Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis96 wrote:Czyli szansa na ciążę u mnie marne
-
Rosalie wrote:Tego sie bede trzymac dziewczyny! Troche odbije pileczke, zeby nie bylo, ale ogolnie to musze miec to gdzies, nie moj cyrk, nie moje malpy, jak to mowia 🙈 niech sie tam uzeraja ile chca, a ja sie zwine za jakies 1,5msc 😎
-
W ogóle dziewczyny siedzę dziś i nie kontaktuje 🥴 Mały mi od 3 do 6:30 nie dał spać. Co 20-30 min budził się i z pokoju wołał „Mama?”, a ja z sypialni „Jestem, śpimy jeszcze” i tak w kółko 😵💫 Po 6 wzięłam go do siebie i przed 8 wstaliśmy 🤦🏼♀️ Albo przez to że gorąco albo wychodzi mu kolejna 5-tka albo to i to 😅 Jak gdzieś nie usnę na siedząco to będzie super 😂
Rosalie kciuki za wizytę ✊✊ Jeszcze chwila 😊 -
nick nieaktualnyDip88 wrote:W ogóle dziewczyny siedzę dziś i nie kontaktuje 🥴 Mały mi od 3 do 6:30 nie dał spać. Co 20-30 min budził się i z pokoju wołał „Mama?”, a ja z sypialni „Jestem, śpimy jeszcze” i tak w kółko 😵💫 Po 6 wzięłam go do siebie i przed 8 wstaliśmy 🤦🏼♀️ Albo przez to że gorąco albo wychodzi mu kolejna 5-tka albo to i to 😅 Jak gdzieś nie usnę na siedząco to będzie super 😂
Rosalie kciuki za wizytę ✊✊ Jeszcze chwila 😊
Biedna! Może jak młody nie spał, to też padnie jakoś w ciągu dnia, to i Ty byś się mogła wtedy zdrzemnąć. -
Kasiekkk wrote:Biedna! Może jak młody nie spał, to też padnie jakoś w ciągu dnia, to i Ty byś się mogła wtedy zdrzemnąć.
-
Ulka86 wrote:Hej wszystkim 🙂
W końcu się coś dzieje!
Wstałam rano i plamię, niech się małpa rozkręca 🙂Ulka86 lubi tę wiadomość
-
Ulka86 wrote:Hej wszystkim 🙂
W końcu się coś dzieje!
Wstałam rano i plamię, niech się małpa rozkręca 🙂
Szkoda, że przyszła ale z drugiej strony dobrze bo już nowy cykl sie zaczyna i nie ma tej niepewności. Wpadaj na wątek lipcowy bo na pewno będzie 😁 ja też sie zapisze 😜Ulka86 lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
KaJa wrote:Szkoda, że przyszła ale z drugiej strony dobrze bo już nowy cykl sie zaczyna i nie ma tej niepewności. Wpadaj na wątek lipcowy bo na pewno będzie 😁 ja też sie zapisze 😜
Dziękuję Wam za wiarę w mój cykl☺ Jesteście nieocenione, bez Was zwariowałabym.❤
KaJa jasne że wpadnę! Proszę daj znać jak będzie wątek lipcowy bo ja mogę przegapić 🤦♀️
Nie powiem miałam jeszcze malutką nadzieję że cykl dziwny i może jednak ale cieszę się że sie rozkręca bo mam spokojniejszą głowę i wiem że nowy cykl ,nowe nadzieje🤞KaJa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA skąd dokładnie dojeżdżasz? Bo jeśli szukasz jakiegoś pakietu na prowadzenie ciąży, to zobacz sobie jeszcze w medicoverze na Wilanowie. Mają tam (moim zdaniem) genialny pakiet). Można też przystąpić od drugiego trymestru i wtedy jest taniej, a podobno Pani Ewa jest super. Ja bardzo chciałam tam prowadzić ciążę, ale dla mnie za daleko z dojazdami.
Ale na 90% będę tam rodzić. Hajsy już odłożone 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2021, 11:39
-
Kasiekkk, znajoma położna poleciła mi tam wykonanie testu Pappa. Lekarza nie zmieniam bo po rozmowie z tą położną wychodzi na to że jestem w bardzo dobrych rękach tylko wyszła ze mnie panikara do kwadratu 😂😂 akurat moja dr jest z medicoveru (tu mam pakiet z pracy) i na Wilanów jadę w lipcu na usg. Ode mnie to wyprawa życia ale tylko tam niestety je wykonują
Właśnie też patrzyłam na opinie i moją myślą było że może kupili 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2021, 11:54
-
nick nieaktualny
-
My juz po! Dzidzia jest, babka jakas nieogarnieta stwierdzila tylko, ze ciaza jest, 5 lub 6 tydzien, cyknela fotke, wystawila skoerowania i wygonila 🙈 do niej to już napewno nie wroce 😅
Marcelq, Kasienka22, Kasiekkk, Eve, Dip88, Ulka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRosalie wrote:My juz po! Dzidzia jest, babka jakas nieogarnieta stwierdzila tylko, ze ciaza jest, 5 lub 6 tydzien, cyknela fotke, wystawila skoerowania i wygonila 🙈 do niej to już napewno nie wroce 😅
Olać tą babę, ważne że ciąża potwierdzona!Rosalie lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Rosalie, nic więcej nie mówiła? A skierowanie dała na krew czy usg?
Dala caly pakiet luxmedowy ciazowy, skoerowania na usg w konkretnych tygodniach tez. Na krew juz sie umowilam na sobote, cytologia w przyszlym tygodniu
Ja do niej poszlam, bo nie bylo innej kobiety w tym terminieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2021, 14:00
Kasiekkk lubi tę wiadomość