Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiekkk wrote:Biedna! Może jak młody nie spał, to też padnie jakoś w ciągu dnia, to i Ty byś się mogła wtedy zdrzemnąć.
-
Ulka86 wrote:Hej wszystkim 🙂
W końcu się coś dzieje!
Wstałam rano i plamię, niech się małpa rozkręca 🙂Ulka86 lubi tę wiadomość
-
Ulka86 wrote:Hej wszystkim 🙂
W końcu się coś dzieje!
Wstałam rano i plamię, niech się małpa rozkręca 🙂
Szkoda, że przyszła ale z drugiej strony dobrze bo już nowy cykl sie zaczyna i nie ma tej niepewności. Wpadaj na wątek lipcowy bo na pewno będzie 😁 ja też sie zapisze 😜Ulka86 lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
KaJa wrote:Szkoda, że przyszła ale z drugiej strony dobrze bo już nowy cykl sie zaczyna i nie ma tej niepewności. Wpadaj na wątek lipcowy bo na pewno będzie 😁 ja też sie zapisze 😜
Dziękuję Wam za wiarę w mój cykl☺ Jesteście nieocenione, bez Was zwariowałabym.❤
KaJa jasne że wpadnę! Proszę daj znać jak będzie wątek lipcowy bo ja mogę przegapić 🤦♀️
Nie powiem miałam jeszcze malutką nadzieję że cykl dziwny i może jednak ale cieszę się że sie rozkręca bo mam spokojniejszą głowę i wiem że nowy cykl ,nowe nadzieje🤞KaJa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA skąd dokładnie dojeżdżasz? Bo jeśli szukasz jakiegoś pakietu na prowadzenie ciąży, to zobacz sobie jeszcze w medicoverze na Wilanowie. Mają tam (moim zdaniem) genialny pakiet). Można też przystąpić od drugiego trymestru i wtedy jest taniej, a podobno Pani Ewa jest super. Ja bardzo chciałam tam prowadzić ciążę, ale dla mnie za daleko z dojazdami.
Ale na 90% będę tam rodzić. Hajsy już odłożone 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2021, 11:39
-
Kasiekkk, znajoma położna poleciła mi tam wykonanie testu Pappa. Lekarza nie zmieniam bo po rozmowie z tą położną wychodzi na to że jestem w bardzo dobrych rękach tylko wyszła ze mnie panikara do kwadratu 😂😂 akurat moja dr jest z medicoveru (tu mam pakiet z pracy) i na Wilanów jadę w lipcu na usg. Ode mnie to wyprawa życia ale tylko tam niestety je wykonują
Właśnie też patrzyłam na opinie i moją myślą było że może kupili 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2021, 11:54
-
nick nieaktualny
-
My juz po! Dzidzia jest, babka jakas nieogarnieta stwierdzila tylko, ze ciaza jest, 5 lub 6 tydzien, cyknela fotke, wystawila skoerowania i wygonila 🙈 do niej to już napewno nie wroce 😅
Marcelq, Kasienka22, Kasiekkk, Eve, Dip88, Ulka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRosalie wrote:My juz po! Dzidzia jest, babka jakas nieogarnieta stwierdzila tylko, ze ciaza jest, 5 lub 6 tydzien, cyknela fotke, wystawila skoerowania i wygonila 🙈 do niej to już napewno nie wroce 😅
Olać tą babę, ważne że ciąża potwierdzona!Rosalie lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Rosalie, nic więcej nie mówiła? A skierowanie dała na krew czy usg?
Dala caly pakiet luxmedowy ciazowy, skoerowania na usg w konkretnych tygodniach tez. Na krew juz sie umowilam na sobote, cytologia w przyszlym tygodniu
Ja do niej poszlam, bo nie bylo innej kobiety w tym terminieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2021, 14:00
Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie, żebym zbyt długo nie była spokojna zaczęły spływać badania krwi. Poza tym, że mam jakiś stan zapalny (podejrzewam pęcherz lub infekcję pochwy), to moje TSH mimo syplementowania hormonów tarczycy euthyroxem zamiast spadać wzrosło z 2,97 do 4,09. Teraz będę siedzieć i się denerwować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2021, 14:32
-
Kasiekkk wrote:U mnie, żebym zbyt długo nie była spokojna zaczęły spływać badania krwi. Poza tym, że mam jakiś stan zapalny (podejrzewam pęcherz lub infekcję pochwy), to moje TSH mimo syplementowania tarczycy euthyroxem zamiast spadać wzrosło z 2,97 do 4,09. Teraz będę siedzieć i się denerwować