Majowe testowanie - w maju testujemy 🤞🏻 Zimą się rozpakujemy 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Nutka Mini wrote:Ja @ mam dostać 8 maja
Kochane dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o tym wykresie jestem 6 dpo i 7 dni do okresu a tem. Dziś podskoczyła o 0.29 stopnia i od 2 dni mam małe skurcze i delikatne kłucie
Edit:
Dziewczyny właśnie poleciało mi trochę gęstego śluzu z krwią....
Zaczynam się martwić przecież to dopiero 17 dc 6 dni po owulacji co jest?
https://ibb.co/hYxSJqG👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Gosiak to czekamy na rozwój sytuacji 😁
Moja poranna temp mnie zaskoczyła dziś. Wyglada ze to już wzrost 🤭 najbliższe dni pokażą 🤷🏻♀️
Dobrze ze nam się udało wczoraj podziałać, bo inaczej bym chyba się dręczyła ze okazja przepadła 🙈😝 -
Nutka Mini wrote:Ja @ mam dostać 8 maja
Kochane dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o tym wykresie jestem 6 dpo i 7 dni do okresu a tem. Dziś podskoczyła o 0.29 stopnia i od 2 dni mam małe skurcze i delikatne kłucie
Edit:
Dziewczyny właśnie poleciało mi trochę gęstego śluzu z krwią....
Zaczynam się martwić przecież to dopiero 17 dc 6 dni po owulacji co jest?
https://ibb.co/hYxSJqG
Też myślę, że to mogła być implantacja😁24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Iskra444 wrote:Gosiak to czekamy na rozwój sytuacji 😁
Moja poranna temp mnie zaskoczyła dziś. Wyglada ze to już wzrost 🤭 najbliższe dni pokażą 🤷🏻♀️
Dobrze ze nam się udało wczoraj podziałać, bo inaczej bym chyba się dręczyła ze okazja przepadła 🙈😝
U mnie dziś temp w dół i pewnie jutro zacznie odbijać w górę, bo jednak owulak już pozytywny 🙂
free server generatorMorgana, anka, Vivian lubią tę wiadomość
-
Gosiak123 wrote:Testowałam i chyba jednak się pospieszyłam bo biel... Jakby się przyjrzeć dokładnie to może coś tam prześwituje ale jednak poczekam te dwa dni i spróbuję znowu
-
Dip88 wrote:U mnie dziś temp w dół i pewnie jutro zacznie odbijać w górę, bo jednak owulak już pozytywny 🙂
free server generator
U mnie znowu taki sam test, tez mi 0,8 pokazuje 😂
A nie... 0,96 u mnie 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2021, 10:56
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:U mnie znowu taki sam test, tez mi 0,8 pokazuje 😂
A nie... 0,96 u mnie 🙈
No i mam nadzieję, że jutro na wizycie usłyszę, że już po owu, choć nie wiem czy to nie za wcześnie będzie po pozytywie 🙈 Teraz będę się stresować czy ta owulacja faktycznie będzie 😂😂
-
Dip88 wrote:No u mnie i tak szczyt LH to i tak pewnie będzie mniej więcej wieczorem, bo już niby mam pozytyw, ale one jeszcze ciemniejsze mi wychodzą przy takim mega pozytywie i tak zazwyczaj wyglądają.
