Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
No widzisz ile zależy od lekarza 😂 moja z łaska zaproponowała sprawdzenie czy faktycznie w ciąży jestem ale nie osobiście tylko wystawiła skierowanie na usg 😂 podejrzewam że będę musiała ją błagać o zwolnienie, ale to się zaczne martwić za te 4 miesiące 😂
-
nick nieaktualnyCo do maślanki to ja wczoraj i dzisiaj piłam koktajl. Truskawki z kefirem. Pychota🥰
Muszę sobie jakoś urozmaicić moją bułkową dietę, bo za daleko bym tak nie pojechała. Żołądek już tak trochę lepiej mam wrażenie. 🙂
W ogóle to mi się cera pogorszyła. Mam nadzieję, że to się zaraz unormuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2021, 16:12
Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBelie wrote:Co do maślanki to ja wczoraj i dzisiaj piłam koktajl. Truskawki z kefirem. Pychota🥰
Muszę sobie jakoś urozmaicić moją bułkową dietę, bo za daleko bym tak nie pojechała. Żołądek już tak trochę lepiej mam wrażenie. 🙂
W ogóle to mi się cera pogorszyła. Mam nadzieję, że to się zaraz unormuje.
Cieszę się, że czujesz się lepiej 😊
Co do cery, to możemy zbić sobie piątkę... Moja zawsze reagowała słabo na połączenie makijażu z wysokimi temperaturami, ale teraz zdecydowanie się pogorszyło
Czekam cały czas na tę promienną cerę i piękne włosy w ciąży i nie wiem, czy się doczekam, jak patrzę w lustro, to mam wątpliwości 😂Belie lubi tę wiadomość
-
U mnie cera tak średnio, dziś wstałam z kilkoma niespodziankami na twarzy, wcześniej bez zmian. No i siedzimy w ogródku, a ja pękam z przejedzenia 🙈 Mdłości przeszły to trzeba było się najeść na zapas 🤣🤣
-
nick nieaktualny
-
Ja planuję pracować do początku sierpnia,pracuje w fundacji z dziećmi niepełnosprawnymi i jedno ze nie chce zaburzać pracy szkoły od września,drugie,że sama specyfika pracy jednak rozsądnie wskazuje na zwolnienie.
Ja wcinam pomidory z jogurtem, truskawki i mięcho,ser żółty, wędlina słodycze mogą dla mnie nie istnieć.Kasiekkk lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEve wrote:Ja planuję pracować do początku sierpnia,pracuje w fundacji z dziećmi niepełnosprawnymi i jedno ze nie chce zaburzać pracy szkoły od września,drugie,że sama specyfika pracy jednak rozsądnie wskazuje na zwolnienie.
Ja wcinam pomidory z jogurtem, truskawki i mięcho,ser żółty, wędlina słodycze mogą dla mnie nie istnieć.
Mam tak samo ze słodyczami, a bałam się, że będę je w ciąży pochłaniać kilogramami 😊Eve, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Mam tak samo ze słodyczami, a bałam się, że będę je w ciąży pochłaniać kilogramami 😊
Eve lubi tę wiadomość
-
Cześć Kobietki, przypominam się znów 😊 poszłam na Waszą radą i głosem rozumu, i umówiłam się na wizytę. Bylam w piątek (dzięki Bogu, od piątku śpię spokojniej xd) widziałam to maleństwo, i mam nadzieję jej bijące serduszko ❤️ w dniu badania było 7+5, dzidzia około 6,8 mm i 141pm. Z badania wynika, że ciąża jest "tydzień młodsza, bo wyszło dokładnie 6+5, ale tak jak wspominałam wcześniej, coś dziwnego się zadziała o owu była jakiś tydzień później więc może by się wszystko zgadzało... Kolejna wizyta 21 czerwca więc cierpliwie czekamy.... A no i jak czytam o Waszych mdłościach.... O zgrozo w pierwszej ciąży pół grudnia i stycznia naglam tylko mandarynka bo po nich nie było mi nie dobrze xd a teraz, gdyby nie zdjęcia nie wiedziałabym,ze jestem w ciąży ❤️
Kasiekkk, Marcelq, Dip88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_911202 wrote:Cześć Kobietki, przypominam się znów 😊 poszłam na Waszą radą i głosem rozumu, i umówiłam się na wizytę. Bylam w piątek (dzięki Bogu, od piątku śpię spokojniej xd) widziałam to maleństwo, i mam nadzieję jej bijące serduszko ❤️ w dniu badania było 7+5, dzidzia około 6,8 mm i 141pm. Z badania wynika, że ciąża jest "tydzień młodsza, bo wyszło dokładnie 6+5, ale tak jak wspominałam wcześniej, coś dziwnego się zadziała o owu była jakiś tydzień później więc może by się wszystko zgadzało... Kolejna wizyta 21 czerwca więc cierpliwie czekamy.... A no i jak czytam o Waszych mdłościach.... O zgrozo w pierwszej ciąży pół grudnia i stycznia naglam tylko mandarynka bo po nich nie było mi nie dobrze xd a teraz, gdyby nie zdjęcia nie wiedziałabym,ze jestem w ciąży ❤️
U nas też na badaniu było 6+5 Ale to dobrze, że jednak nie poszłaś wcześniej,bo jak ciąża młodsza, to mogłoby zarodka jeszcze nie być widać i byś się tylko denerwowała niepotrzebnie. Rośnijcie zdrowo ❤️Ania_911202 lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:U nas też na badaniu było 6+5 Ale to dobrze, że jednak nie poszłaś wcześniej,bo jak ciąża młodsza, to mogłoby zarodka jeszcze nie być widać i byś się tylko denerwowała niepotrzebnie. Rośnijcie zdrowo ❤️
Kasiekkk lubi tę wiadomość