Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nulka_23 wrote:A jak sobie radzisz z płaczliwością? To jest coś co mnie przerasta i baaardzo wkurza. Płaczę i nie wiem sama dlaczego. Nienawidze tego.
No ja ogolnie jestem osoba wysoko wrazliwa, wiec dla mnie to zadna nowosc 😅 juz sie przyzwyczailam do wycia bez powodu, tylko chlop sie wiecznie z tego smieje i sie musze drzec na niego 🙈 -
Hej dziewczyny, podczytuje tu was i cieszę się, że wszystko u Was dobrze😊 moje majowe i czerwcowe testowanie nie wyszło ale może następny cykl będzie udany.
Ula, a jesteś pewna kiedy miałaś owulacje? Może sie przesunęła i jeszcze coś wyjdzie. Trzymam kciuki żeby tak było✊Ulka86, Marcelq lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nulka_23 wrote:Iskra wierzyłam że jednak się udało tule i trzymam kciuki za następny cykl! 🦠🦠🦠🦠🦠
KaJa dla Ciebie też wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Rosalie, nie pocieszyłaś. Mnie to wlurza tak bardzo że mam ochotę się popłakać 😭 -
nick nieaktualnyWow, ale się rozpisałyście 😁
Rosalie, jak ten czas leci! Dopiero co się dowiedziałaś o ciąży, a tu już 7 tydzień! 😍 trzymam kciuki za wizytę!
Iskierko, przykro mi z powodu 🐵 naprawdę bardzo mocno wierzyłam w to, że w końcu nie przyjdzie. Planujesz zapisywać się na laparoskopie, czy jeszcze czekacie na poprawę wyników męża?
KaJa, bardzo fajnie, że tu czasami zaglądasz, mam nadzieję, że niedługo Twoje cykle wrócą do normy i do nas wtedy dołączysz ❤️
Dipp, też mam kompletną paćkę z mózgu. Zapominam o wszystkim! O pierdołach i o rzeczach naprawdę ważnych, prywatnych i zawodowych, jestem jakaś oderwana od rzeczywistości 😂
Dziewczyny, czy Was też tak strasznie ciągnie w dole brzucha? Zaczęło się z tydzień temu i na początku było spoko, ale teraz to jest naprawdę bolesne. Boli przy przekręcaniu się w łóżku i przy napinaniu mięśni brzucha, przy rozciąganiu się i przy chodzeniu. Nie wiem, to jakieś ścięgna, więzadła? Kompletnie na tym się nie znam
Rosalie lubi tę wiadomość
-
Dziękuje za wiruski 🦠🦠🦠 biorę wszystkie😁24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
nulka_23 wrote:Rosalie tak i to jest straszne. Teściowa mi już przewiduje wiecznie płaczące dziecko...
Kasiekkk, ciągnięcia chyba nie czuje ale co chwile mnie coś kłuje. I spać moge tylko na plecach bo inaczej czuje dyskomfort.nulka_23 lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Wow, ale się rozpisałyście 😁
Rosalie, jak ten czas leci! Dopiero co się dowiedziałaś o ciąży, a tu już 7 tydzień! 😍 trzymam kciuki za wizytę!
Iskierko, przykro mi z powodu 🐵 naprawdę bardzo mocno wierzyłam w to, że w końcu nie przyjdzie. Planujesz zapisywać się na laparoskopie, czy jeszcze czekacie na poprawę wyników męża?
KaJa, bardzo fajnie, że tu czasami zaglądasz, mam nadzieję, że niedługo Twoje cykle wrócą do normy i do nas wtedy dołączysz ❤️
Dipp, też mam kompletną paćkę z mózgu. Zapominam o wszystkim! O pierdołach i o rzeczach naprawdę ważnych, prywatnych i zawodowych, jestem jakaś oderwana od rzeczywistości 😂
Dziewczyny, czy Was też tak strasznie ciągnie w dole brzucha? Zaczęło się z tydzień temu i na początku było spoko, ale teraz to jest naprawdę bolesne. Boli przy przekręcaniu się w łóżku i przy napinaniu mięśni brzucha, przy rozciąganiu się i przy chodzeniu. Nie wiem, to jakieś ścięgna, więzadła? Kompletnie na tym się nie znam
O tak, szybko zlecialo 😅 nie wiem kiedy! Jutro o tej porze juz bede ogladac dzidzie pewnie 😍 nie moge sie doczekac!
A co do bolu, u mnie pojawia sie, gdy kichne lub kaszlne lezac, ewentualnie jak za szybko wstane to tez, taki ostryWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2021, 13:12
-
Ja też jestem bardziej płaczliwa teraz, chociaż mnie to śmieszy bo czasem się popłacze i mówię do męża, że nie mam zielonego pojęcia czemu płaczę 😅
Ja dziś rano musiałam jechać na full pakiet badań krwi i moczu do karty ciąży, 4 probówki na czczo i myślałam że się przewrócę 😪
Dobrze, ze w przyszłym tygodniu wizyta i dowiem się czy wszystkie wyniki są ok. Sam stres w ciąży 🤨 Ciągłe czekanie albo na wizyte albo na wyniki 😒
Rosalie super, ze to już jutro! Wspaniała chwila 🥰Rosalie lubi tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Kasienka22 wrote:Ja też jestem bardziej płaczliwa teraz, chociaż mnie to śmieszy bo czasem się popłacze i mówię do męża, że nie mam zielonego pojęcia czemu płaczę 😅
Ja dziś rano musiałam jechać na full pakiet badań krwi i moczu do karty ciąży, 4 probówki na czczo i myślałam że się przewrócę 😪
Dobrze, ze w przyszłym tygodniu wizyta i dowiem się czy wszystkie wyniki są ok. Sam stres w ciąży 🤨 Ciągłe czekanie albo na wizyte albo na wyniki 😒
Rosalie super, ze to już jutro! Wspaniała chwila 🥰
No u mnie zaraz za wizyta tez bedzie stal caly pakiet badan, wiec tez bedzie niewesolo 😅 na szczescie dopiero co robilam wiekszosc, wiec bedzie mozna na swiezo porownywac, oby tylko bylo dobrze ❤ -
nick nieaktualny
-
KaJa wrote:Hej dziewczyny, podczytuje tu was i cieszę się, że wszystko u Was dobrze😊 moje majowe i czerwcowe testowanie nie wyszło ale może następny cykl będzie udany.
Ula, a jesteś pewna kiedy miałaś owulacje? Może sie przesunęła i jeszcze coś wyjdzie. Trzymam kciuki żeby tak było✊
Nie jestem pewna bo w tym cyklu nie robiłam od początku testów ovu. Wg kalendarza ovu była 27.05. 2 dni po przewidywanej ovu aż przez tydzień testy ovu były perfekcyjnie pozytywne (wstawiałam zdjęcia) ale od 2 06 do 4 06 testy ciażowe wychodziły blade że nie trzeba było się przyglądać, później już negatywy.
Żeby było śmieszniej, byłam w mieście kupiłam test clearblue normalny nie elektroniczny i kreska w okienku lekko blada ,naprawdę lekko. A sikałam dziś już 100 razy
No nic jutro zrobię rano test 10 i będę czekać na okres.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2021, 13:33
-
Kasiekkk wrote:Kasienka, to aż 4 probówki są? Matko, ja idę jutro, myślałam, że to będą może dwie... Słabo, ale może dostanę od męża po tym czekoladę, jak dawcy krwi 😁
Szkoda tylko, że nie mam ochoty na słodkie...
Też miałam nadzieję na tylko dwie 😅 a tu cyk, cztery, a jeszcze jestem jedną z tych osób którym zawsze słabo po pobraniu 😅
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Ulka86 wrote:Nie jestem pewna bo w tym cyklu nie robiłam od początku testów ovu. Wg kalendarza ovu była 27.05. 2 dni po przewidywanej ovu aż przez tydzień testy ovu były perfekcyjnie pozytywne (wstawiałam zdjęcia) ale od 2 06 do 4 06 testy ciażowe wychodziły blade że nie trzeba było się przyglądać, później już negatywy.
Żeby było śmieszniej, byłam w mieście kupiłam test clearblue normalny nie elektroniczny i kreska w okienku lekko blada ,naprawdę lekko. A sikałam dziś już 100 razy
No nic jutro zrobię rano test 10 i będę czekać na okres.
Szkoda, że u Ciebie jest problem z robieniem bety bo to by dało jasny obraz sytuacji i nie wydawałabyś majątku na testy. Coś mi sie wydaje, że owu sie przesunęła a to plamienie krwi to może zagnieżdżenie😁 dziwne tylko, że testy ciążowe najpierw wychodziły a później nic. Oby to tylko nie był biochem. No nic, trzeba czekać i postaraj sie trochę wyluzować😊 mam nadzieję, że niedługo sytuacja sie wyjaśni✊Ulka86 lubi tę wiadomość
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
KaJa wrote:Szkoda, że u Ciebie jest problem z robieniem bety bo to by dało jasny obraz sytuacji i nie wydawałabyś majątku na testy. Coś mi sie wydaje, że owu sie przesunęła a to plamienie krwi to może zagnieżdżenie😁 dziwne tylko, że testy ciążowe najpierw wychodziły a później nic. Oby to tylko nie był biochem. No nic, trzeba czekać i postaraj sie trochę wyluzować😊 mam nadzieję, że niedługo sytuacja sie wyjaśni✊
Jutro zrobię test i jak znów wyjdzie cień zadzwonię do rodzinnego i ubłagam o skierowanie na betę.
