Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
Odpowiedz

Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • KaJa Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2021, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka86 wrote:
    Współczuję takich cykli. Ja bym zwariowała🤯
    Ale w końcu i nam się uda ,zobaczysz!
    Wstyd mi,ja się nad sobą użalam bo 3 dni okresu brak?🤦‍♀️
    Chociaż brak a ja jak nie normalna. Sex 2 razy dziennie i nie po Bożemu 🤣 Ale w słusznej sprawie haha 🙈

Dobrze, im częściej tym lepiej i nastrój lepszy😁🤪

Ulka86 lubi tę wiadomość

24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
    13.10.22 ➡️ II kreski
    27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
    01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨‍👩‍👧‍👧❤
    08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
    11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
    17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️
  • Rosalie Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2021, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny, u mnie taki kwas w robocie sie wylal, ze nie dowierzam w to, co sie dzieje... az mi slabo na sama mysl, mam w srode rozmowe z przelozonym, juz mi niedobrze :/

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2021, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie, ale rozmowę w sprawie ciąży czy coś się innego wydarzyło?

• Ulka86 Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2021, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie wrote:
    Kurde dziewczyny, u mnie taki kwas w robocie sie wylal, ze nie dowierzam w to, co sie dzieje... az mi slabo na sama mysl, mam w srode rozmowe z przelozonym, juz mi niedobrze :/

W Twojej sprawie? Stało się coś?

Cokolwiek by nie było, nie daj się!

• Rosalie Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2021, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety w sprawie atmosfery w dziale, mamy jedna nawiedzona, ktora twierdzi, ze reszta dzialu jest toksyczna, a tylko ona ta dobra i fajna :/ o ciazy jeszcze nie bede mowic, szczegolnie w tak nieprzyjemnej atmosferze. Co najgorsze reszta dzialu dogaduje sie swietnie, a szefowa i tak trzyma strone tamtej :/ no chora akcja!

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2021, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh uwielbiam toksyków w pracy... Sama kiedyś pracowałam w miejscu gdzie liczyła się współpraca. Jedna dziewczyny bardzo od nas odstawała (mimo częstej zmiany obsady tylko z nią zawsze był problem). Jak się na nią skarżyliśmy to szefostwo twierdziło że przesadzamy. Zrządzenie losu sprawiło że raz jeden musiał na zmianie z nią być sam kierownik. Później mi powiedział że ona urządzała włoski strajk jakiś a ja musiałam go uświadomić że ona tak pracuje i to norma. Później bardzo strali się ją zwolnić

Rosalie, Ulka86 lubią tę wiadomość

• Rosalie Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2021, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nulka_23 wrote:
    Ahhh uwielbiam toksyków w pracy... Sama kiedyś pracowałam w miejscu gdzie liczyła się współpraca. Jedna dziewczyny bardzo od nas odstawała (mimo częstej zmiany obsady tylko z nią zawsze był problem). Jak się na nią skarżyliśmy to szefostwo twierdziło że przesadzamy. Zrządzenie losu sprawiło że raz jeden musiał na zmianie z nią być sam kierownik. Później mi powiedział że ona urządzała włoski strajk jakiś a ja musiałam go uświadomić że ona tak pracuje i to norma. Później bardzo strali się ją zwolnić
    Najgorsze, ze akurat teraz nie powinnam sie denerwowac, a tu wieczny stres :/ juz padly grozby powrotu do biura, a wtedy za dlugo sie nie ukryje, bo objawy jednak swoje sa

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • Anulka1992 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2021, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli mowa o pracy. Znam to... Sama pracuje w tak toksycznej atmosferze... I to właśnie przez jedną osobę . Też codzien nerwy i stres. A do tego ciężka praca ... Bo pracuje w sporym markecie. Także napewno to nie pomaga. Pamiętaj żebyś myślała o sobie rosalie. I o dzidziulku . Nie wolno ci się denerwowac! Olej ich! A tak przy okazji.... Moja beta z dziś 457😁 a prog 25.4. już więcej nie powtarzam😂

Dip88, Rosalie, Belie, nulka_23, Eve, Marcelq, Ariadne002 lubią tę wiadomość

• Dip88 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2021, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie olej ich i uciekaj na L4 najlepiej 😅 Będziesz miała święty spokój 😉

Anulka super beta 😊

Rosalie lubi tę wiadomość

3jgx9jcgaorgom11.png
    Nikodem & Alexander ❤️
    Starania od 11.2019
    12.2019 Poronienie 6tc💔
    04.2021 Ciąża biochemiczna💔
    💗13.05.2021⏸ NIFTY ✅ 💙 Antoś 💙

PCOS❗️FSH❗️Testosteron ❗️LH/FSH ❗️
    Styczeń 2021 Klinika w NL 🇳🇱
  • Ulka86 Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2021, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie wrote:
    Najgorsze, ze akurat teraz nie powinnam sie denerwowac, a tu wieczny stres :/ juz padly grozby powrotu do biura, a wtedy za dlugo sie nie ukryje, bo objawy jednak swoje sa

Rosalie może to ktoś Szefowej znany nie tylko na polu prywatnym?nie da się jej jakoś " pozbyć "?

Pamiętaj że musisz myśleć o sobie i dzidzi. Jeśli trzeba idź na zwolnienie żeby uniknąć stresu i nerwów.

