badałam, bo zwykle 7dpo mam niski i teraz też okazał się poniżej normy. Plamień też nie miałam.Dip88, Rosalie lubią tę wiadomość
-
Rosalie wrote:Czy zawsze sie powinno sprawdzic poziom progesteronu? Nie mam krwawien, wg mnie wszystko jest ok, ale wizyta dopieo za 2 tygodnie. Teoretycznie mam 18dpo
Rosalie lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk a my znowu w tym samym momencie piszemy 😂 Ja już pół godz temu się obudziłam i spać nie mogę.... jeszcze 3,5 godz 😬