Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Iskra444 wrote:No to ja to samo dokładnie!!!
Kurde nawet na cło miałam owu 16dc, to musi być ten olej 😂😂😂😂
Jeszcze teraz czekam jak na szpilkach żeby owulaka zrobić i jak na złość już od 2 godz mi się siku nie chce 😂😂Iskra444 lubi tę wiadomość
-
Mój jeszcze nie do końca pozytyw wiec to na pewno nie dziś owu, ale już na dniach. Boli mnie tez lewy jajnik od wczoraj 🤭
Daj znac jak u Ciebie -
Iskra444 wrote:Mój jeszcze nie do końca pozytyw wiec to na pewno nie dziś owu, ale już na dniach. Boli mnie tez lewy jajnik od wczoraj 🤭
Daj znac jak u Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2021, 18:38
-
Ja zaczęłam , ciekawości robić testy owulacyjne w tym cyklu. Zawsze wiem kiedy mam owulację po prostu znam swój organizm i wczoraj wieczorem był już prawie prawie (co się pokrywa z moimi wyliczeniami) a dziś ból taki obu jajników że aż się boje bo się mówi że często po poronieniu ciąża wychodzi bliźniacza 🙈
KaJa, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Ja zaczęłam , ciekawości robić testy owulacyjne w tym cyklu. Zawsze wiem kiedy mam owulację po prostu znam swój organizm i wczoraj wieczorem był już prawie prawie (co się pokrywa z moimi wyliczeniami) a dziś ból taki obu jajników że aż się boje bo się mówi że często po poronieniu ciąża wychodzi bliźniacza 🙈
Blondyna.B lubi tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Iskra444 wrote:Tak sam mi wyszedł 😂😂😂
-
Blondyna.B wrote:Ja zaczęłam , ciekawości robić testy owulacyjne w tym cyklu. Zawsze wiem kiedy mam owulację po prostu znam swój organizm i wczoraj wieczorem był już prawie prawie (co się pokrywa z moimi wyliczeniami) a dziś ból taki obu jajników że aż się boje bo się mówi że często po poronieniu ciąża wychodzi bliźniacza 🙈
-
Dip88 wrote:Nie strasz 😂😂 Ja po biochemicznej, też się liczy? 🙈
To by było dopiero, zwłaszcza u mnie o prawie tydzień zmiana 😂 -
Gosiak123, Dip88 to jeszcze się okaże że nas czeka wszystkie podwójne szczęście 😀🤭
-
Blondyna.B wrote:Gosiak123, Dip88 to jeszcze się okaże że nas czeka wszystkie podwójne szczęście 😀🤭
Nie gadajcie dziewczyny bo ja po poronieniu w czasie owulacji czułam takie pyknięcia w obu jajnikach🤣 no ciekawe co to będzie😆Blondyna.B lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Nie no patrząc na to statystycznie to niemożliwe żebyśmy wszystkie miały bliźniaki, ale na jedną może trafić, kto wie 🤭😂😂 Oczywiście najpierw jeszcze trzeba zajść w tą ciąże 🤪
-
Ja jestem zapisana na testowanie na 4 maja ale chyba spróbuję jutro bo mam wszystkie objawy ciąży jak co miesiąc 😀 ale nie jestem pewna kiedy miałam owulację, albo jutro będzie 8 dpo albo 11
Anettaa, Morgana, Dip88, Kaskaes, Blondyna.B, KaJa, Magda_Lena lubią tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Gosiak123 wrote:Ja jestem zapisana na testowanie na 4 maja ale chyba spróbuję jutro bo mam wszystkie objawy ciąży jak co miesiąc 😀 ale nie jestem pewna kiedy miałam owulację, albo jutro będzie 8 dpo albo 11
Gosiak123 lubi tę wiadomość
-
Gosiak123 wrote:Ja jestem zapisana na testowanie na 4 maja ale chyba spróbuję jutro bo mam wszystkie objawy ciąży jak co miesiąc 😀 ale nie jestem pewna kiedy miałam owulację, albo jutro będzie 8 dpo albo 11
Gosiak123 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny dam znać na pewno 😀👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
KaJa wrote:No ja robiłam testy wieczorem bo zawsze je kupowałam wieczorem z myślą że zrobie rano ale że czasami zachowuje sie jak dziecko to nie mogłam nigdy do rana wytrzymać🤣 mogły niby nie wyjść zwłaszcza że sporo pije ostatnio. Staram sie nie nakręcać ale jest bardzo ciężko a teraz nawet mama mi mówi, że jakoś ładnie wyglądam i rzeczywiście czuje sie jakaś taka szczęśliwa i jakoś inaczej. No nic, dowiem sie dopiero w poniedziałek co i jak😜
Dużo Ci przesuneła tą owu ale może i dobrze, szybciej owy to i szybciej będzie wiadomo czy cykl trafiony a tego Ci życzę😊✊ zresztą jak każdej z Nas😊
Patrzyłam na kalendarz to jest nas w tym wątku bardzooo dużo😱
Rzadko mam przeczucia.U ciebie będą dwie kreski.Wierzę w to.KaJa lubi tę wiadomość
-
Niebieska Gwiazda wrote:Rzadko mam przeczucia.U ciebie będą dwie kreski.Wierzę w to.
😍 Oby tak było i mam nadzieję, że każdej z nas sie uda😁
Gosiak trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie💪✊Gosiak123 lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Ja @ mam dostać 8 maja
Kochane dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o tym wykresie jestem 6 dpo i 7 dni do okresu a tem. Dziś podskoczyła o 0.29 stopnia i od 2 dni mam małe skurcze i delikatne kłucie
Edit:
Dziewczyny właśnie poleciało mi trochę gęstego śluzu z krwią....
Zaczynam się martwić przecież to dopiero 17 dc 6 dni po owulacji co jest?
https://ibb.co/hYxSJqGWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2021, 03:07
-
Testowałam i chyba jednak się pospieszyłam bo biel... Jakby się przyjrzeć dokładnie to może coś tam prześwituje ale jednak poczekam te dwa dni i spróbuję znowu
Magda_Lena lubi tę wiadomość
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany