Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIskra444 wrote:Podobno zależy od kobiety 😉
Ja tam nie krzyczałam, bo po co (w sensie ze wiedziałam ze mi to nie pomoże, bo jak złamałam palec to tez nie krzyczałam tylko pod nosem klęła 😂) krzyknęłam raz - przy nacięciu ale w sumie bardziej chyba z zaskoczenia niż z bólu. I to nie było darcie się tyko „ała” do położnej z wyrzutem 🙈 aaaa No i miałam słynny kryzys 7cm gdy powiedziałam położnej ze ja już nie chce rodzic. Powiedziała ze teraz to już trochę za późno.. 😂
Ale jesteście dzielne! Bez żartów, serio, bardziej, niż bólu, to boję się, że się będę darła jak debil i wstydu narobię. Aczkolwiek miałam kilka bardzo bolesnych sytuacji w życiu i nie krzyczałam, tylko zaciskałam zęby i łzy mi leciały z bólu. -
nick nieaktualnyA tam ja to mam w nosie kto sobie co o mnie pomyśli, i tak mnie tam pewnie po 3 dniach już nie będzie 🙂 ja tylko na razie mam w głowie, że chyba bym chciała ze starym rodzić, ale jeszcze nie wiem co on na to 🤣
Dziewczyny kciuki za wizytę ☺️Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Kasienka22 wrote:Jak juz jesteśmy przy temacie porodu to czy któraś planuje cesarke zamiast porodu naturalnego? 😁
Ja miałam cc, nieplanowane, bo miałam rodzic SN ale małemu zaczęło spadać tętno. I szczerze mówiąc to najgorsze co mnie w życiu spotkalo. Mój mąż siedział ze mną w szpitalu od 6 rano do 23 bo nie byłam w stanie się dzieckiem zajmować. Nie mogłam się z łóżka podnieść, tak Bolało, no i ten widok, gdzie wszystkie mamuśki latają po oddziale, a ja przykuta do łóżka... I potem zakażenie rany.
Także zastanówcie się, bo nie jest tak kolorowo 😊28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
-
Kasienka22 wrote:Jak juz jesteśmy przy temacie porodu to czy któraś planuje cesarke zamiast porodu naturalnego? 😁
Rosalie lubi tę wiadomość
-
Bebu wrote:Ja chce mieć planowane cc, mam tak niski próg bólu że jakby mnie zaczęło coś mocniej bolec to nie wyobrażam sobie i po prostu nie chce przez to przechodzić. Oczywiście czytałam wszystkie za i przeciw ale nic nie jest w stanie mnie przekonać
Mam tak samo 🙈 żaden argument nie jest w stanie mnie przekonać do porodu naturalnego 🥶 mam tylko nadzieję że nie będzie problemu z dostaniem skierowania na cc
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Kasienka22 wrote:Mam tak samo 🙈 żaden argument nie jest w stanie mnie przekonać do porodu naturalnego 🥶 mam tylko nadzieję że nie będzie problemu z dostaniem skierowania na cc
-
nulka_23 wrote:Czy któraś z Was robi test Pappa? Ja mam zlecony ale w sumie doktor mi nie powiedziała czy ma to byc usg czy krew. Zapisałam się i na krew i usg i nie wiem czy dobrze
Dip88 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Rosalie wrote:Melduje serducho! Planowany termin na 8 lutego! Kruszynka ma 0.43cm , a caly pecherzyk 1.68 cm! 🥰
Rosalie lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Ale jesteście dzielne! Bez żartów, serio, bardziej, niż bólu, to boję się, że się będę darła jak debil i wstydu narobię. Aczkolwiek miałam kilka bardzo bolesnych sytuacji w życiu i nie krzyczałam, tylko zaciskałam zęby i łzy mi leciały z bólu.
Eve lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie 😍 23mm maluch , wiec równo 9 tygodni dziś 😍 słuchaliśmy serduszko 🥺🥺
Kasienka22, AnnWer, nulka_23, Marcelq, Rosalie, Kasiekkk, Eve, Belie, Dip88 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia