Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulka86 wrote:10-11 dni . Nie mogę iść na betę mieszkam w NL a tu dla nich to abstrakcyja 😡
Będę się katować jeszcze 3 dni (od jutra 3 do @)
🥺 a jeszcze dziś częściej czuję kłucie jajnika 🥺
Ah no tak, przepraszam, zapomnialam! No to tylko cierpliwosc pozostanieUlka86 lubi tę wiadomość
-
Ulka86 wrote:Super wiadomości ❤
Jak miło czytać same takie wiadomość 😀 Dajecie siłę i nadzieję dziewczyny 😘
Ja obiecałam sobie że nie będę testować. I oczywiście nie wytrzymałam testowałam rano i teraz 🤣 serio wiem że siadło mi na głowę ale nie wytrzymam do @ żeby rozwiązała się zagadka bladych kresek i wiecie co? Ja mam jakieś ch...We testy chyba. Rano cudowna biel a teraz normalnie widzę cień, bardzo słaby pokazał się od razu a jak trst wysechł to znikł. Trafi mnie coś za chwilę 😡😡 odstawiłam Duphaston wczoraj to niech już miną 3 dni i okres niech się ze mną nie bawi. Po 3 dniach negatywnych testów znów cyrk .Jestem wściekła na samą siebie, stara a głupia 😡
Idę zamknąć się w sypialni i spuszczę ciśnienie na orbitreku 🥺
Wstawię zdjęcie ale nie widać tak jak widzę Ja
https://ibb.co/4VpdHjr
https://ibb.co/qsFPHN6Ulka86 lubi tę wiadomość
-
Kiniaa01 wrote:Mam przeczucie że to ciąża 🤫 kciuków nie puszczam 🥰
Bardzo chciałam Was przeprosić za spamowanie moimi " problemami " 😭 tylko tu mogę się wygadać 🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2021, 20:02
-
Ulka86 wrote:Super wiadomości ❤
Jak miło czytać same takie wiadomość 😀 Dajecie siłę i nadzieję dziewczyny 😘
Ja obiecałam sobie że nie będę testować. I oczywiście nie wytrzymałam testowałam rano i teraz 🤣 serio wiem że siadło mi na głowę ale nie wytrzymam do @ żeby rozwiązała się zagadka bladych kresek i wiecie co? Ja mam jakieś ch...We testy chyba. Rano cudowna biel a teraz normalnie widzę cień, bardzo słaby pokazał się od razu a jak trst wysechł to znikł. Trafi mnie coś za chwilę 😡😡 odstawiłam Duphaston wczoraj to niech już miną 3 dni i okres niech się ze mną nie bawi. Po 3 dniach negatywnych testów znów cyrk .Jestem wściekła na samą siebie, stara a głupia 😡
Idę zamknąć się w sypialni i spuszczę ciśnienie na orbitreku 🥺
Wstawię zdjęcie ale nie widać tak jak widzę Ja
https://ibb.co/4VpdHjr
https://ibb.co/qsFPHN6
Hmm... A jakbyś rano zadzwoniła do domowego i powiedziała, że testy raz masz pozytywne a raz niegatywne i tak w kółko ? Może da skierowanie na betę, zawsze można spróbować i zapytać 🤷🏻♀️Ulka86 lubi tę wiadomość
-
Aaa super, wszystkim wam gratuluję że wszystko rośnie ❤❤❤ oby dzidzi były wszystkie zdrowe !
Ja mam wizytę w środę, ciekawe co będzie u mnie 🤔 powiedzcie mi, pierwsze badanie to usg ale ono jest takie normalne przez brzuch czy dopochwowe ? Kurde zgłupiałam 😅 -
Moniiak wrote:Aaa super, wszystkim wam gratuluję że wszystko rośnie ❤❤❤ oby dzidzi były wszystkie zdrowe !
Ja mam wizytę w środę, ciekawe co będzie u mnie 🤔 powiedzcie mi, pierwsze badanie to usg ale ono jest takie normalne przez brzuch czy dopochwowe ? Kurde zgłupiałam 😅Dip88 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnyUla, bardzo współczuję takiej niepewności i absolutnie nie masz co przepraszać za to, że piszesz, co u Ciebie! Mam nadzieję, że te 3 dni miną w miarę szybko i sytuacja się wyjaśni, bo faktycznie bardzo dziwna sytuacja z tymi testami.
Dip88, Ulka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMały człowiek 6,6mm, serduszko pięknie biło, widziałam jak się kurczy i rozkurcza, rozczulający widok 😍 125 uderzeń na minutę ❤️
Wg usg dzisiaj 6+5 😊
Planowany termin porodu na 26.01.2022Marcelq, Eve, Belie, Dip88, nulka_23, Rosalie, Ulka86, Ariadne002 lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Mały człowiek 6,6mm, serduszko pięknie biło, widziałam jak się kurczy i rozkurcza, rozczulający widok 😍 125 uderzeń na minutę ❤️
Wg usg dzisiaj 6+5 😊
Planowany termin porodu na 26.01.2022Kasiekkk lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:Mały człowiek 6,6mm, serduszko pięknie biło, widziałam jak się kurczy i rozkurcza, rozczulający widok 😍 125 uderzeń na minutę ❤️
Wg usg dzisiaj 6+5 😊
Planowany termin porodu na 26.01.2022
U mnie planowany TP póki co to 24.01 🙂Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Wg usg dzisiaj 6+5 😊
Planowany termin porodu na 26.01.2022
Mam testy 2 różnych firm, jutro przyjdą jeszcze z innej.
Najgorzej te czekanie. Naprawdę chcę już okres zamiast testowania bez sensuKasiekkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:Super ❤️ Gratulacje !!! Tak myślałam, że też zobaczysz już serduszko 🥰
U mnie planowany TP póki co to 24.01 🙂
Trzymam ten odstęp 2 dni od Ciebie Wg ostatniej miesiączki były 2 dni odstępu i teraz po usg nadal 2Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlka86 wrote:Kasiu super wiadomość❤Rośnijcie zdrowo 😘
Mam testy 2 różnych firm, jutro przyjdą jeszcze z innej.
Najgorzej te czekanie. Naprawdę chcę już okres zamiast testowania bez sensu
To chociaż na robienie testów trochę czasu mija 😊
Doskonale rozumiem, czekanie czy to na 🐵, czy na wyniki badań dobijaUlka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynulka_23 wrote:Kasiekkk super! ❤️❤️❤️ Tez byłam zachwycona widokiem serduszka ❤️
Oo to ja mam TP na 17.01 -
Kasiekkk wrote:Trzymam ten odstęp 2 dni od Ciebie Wg ostatniej miesiączki były 2 dni odstępu i teraz po usg nadal 2
Co do porodów to ja pierwszego syna urodziłam 11 dni po terminie i to i tak miałam poród wywoływany już, a drugiego 8 dni po terminie, ale tu już najpierw wody mi odeszły, a potem samo się rozkręciło 😅 Ciekawe jak będzie tym razem 🙈 -
Wg usg dzisiaj 6+5 😊
Planowany termin porodu na 26.01.2022Kasiekkk lubi tę wiadomość