No i mam nadzieję, że jutro na wizycie usłyszę, że już po owu, choć nie wiem czy to nie za wcześnie będzie po pozytywie 🙈 Teraz będę się stresować czy ta owulacja faktycznie będzie 😂😂 -
Iskra444 wrote:Ja dopiero ten cykl używam apki wiec nie wiem czy te wartości coś mi mówią w przypadku moich, ale ten mój dzisiejszy jest najpozytywniejszy jaki miałam 😂
-
Dip88 wrote:Powoli i sobie ogarniesz tą apke, choć mnie ona trochę denerwuje 🤷🏻♀️ Bardziej używam ją po to żeby tylko sobie testy wrzucać i przy okazji sprawdzam czy owu wyznacza tak samo jak tu, ale to już tak z ciekawości 🤪
-
U mnie aplikacja nie może się zdecydować, kiedy była owu i zmienia co kilka dni 🤷♀️😂 Najpierw przy terminie uwu wyznaczyła na 31dc, później po kilku dniach zmieniła na 30dc, a dzisiaj znów wróciła do 31dc 🤔
Sama nie umiem stwierdzić, który to był dzień, nic szczególnego nie poczułam, a jajniki dawały sobie znać aż do 32dc. Ale tak na prawdę jeden dzień w tą czy wewte nic nie zmienia. Ważne że serduszka były 💚33l. ♀ ➥PCOS -
Morgana wrote:U mnie aplikacja nie może się zdecydować, kiedy była owu i zmienia co kilka dni 🤷♀️😂 Najpierw przy terminie uwu wyznaczyła na 31dc, później po kilku dniach zmieniła na 30dc, a dzisiaj znów wróciła do 31dc 🤔
Sama nie umiem stwierdzić, który to był dzień, nic szczególnego nie poczułam, a jajniki dawały sobie znać aż do 32dc. Ale tak na prawdę jeden dzień w tą czy wewte nic nie zmienia. Ważne że serduszka były 💚
Morgana lubi tę wiadomość
-
Mi OvuFriend zawsze w miarę dobrze wyznaczał owu, ale w tym cyklu nawet po zaznaczeniu wszystkiego i pozytywnego owulaka nie wyznaczył nawet dni płodnych, a @ pokazuje mi na 40 dc 🙈😂😂 Nie wiem, może dlatego że w poprzednim cyklu były pozytywne testy ciążowe, potem @ i coś namieszało chyba 🤷🏻♀️ A wszystkie cykle mam 26-27 dni.
-
Dip88 wrote:Mi OvuFriend zawsze w miarę dobrze wyznaczał owu, ale w tym cyklu nawet po zaznaczeniu wszystkiego i pozytywnego owulaka nie wyznaczył nawet dni płodnych, a @ pokazuje mi na 40 dc 🙈😂😂 Nie wiem, może dlatego że w poprzednim cyklu były pozytywne testy ciążowe, potem @ i coś namieszało chyba 🤷🏻♀️ A wszystkie cykle mam 26-27 dni.
-
Dip88 wrote:
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! U mnie z cyklem nic nie wiadomo, cóż, czekam po prostu na okres, nie mam siły na ten cykl coś.
Z dobrych wiadomości jest taka, że mamy mieszkanie już wybrane 3 pokojowe w fajnej lokalizacji, w środę jadę obejrzeć, muszę sama, bo mąż w pracy do późna. Ale oferta bardzo fajna. Co prawda zamieszkać będziemy mogli dopiero w czerwcu bo obecni lokatorzy muszą się przeprowadzić i właściciele chcą przygotować mieszkanie dla nowych lokatorów. Ale dla nas ten czas oczekiwania jest na +.Magda_Lena lubi tę wiadomość
-
Witam Was serdecznie wczoraj testowałam i zobaczyłam 2 piękne kreseczki 😍😍
Myślałam że przy TSH 3.00 nie zajde w ciążę a jednak!
Staraliśmy się 3msc.
Przesyłam wiruski
Oraz 3mam za Was wszystkie kciuki ✊✊✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2021, 14:23
Ladinola, Dip88, KaJa, Gosiak123, Anettaa, nulka_23, Paulina95, Morgana, Vivian, Paulina1106, Lidia, Laura25, Blondyna.B, Magda_Lena, Axon, milam, Niebieska Gwiazda, weronika_weronika, Sendi94, MalaPI, Izi, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje!!!! Święty początek maja ❤️❤️❤️
-
Ladinola wrote:Hej dziewczyny! U mnie z cyklem nic nie wiadomo, cóż, czekam po prostu na okres, nie mam siły na ten cykl coś.
Z dobrych wiadomości jest taka, że mamy mieszkanie już wybrane 3 pokojowe w fajnej lokalizacji, w środę jadę obejrzeć, muszę sama, bo mąż w pracy do późna. Ale oferta bardzo fajna. Co prawda zamieszkać będziemy mogli dopiero w czerwcu bo obecni lokatorzy muszą się przeprowadzić i właściciele chcą przygotować mieszkanie dla nowych lokatorów. Ale dla nas ten czas oczekiwania jest na +.