Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Tego sie bede trzymac dziewczyny! Troche odbije pileczke, zeby nie bylo, ale ogolnie to musze miec to gdzies, nie moj cyrk, nie moje malpy, jak to mowia 🙈 niech sie tam uzeraja ile chca, a ja sie zwine za jakies 1,5msc 😎
Dip88, Belie lubią tę wiadomość
-
Rosalie wrote:Tego sie bede trzymac dziewczyny! Troche odbije pileczke, zeby nie bylo, ale ogolnie to musze miec to gdzies, nie moj cyrk, nie moje malpy, jak to mowia 🙈 niech sie tam uzeraja ile chca, a ja sie zwine za jakies 1,5msc 😎
-
nick nieaktualny
-
Rosalie wrote:Podbijam wachlarz objawow, od kilku dni slinie sie jak buldog na sama mysl o smacznych rzeczach 🙈
-
Dip88 wrote:O weź nie mów 🙈 Mam to samo, wczoraj od sąsiadów w południe w ogródku grilla poczułam to mój zaraz musiał lecieć do sklepu i „chwile” później wciągłam 4 kiełbaski z musztardą 😱… taką mega ochotę miałam 🤤 Do wieczora zdychałam z przejedzenia, normalnie to z 2 bym zjadła 🤦🏼♀️
Dip, to Ty chyba mialas atak na mcdonalda? Dobrze pamietam? 😅 dotarlas? 🤔
Mnie od slodkiego odrzucilo, ale ostatnio zaczyna mnie nachodzic na paczka 🤤 i niestety po czeresniach mam mega mdlosci 🥺 ale i tak wcinam, bo mamy swoje i zaraz nie bedzie, trudno, najwyzej wyleca 🤣 -
Rosalie wrote:Haha, siostro! Ja tez w weekend turbo obzarstwo, bo takie smaki byly... 🤤🤤🤤
Dip, to Ty chyba mialas atak na mcdonalda? Dobrze pamietam? 😅 dotarlas? 🤔
Mnie od slodkiego odrzucilo, ale ostatnio zaczyna mnie nachodzic na paczka 🤤 i niestety po czeresniach mam mega mdlosci 🥺 ale i tak wcinam, bo mamy swoje i zaraz nie bedzie, trudno, najwyzej wyleca 🤣
W ogóle pisałyście ostatnio o wadze, ja startowałam z 59 kg, dziś 62 kg, także ten … 🤭Rosalie, Marcelq lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam Was,uff,ja dziś w biegu praca,zebranie w szkole,jakieś inne pierdoły, też już padam na ryjek. Oj ja zdecydowanie ku radości mojego męża podzielać zaczęłam jego mięsne i ostre smaki. A w międzyczasie truskawki i arbuz...a potem 3-4 razy spacer do WC w nocy 🤷😜👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnyCo do wstawania do toalety w nocy, to ja dzisiaj obudziłam się o 4 z silną potrzebą siku, ale jako że jestem strasznym leniem, to uznałam, że nie ma mowy, żeby coś tak pospolitego, jak potrzeba oddania moczu ściągnęła mnie z łóżka. No i udało mi się zasnąć, ale jak poderwało mnie o 6, to dosłownie biegłam już do łazienki 😂😂
Dipp, nie przejmuj się wagą, większość z tego, to pewnie jedzonko zalegające w jelitach, zwłaszcza jak masz teraz większy apetyt, a całą resztę zrzucisz po ciąży Były już pomysły dotyczące grupy dla odchudzających się mamuś
Zamówiłam "dla męża" body na dzień ojca. Wiem, że to głupie, bo dziecka jeszcze nie ma na świecie, a i mój mąż nie wciśnie się w tego bodziaka, ale do tego dostanie koszulkę dla siebie, a bodziak po prostu jest przeuroczy i musiałam go kupić!
https://www.spodlady.com/prod_21217_Bodziak_Najbardziej_w_tacie_kocham_wszystko.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2021, 22:16
Rosalie, Eve, Dip88, nulka_23 lubią tę wiadomość
-
A ja zapomniałam, że zbliża się dzień ojca 🙈🤣🤣
Bodziak cudny 😍 -
nick nieaktualny
-
Alis96 wrote:Kochane nasze brzuchatki 🥰 mam pytanie sprawdzalyscie szyjke po owualcji kiedy u Was doszło do zamkniecia ? U mnie 4dpo i nadal otwarta .
-
nick nieaktualnyAlis, u mnie tak na pewno zamknięta była dopiero 7dpo, wcześniej tak średnio, nie otwarta, nie zamknięta.
I nie że szanse marne, bo każdy organizm jest inny i nie reaguje tak samo szybko na zmiany hormonalne Szanse są dopóki nie ma 🐵
Byłam dzisiaj na badaniach krwi I trymestru. Masakra, było mi niedobrze, kręciło się w głowie, nie ogarniałam co ode mnie chcą, a na koniec 5 fiolek krwi ze mnie ściągnęli w tym jedną taką sporą.
Teraz już wreszcie w domu jestem, miałam wrażenie, że trwało to wieczność. Idę zaraz na poranną drzemkę 😂 Ogarnęłam, że jak śpię rano, to nie mam mdłości, jak od rana się kręcę i muszę coś załatwić, to poranki są dla mnie bardzo ciężkie.
A, Belie, dołączam do grona bolący brzuch w ciąży, prawie nic jeść nie mogę, żeby mnie później nie skręcało z bólu. Spoko jest póki co po kanapkach z serem, na więcej nawet nie mam ochotyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2021, 08:53