Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosalie wrote:Ja zalalam goraca i przykrylam pokrywka, zostawiamy w pokojowej temperaturze
Dziękuje za instruktaż 👌 Zaraz jadę na ryneczek i do roboty. Muszę tez upichcić lasagne bo jutro mój brat przyjeżdża. Pracowity dzień się zapowiada, oby bez wymiotów 🤮🙄
Ty usg jutro o 9 ja o 10 🙏🏼🙏🏼🤞🏻Dip88, Rosalie lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Dziękuje za instruktaż 👌 Zaraz jadę na ryneczek i do roboty. Muszę tez upichcić lasagne bo jutro mój brat przyjeżdża. Pracowity dzień się zapowiada, oby bez wymiotów 🤮🙄
Ty usg jutro o 9 ja o 10 🙏🏼🙏🏼🤞🏻
Ja wczoraj zrobiłam obiad na 2 dni, bo od dziś upały i ma być 31 stopni 🥵 Już jest 26 u mnie 😩 Także prócz wizyty dziś się obijam, małemu basen jeszcze naszykuje w ogródku jak wrócę i lenistwo 😜 -
Dip88 wrote:Też będę trzymać kciuki ❤️ I koniecznie dajcie znać.
Ja wczoraj zrobiłam obiad na 2 dni, bo od dziś upały i ma być 31 stopni 🥵 Już jest 26 u mnie 😩 Także prócz wizyty dziś się obijam, małemu basen jeszcze naszykuje w ogródku jak wrócę i lenistwo 😜 -
Martyna33 wrote:Dziękuje za instruktaż 👌 Zaraz jadę na ryneczek i do roboty. Muszę tez upichcić lasagne bo jutro mój brat przyjeżdża. Pracowity dzień się zapowiada, oby bez wymiotów 🤮🙄
Ty usg jutro o 9 ja o 10 🙏🏼🙏🏼🤞🏻
U mnie tez upaly, a nie znosze, wiec w ciagu dnia nie wychodze, a w domu non stop klima chodzi i tylko dlatego jeszcze zyje 🙈
Dzisiaj zaczna splywac wyniki badan, oby bylo dobrze wszystko -
Ja już siedzę i czekam, kurde jest tak tu ciepło, że ledwo oddycham w tej maseczce 😒 Jakbym jakąś parą oddychała 🤦🏼♀️
-
Dip88 wrote:Ja już siedzę i czekam, kurde jest tak tu ciepło, że ledwo oddycham w tej maseczce 😒 Jakbym jakąś parą oddychała 🤦🏼♀️
Trzymam kciuki i czekam na relacje!
Ps. Cofam brak objawów, popłakałam się na widok ⏸️ na grupie czerwcowej😂Rosalie, Marcelq lubią tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:A z ciekawości jak jest u Was, musicie chodzić w maseczkach też na ulicach czy tylko w pomieszczeniach?
Ps. Cofam brak objawów, popłakałam się na widok ⏸️ na grupie czerwcowej😂nulka_23 lubi tę wiadomość
-
Rosalie trzymam kciuki żeby kolejne USG przebiegło w przyjemniejszej atmosferze ❤️ I żebyś zobaczyła już ❤️
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze wizyty niech maleństwa rosna.
Widzę, że zapanowała moda na małosolne 😀 ja nie mam żadnych zachcianek. Jedyne co zauważyłam, że jest mi nie dobrze jak najem się so syta.
Miałam dziś piękny sen 😍 śniło mi się że urodziłam, poród szybki bez komplilacji, a dzidziuś wygladał jak mój maż w dzieciństwie 😂 był cudowny, płci nie poznałam ale jakby czułam że to chłopiec 😅. Życzę Wam miłej środy.nulka_23, Rosalie, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcelq wrote:Rosalie trzymam kciuki żeby kolejne USG przebiegło w przyjemniejszej atmosferze ❤️ I żebyś zobaczyła już ❤️
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze wizyty niech maleństwa rosna.
Widzę, że zapanowała moda na małosolne 😀 ja nie mam żadnych zachcianek. Jedyne co zauważyłam, że jest mi nie dobrze jak najem się so syta.
Miałam dziś piękny sen 😍 śniło mi się że urodziłam, poród szybki bez komplilacji, a dzidziuś wygladał jak mój maż w dzieciństwie 😂 był cudowny, płci nie poznałam ale jakby czułam że to chłopiec 😅. Życzę Wam miłej środy.
Oby w rzeczywistości poród był tak samo udany
Mnie się dzisiaj śniło, że miałam córeczkę. Była maleńka i piękna i nikomu nie chciałam jej dać nawet dotknąć. Karmiłam ją piersią i czułam w tym śnie, że kocham ją po prostu aż do szaleństwaRosalie, Marcelq lubią tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:A z ciekawości jak jest u Was, musicie chodzić w maseczkach też na ulicach czy tylko w pomieszczeniach?
Ps. Cofam brak objawów, popłakałam się na widok ⏸️ na grupie czerwcowej😂
U nas tylko w pomieszczeniach zamkniętych trzeba nosić maseczki, nigdy nie trzeba było na świeżym powietrzu nosić. Porody też z partnerem bez problemu były i są nadal 😉
A u nas wszystko ok, krwiak już malutki 🥰
Rosalie, Iskra444, kalcia64, Marcelq, Eve, KaJa, Belie, nulka_23, Alis96, Kasiekkk, AnnWer, Wojcinka, Ulka86 lubią tę wiadomość
-
Dip super zdjęcie i super wiesci ❤️ Oby już tak dalej 😁
Miło się Was tu czyta za wszystkie trzymam kciuki i oby już same dobre wiesci tylko tu się pojawiały aż do zimowego rozpakowania 😍Dip88, Alis96 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny . Gratulacje dla pozytywnych wizyt . Naprawde jest wazne zeby lekarz ciezarnej dawal poczucie bezpieczenstwa . Umnie nadal szalu niema siusianie i sennosc i okazjonalnie mdlosci . Jeszcze 3 dni do moje wizyty troche sie zaczynam sie denerwowac 😂 Nie licze na to ze juz bedzie serduszko widoczne bo w dzien wizyty bedzie 5w5d. A ze teraz moze byc roznie cos w Anglii wspomonaja o zamknieciu granic na okres lata. Wiec jestem ciekawa czy moj ginekolog znowu nie przestanie latac tu na wizyty 🙈😍😂🙏[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dip88 wrote:
O to tyle dobrego że długo w tej maseczce nie musiałaś być!Dip88 lubi tę wiadomość
-
Dip, super wiadomości! Ja tez chce wam jutro przekazać super wiadomości 🤞🏻
Rosalie, melduje ze ogóreczki zrobione, najważniejsze pytanie- kiedy można je szamać?😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
Martyna33 wrote:Dip, super wiadomości! Ja tez chce wam jutro przekazać super wiadomości 🤞🏻
Rosalie, melduje ze ogóreczki zrobione, najważniejsze pytanie- kiedy można je szamać?😂
Ja też czekam na wasze jutrzejsze wizyty i trzymam kciuki za same super wiadomości ✊
Ja następne usg mam 2 lipca żeby jeszcze skontrolować krwiaka, to będzie 10 tc i odrazu dostanę skierowanie na Nifty i inne badania z krwi.Rosalie lubi tę wiadomość