Naprawdę teraz czekam już na okres ale chciałabym mieć 100 % pewności i spokojną głowę, łażę po kątach i płaczę, nie przez testy itp. Tak o wszystko doprowadza mnie do płaczu 🥺
Ale mąż zadowolony bo nie widzi a mam taką ochotę rozładować nerwy na nim że od soboty tylko czeka żeby dać " zastrzyk " bo mam straszną ochotę na niego! Chodzę i syczę "dasz dupki?"Jak nigdy. Tydzień przed okresem to nie dotykaj broń Boże. A wczoraj zdążyliśmy się ogarnąć w momencie kiedy Młoda otwierała drzwi od domu po powrocie od ojca.
A ciągle mam nadzieję że w końcu mąż jak co miesiąc wywoła ten okres 🙏🤯
Iskra trzymałam kciuki za Ciebie ! Miałam nadzieję że jednak Tobie się udało 🥺
Ale to tylko kilka dni @ nowy cykl,nowe nadzieję .
Mam nadzieję że nie sprawię Ci przykrości ale zazdroszczę Ci,wzięłabym od Ciebie tą małpę bo wiesz na czym stoisz.
Ściskam Cię i walczymy dalej❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2021, 14:32
KaJa lubi tę wiadomość
-
KaJa wrote:Hej dziewczyny, podczytuje tu was i cieszę się, że wszystko u Was dobrze😊 moje majowe i czerwcowe testowanie nie wyszło ale może następny cykl będzie udany.
Ula, a jesteś pewna kiedy miałaś owulacje? Może sie przesunęła i jeszcze coś wyjdzie. Trzymam kciuki żeby tak było✊KaJa lubi tę wiadomość
-
Rosalie wrote:O tak, szybko zlecialo 😅 nie wiem kiedy! Jutro o tej porze juz bede ogladac dzidzie pewnie 😍 nie moge sie doczekac!
A co do bolu, u mnie pojawia sie, gdy kichne lub kaszlne lezac, ewentualnie jak za szybko wstane to tez, taki ostry
-
Ulka86 wrote:Jutro zrobię test i jak znów wyjdzie cień zadzwonię do rodzinnego i ubłagam o skierowanie na betę.
Naprawdę teraz czekam już na okres ale chciałabym mieć 100 % pewności i spokojną głowę, łażę po kątach i płaczę, nie przez testy itp. Tak o wszystko doprowadza mnie do płaczu 🥺
Ale mąż zadowolony bo nie widzi a mam taką ochotę rozładować nerwy na nim że od soboty tylko czeka żeby dać " zastrzyk " bo mam straszną ochotę na niego! Chodzę i syczę "dasz dupki?"Jak nigdy. Tydzień przed okresem to nie dotykaj broń Boże. A wczoraj zdążyliśmy się ogarnąć w momencie kiedy Młoda otwierała drzwi od domu po powrocie od ojca.
A ciągle mam nadzieję że w końcu mąż jak co miesiąc wywoła ten okres 🙏🤯
Iskra trzymałam kciuki za Ciebie ! Miałam nadzieję że jednak Tobie się udało 🥺
Ale to tylko kilka dni @ nowy cykl,nowe nadzieję .
Mam nadzieję że nie sprawię Ci przykrości ale zazdroszczę Ci,wzięłabym od Ciebie tą małpę bo wiesz na czym stoisz.
Ściskam Cię i walczymy dalej❤
To ja akurat mam lenia na wszystko dosłownie nawet na seksy🤪 i też czekam na @. Ale nastrój mam super😁 Miałam nadzieję, że szybciej przyjdzie @ a tu lipa. Dzisiaj już 37dc więc pewnie będzie znowu ponad 40😡 prawie 2tyg temu prog tylko 0,28 więc bardzo malutko. Od tygodnia obżeram sie jak świnia, cycki i brzuch bolą a @ dalej nie widać😒 też bym wolała żeby już przyszła bo przy takich cyklach to szanse mam maks 6 razy w roku a nie 10-12 jak być powinno😔
Ula, ubłagaj tą bete ✊Ulka86 lubi tę wiadomość
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
KaJa wrote:To ja akurat mam lenia na wszystko dosłownie nawet na seksy🤪 i też czekam na @. Ale nastrój mam super😁 Miałam nadzieję, że szybciej przyjdzie @ a tu lipa. Dzisiaj już 37dc więc pewnie będzie znowu ponad 40😡 prawie 2tyg temu prog tylko 0,28 więc bardzo malutko. Od tygodnia obżeram sie jak świnia, cycki i brzuch bolą a @ dalej nie widać😒 też bym wolała żeby już przyszła bo przy takich cyklach to szanse mam maks 6 razy w roku a nie 10-12 jak być powinno😔
Ula, ubłagaj tą bete ✊
Współczuję takich cykli. Ja bym zwariowała🤯
Ale w końcu i nam się uda ,zobaczysz!
Wstyd mi,ja się nad sobą użalam bo 3 dni okresu brak?🤦♀️
Chociaż brak a ja jak nie normalna. Sex 2 razy dziennie i nie po Bożemu 🤣 Ale w słusznej sprawie haha 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2021, 15:14