Najgorzej jak trafi się w pracy jedna niby naj.
    2 lata pracowałam w firmie logistycznej jako koordynator działu mając pod sobą 20 do 30 os w high season ,zaczynając pracę byłam zwykłym "leszczem".
    Dając z siebie 150% zostając po godzinach, poprawiając błędy pracowników, wyszłam z firmy i nie wróciłam bo przerosło mnie " zbieranie batów " za te co po palcu wejdą do tyłka nie brudząc się pracą.
    Laska którą szkoliłam okazała się sąsiadką mojej przełożonej, była Litwinką czyli wszystkim naj ponad Polkami. Przede wszystkim potrafiła robić kwas między swoimi.
    Do firmy i przełożonych dotarło kiedy już nigdy nie wróciłam a ona okazała się być leserem. I zwolnili ją.
    Licząc że wrócę. Nie wróciłam 🙈
    I tęsknię za tą pracą,bardzo ją lubiłam, mimo że
    pracując za cały dział miałam pieniądze takie same jak "świeżak" ale nie wrócę .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2021, 17:51

• Rosalie Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2021, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie moge jeszcze isc na l4, musze podomykac prywatne rzeczy, a do tego potrzebuje 'aktywnej' umowy niestety :/ mam nadzieje uwinac sie z tym do konca lipca i zmywac sie, bo to jest chore co tam sie dzieje :/ no coz, skoro wola ja jedna zamiast calego dzialu, to zycze im powodzenia, bo pozostale dziewczyny beda szukac nowej roboty i tyle.
    Oby na usg wszystko jutro bylo okej! Bo juz wystarczy tych stresow i nerwow!

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • Ulka86 Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2021, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie wrote:
    Niestety nie moge jeszcze isc na l4, musze podomykac prywatne rzeczy, a do tego potrzebuje 'aktywnej' umowy niestety :/ mam nadzieje uwinac sie z tym do konca lipca i zmywac sie, bo to jest chore co tam sie dzieje :/ no coz, skoro wola ja jedna zamiast calego dzialu, to zycze im powodzenia, bo pozostale dziewczyny beda szukac nowej roboty i tyle.
    Oby na usg wszystko jutro bylo okej! Bo juz wystarczy tych stresow i nerwow!

W takim razie wytrzymaj Kochana do końca lipca.

Na usg na pewno wszystko będzie dobrze, zobaczysz ☺❤

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2021, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie myśl o sobie i dzidziulki i postaraj się nie denerwować 😘
    Pamiętam jak miałam jedną pracę w której nie dało się współpracować i dodatkowo szef debil. Pracownicy mieli coś przeciwko sobie nawzajem, więc ktoś Ci nie pomoże bo pracujesz z tym i takie historie. No dramat naprawdę. Cyrk na kółkach.

Ja dziś odpoczywam już na leżąco. Mój żołądek źle znosi te ciążę. W dodatku mam pracę siedząca i mam wrażenie, że to też mi mocno "nie pomaga".

• Rosalie Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2021, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za wsparcie, jestescie cudowne 🥰

Ulka86, Belie lubią tę wiadomość

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2021, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest taki sposób tworzenia zespołów, że daje się jedną osobę, która wiadomo, że nie będzie się dogadywać z resztą, żeby zgrać bardziej pozostałą część zespołu i żeby pracowali bardziej wydajnie.

Ale co mają akurat do Ciebie, jeśli nie pasuje to całemu zespołowi? 🤔

• Rosalie Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2021, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie nie pasuje caly zespol tej jednej babie, bo niby my jestesmy toksyczni. Ona za to wali wiecznie same bledy i to juz jest ekstra! :/ byle miec ta pogadanke z glowy :/

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • Dip88 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2021, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie myśle, że jutrzejsze usg napewno poprawi ci humor i lepiej psychicznie się poczujesz. A póki musisz tam pracować rób poprostu swoje i nie myśl o innych, bo po co masz się stresować niepotrzebnie przez zupełnie obce osoby, które nie mają żadnego znaczenia w twoim życiu 🤷🏻‍♀️
    O której jutro masz wizytę ? 😃

Rosalie, Kasiekkk, Ulka86 lubią tę wiadomość

3jgx9jcgaorgom11.png
    Nikodem & Alexander ❤️
    Starania od 11.2019
    12.2019 Poronienie 6tc💔
    04.2021 Ciąża biochemiczna💔
    💗13.05.2021⏸ NIFTY ✅ 💙 Antoś 💙

PCOS❗️FSH❗️Testosteron ❗️LH/FSH ❗️
    Styczeń 2021 Klinika w NL 🇳🇱
  • Rosalie Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2021, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O 13 ❤ to moja szczesliwa liczba, wiec musi byc dobrze! Nie moge sie doczekac pokazania usg chlopakowi ❤

Kasiekkk, Belie, Dip88, Eve lubią tę wiadomość

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2021, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie wrote:
    O 13 ❤ to moja szczesliwa liczba, wiec musi byc dobrze! Nie moge sie doczekac pokazania usg chlopakowi ❤
    Będę trzymać kciuki!

A co do tej pogadanki, to spróbuj wpuścić jednym uchem, wypuścić drugim, przytakuj, olej i rób swoje ❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2021, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek dobrze prawi☺️ możesz jeszcze pomyśleć o tym, że już za jakiś czas Cię to nie będzie dotyczyło 😉

Czekamy na wieści po wizycie 🥰🥰🥰

‹‹ 178 179 180 181 182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