Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiekkk wrote:Ale jesteście dzielne! Bez żartów, serio, bardziej, niż bólu, to boję się, że się będę darła jak debil i wstydu narobię. Aczkolwiek miałam kilka bardzo bolesnych sytuacji w życiu i nie krzyczałam, tylko zaciskałam zęby i łzy mi leciały z bólu.
Eve lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie 😍 23mm maluch , wiec równo 9 tygodni dziś 😍 słuchaliśmy serduszko 🥺🥺
Kasienka22, AnnWer, nulka_23, Marcelq, Rosalie, Kasiekkk, Eve, Belie, Dip88 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Dzień super wiadomości! Rosalie, cieszę się ze jest serduszko 😍
A i ku przestrodze, ja nie miałam dziś jeszcze usg przez brzuch, wiec nie zawsze tak jestRosalie lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyCudowne wiadomości po wizytach, bardzo się cieszę i niech fasolki rosną! 😍
Martyna, a jak torbiel? Zmniejszyła się, bez zmian? (Trzeciej opcji w ogóle nie biorę pod uwagę )
Co do porodu, to ja przez bardzo długi czas brałam pod uwagę tylko cc, ale z wiekiem doszłam do wniosku, że chcę jak najszybciej móc zajmować się dzieckiem i że może przy zewnątrzoponowym dam radę sn. I póki co na taki scenariusz się właśnie nastawiam. Boję się tylko bardzo, że anastezjolog może mieć lepsze zajęcia na głowie, niż znieczulanie rodzącej. To mnie najbardziej przeraża. Mojej kuzynce tak w szpitalu powiedzieli, że jest dwóch, ale żaden nie przyjdzie tutaj, bo mają co robić. Stąd był mój pomysł, że może prywatny szpital, że może tam będą mieć lepsze podejście. Ale znowu mam lepsze pomysły na wydanie 10tys złotych, niż na poród. Mnóstwo wątpliwości i na szczęście jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji 😊 Jestem pewna tylko, że chcę, żeby mąż był ze mną. -
nick nieaktualny
-
Man pytanie do dziewczyn które korzystają z luxmed, czy to usg 11 - 13(+6) jest wykonywane w 3D czy to jest zwykle 2D na którym sprawdza po prostu te wszystkie parametry jak kość nosowa itd. Bo zastanawiam się czy oprócz tego usg które mam w pakiecie umawiać się jeszcze prywatnie na 3D
-
Belie, z tymi rozmiarami jest czasem tak dziwnie, totalnie nie ogarniam
Kasiek, torbiel się zmniejszyła i już nie kwalifikuje się w ogóle jako torbiel! Jest po prostu ciałkiem żółtym także super ☺️☺️
Zdjęcie dla chętnych, aparat usg *ujowy, ale widać Że maluch urósł
Belie, Kasiekkk, Dip88, Marcelq, Eve lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:
Kawał szkraba 😍 Super, że torbiel się wchłonęła, teraz już tylko pozostaje Ci relaksować się w oczekiwaniu na maleństwo ❤️
A ja myślę, że te kilka dni różnicy w ocenie wieku nie ma aż takiego znaczenia, byleby bobas rósł i był zdrowy 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2021, 13:21
-
Bebu wrote:Man pytanie do dziewczyn które korzystają z luxmed, czy to usg 11 - 13(+6) jest wykonywane w 3D czy to jest zwykle 2D na którym sprawdza po prostu te wszystkie parametry jak kość nosowa itd. Bo zastanawiam się czy oprócz tego usg które mam w pakiecie umawiać się jeszcze prywatnie na 3D
Bebu lubi tę wiadomość
-
Jeju❤️❤️❤️❤️ a do mojego usg jeszcze tyle czasu 😭
-
Kasiekkk wrote:Kawał szkraba 😍 Super, że torbiel się wchłonęła, teraz już tylko pozostaje Ci relaksować się w oczekiwaniu na maleństwo ❤️
A ja myślę, że te kilka dni różnicy w ocenie wieku nie ma aż takiego znaczenia, byleby bobas rósł i był zdrowy 😊
Tez tak myśle. Ostatnio na usg byłam 6+3 a wydawalo mi się ze powinno być 6+4 , a teraz już idealnie się zgrało z owulacją
Zamówiłam sobie detektor tętna dla spokoju psychicznego 👌 będę słychać raz na kilka dni
Zaczynam wierzyć ze wszystko będzie dobrze !nulka_23, Kasienka22, Marcelq lubią tę wiadomość
Martyna również cieszę się , że wszystko jest dobrze, super wiadomości. Niech maleństwa rosną zdrowo ❤️
Rosalie lubi tę wiadomość
-
Ja miałam już jedno cc planowane😊 dzięki Bogu obyło się baz zakażenia itd😊
Jak znieczulenie zeszło to nie powiem, bolało ale jak się nie da wytrzymać to zaraz dostaje się przeciwbólowe 😊od razu po cc byłam podpięta pod pompę z morfiną😅
Ale jak musiałam wstać do toalety to wstałam bez jakichś większych problemów 😊
Teraz też na pewno będę miała cc i trochę się go boję, ale to chyba normalne😅 -
Mnie jakos mniej przeraza bol przed cc niz bol sn... 🙈 plus ewentualne pekniecie czy naciecie, to cos czego po prostu nie chce przezyc... zobaczymy, bede jeszcze rozmawiac z siostra i kolezankami. Z drugiej strony rozmawialismy o posiadaniu 3 lub 4 dzieci, a 4 czy cc raczej niewykonalne... sama nie wiem, duzo czasu jeszcze do namyslu 😀