Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:Ciekawe czy tak zostanie 😅
Co do porodów to ja pierwszego syna urodziłam 11 dni po terminie i to i tak miałam poród wywoływany już, a drugiego 8 dni po terminie, ale tu już najpierw wody mi odeszły, a potem samo się rozkręciło 😅 Ciekawe jak będzie tym razem 🙈
Ja i moje rodzeństwo rodziliśmy się 2 tygodnie przed czasem, jak w zegarku
Zobaczymy, co postanowi moje dzieciątko 😊Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak tam dziewczyny samopoczucie?
Mi całkiem mdłości odpuściły od wczorajszego wieczora 🤨 Od kilku dni nie chodzę też już senna ... standardowo już zaczynam schizować 😖 -
Masakra... są objawy źle, nie ma objawów też źle 🤦🏼♀️
Aby do kolejnej wizyty 🙈 -
Haha Eve masz rację 😂 tak źle i tak niedobrze 😂
Ja w pracy też ukrywam, tym bardziej że aneks z podwyżką podpisuje pod konoec miesiąca 😂 mam o tyle łatwiej że mam zdalną przez caly czas a tylko w wyjątkowych przypadkach jeżdżę do biura. Akurat jutro jadę i się zastanawiam czy mnie mdłości w pociągu nie dopadnąEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie tez juz lepsze samopoczucie i tez oczywiscie sa momenty paniki, ze cos nie tak 😅 i jeszcze poteguje to fakt, ze nie bylam na wizycie i nie wiem, czy wszystko w porzadku 😔
W pracy takie stresy, ze masakra, mam dosyc, nie chce mi sie w ogole pracowac juz, bo stracilam poczucie sensu, no bo nie bede miala do czego wracac i tak 🙄 -
nick nieaktualnyRosalie wrote:U mnie tez juz lepsze samopoczucie i tez oczywiscie sa momenty paniki, ze cos nie tak 😅 i jeszcze poteguje to fakt, ze nie bylam na wizycie i nie wiem, czy wszystko w porzadku 😔
W pracy takie stresy, ze masakra, mam dosyc, nie chce mi sie w ogole pracowac juz, bo stracilam poczucie sensu, no bo nie bede miala do czego wracac i tak 🙄
Biedna... Jak na złość stresy jak akurat w ciążę zaszłaś... Może zagadaj po prostu jak będziesz na wizycie o zwolnienie? -
nick nieaktualny
-
Moje samopoczucie tak sobie, codzienne mdłości i okropne zmęczenie, do niczego się nie nadaje już 😅
Rosalie - mam tak samo, niby umowę mam na czas nieokreślony ale w praktyce nie będę mieć do czego wracać, u nas nie lubi się osób posiadających życie prywatne, od razu na czarna listę 😂 ale i tak już od jakiegoś czasu chciałam zmienić pracę, tylko trzymało mnie właśnie to, że wiedziałam, że będę chciała zajść w ciążę 😁
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Tak, mam na czas okreslony i wygasnie rok po porodzie, wiec z koncem macierzyskiego i rodzicielskiego. Pracuje tu pol roku, wiec nie ma szans, ze przedluza, nie mam sie co ludzic nawet 😅
No wlasnie chyba podpytam o zwolnienie na wizycie, powiem o tym stresie itp., bo martwie sie, ze moze zaszkodzic -
nulka_23 wrote:Rosalie, to faktycznie brak Ci motywacji skoro wiesz że powrotu nie ma... Nie dziwie się, też miałabym z tym problem
No pewnie, nie chce mi sie po prostu, bo i po co? Zobaczymy, co gin powie za tydzien, raczej nie dostane tak szybko 🙄 -
nick nieaktualny